Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Tesařské práce Stavebně - truhlářské a řezbářské práce

Tesařské práce Truhlářské práce - kuchyní - nábytek na zakázku, atypický, školní, kancelářský, pro děti do školek Výroba - kuchyně (truhlářské práce) Výroba - kancelářský nábytek (truhlářské práce) Výroba - nábytek na zakázku a atypický (truhlářské práce) Výroba - školní nábytek - ...

Tesařské prácevýroba, dodávka a montáž - pergoly Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka a montáž - střešní okna

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Dodávka, montáž: -střesní okna -střešní krytina Bramac -sádrokartonové konstrukce -eurookna TTK. Služby: -tesař, montáž vázaných konstrukcí, pokrývačské práce. Kompletní dodávka a realizace střech.

Klempířství, tesařství. Ploché střechy.

Tesařské a pokrývačské práce zhotovení altánů, pergol.

Klempířství, pokrývačství. Ploché střechy.

Tesařské práce Truhlářské práce Hydroizolace Oplocení Sádrokartonové práce Obkladačské práce

Práce: -truhlářské -tesařské -výstavba dřevostaveb

Truhlářské práce: -stavební nábytkové výrobky -interiéry. Oprava, renovace: -truhlářských výrobků -starožitnosti. Montáž. Doprava. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba: -dřevěné okna, eurookna, okna jsou prověřena státní zkušebnou -dveře včetně montáže a zapravení -kuchyně, instalace včetně spotřebičů -zakázkové truhlářství.

Pila. Výroba, prodej: -dřevěné střešní vazníky -hranoly, fošny, prkna a střešní latě palubky vnitřní, venkovní a podlahovky -zakázková výroba -zpracování návrhu a cenová kalkulace. Práce: -tesařské

Vojtěch Bochníček se zaměřuje na tesařství a kovářství.

Výroba: -stavebně truhlářská -tesařská Farma -rostlinná a živočišná výroba

Stavební firma, která se zabývá rekonstrukcí a výstavbou rodinných domů a chalup. Postaráme se o kompletní stavbu domu od vytvoření projektu pře zednické a bourací práce, zemní a výkopové práce a tesařské práce až po elektroinstalace, malířské práce, obklady a dlažby a vodu-topení-plyn.

Karel Hladík pracuje v oborech truhlářství, tesařství, podlahářství a pokrývačství.

Společnost Profimo stavby s.r.o. zajišťuje stavby: - rodinné domy na klíč - rekonstrukce domů - rekonstrukce koupelen a bytových jader - prefabrikované železobetonové lodžie - rekonstrukce balkónů - klempířské, pokrývačské, tesařské práce - realizace střech - zateplení fasád.

Rodinná firma Chmelař a synové s.r.o. se sídlem v okrese Žďár nad Sázavou se již od roku 1999 zabývá zpracováním dřeva. V rámce své činnosti se zabýváme dřevovýrobou, zpracováním kulatiny, přípravou materiálu a prodejem řeziva. Vyrábíme např. palety na zakázku, boudy pro psy nebo sněhové zábrany k silnicí. Dále se zabýváme tesařskými ...

Práce: -stolařské, stolařství. -tesařské, tesařství. Výroba, montáže: -krovu, krovy -pergoly -altány -zahradní nábytek -špaletová okna.

Práce: - tesařské - střešní vazby - srubové stavby (sruby) - šindelové krytiny - lešení - chemické ošetření krovů - překládané historické stropy Výroba: - výroba šindele

Jiří Bednář se specializuje na zateplování budov, zednické, pokrývačské a tesařské práce.

Jiří Poul se specializuje na tesařské, pokladačské a zednické práce a provádí rekonstrukce a přestavby.

Petr Krátký pracuje v oblastech truhlářství, tesařství a pokrývačství.