Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Výroba, prodej, služby: -pořez dřeva -truhlářské řezivo -stavby střešních konstrukcí, dřevostavby, pergoly, zahradní domky -těžba a přiblížení dřeva -výkup kulatiny, dřeva, lesních pozemků -kácení lesů -klempířské a tesařské práce.

Výstavba, výroba - dřevostavby, roubenky, sruby - zahradní nábytek - pergoly Řemesla, opravy - tesařské práce

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce Výroba, montáž - střešních konstrukcí, krovů - altány, pergoly, přístřešky - dveře - palubky, montáž plovoucích podlah - montáž střešních oken

Jiří Kotík se zaměřuje na výrobu a montáž pergol, dřevodomků, kapliček, krovů a na další tesařské konstrukce.

KPT Kremlík zajištuje tesařskou, truhlářskou, pokrývačkou a klempířskou práci. Postará se také o práce výškové a malířské a montáže solárních sestav, oken, okenních doplňků a mnoho dalšího. Sídlo: Žďár nad Sázavou 2, Bezručova 438/54

Práce: - klempířské - tesařské - pokrývačské - montáž střešních oken - práce s vysokozdvižnou plošinou.

Klempo Pavel Topinka provádí tesařské a pokrývačské práce. Zaměřuje se na střešní krytiny, fasády, potrubí a mnoho dalšího.

Činnost - tesařské práce, opravy, rekonstrukce, výměna krovů včetně pokládky, krytiny - podlahářské práce, pokládka dřevěných podlah, včetně zabroušení a nátěru - podhledy z polubek i vnitřní obklady z palubek.

Práce: - nové střechy, rekonstrukce střechy - pokrývačství, tesařství - klempířství a oprava karoserií Provozovna: Brněnská 1146/30, Žďár nad Sázavou, 591 01

Kompletní služby v oblasti tesařství: - palubky, pergoly, vazby - různé přístřešky, terasy, boudy - realizace na přání

Pila Lubomír Mach s.r.o se zabývá výrobou a prodejem širokého sortimentu stavebního řeziva. Naleznete zde hranoly, prkna, latě či fošny. Dále se zaměřujeme na výrobu a montáž dřevěných střešních konstrukcí, roubenek, montovaných domů a pergol. Používámeme vždy pouze kvalitní dřevo z Vysočiny, které pochází ze zimní těžby. Naši pilu naleznete v ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - výškové práce pomocí horolezecké techniky.

Josef Bartoň provádí tesařské práce a zaměřuje se na prodej klasického a palivového řeziva.

Petr Kupský poskytuje služby v oblasti tesařství, pokrývačství, podlahářství, nástrojářství a zámečnictví, poradí si i se vzduchotechnikou a izolatérskými pracemi.

Jiří Kotačka provádí truhlářské a tesařské práce se zaměřením na stavebnictví. Zaměřuje se na okna, obložení, dveře, vrata a střešní konstrukce.

Dodávka - střešní konstrukce Truhlářství Tepelné izolace střech Zednické práce

Propvádí - dřevostavby Truhlářská výroba na zakázku masiv, lamino Výroba - vestavěné skříně (masiv, lamino)

Firma zabývající se výrobou ze dřeva. Tesařství, truhlářství. Výroba - zahradní nábytek.

Zednictví. Truhlářství, truhlářské práce. Pokrývačství, pokrývačské práce. Tesařství, tesařské práce. Tepelné izolace, zateplování fasády. Realizace, výstavba: -zděné domy, montované domy.

Miloslav Janoušek provozuje truhlářství a tesařství, zaměřuje se na výrobu prolézaček, prvků pro děti, pergol a mnoho dalšího.

Hledáte stavební firmu? Potřebujete rekonstruovat či využít obkladačské nebo zednické práce? Obraťte se na nás! Firma se zabývá stavebními pracemi - zednické práce, obkládání, dlažby, montáže sádrokartonů, ale součástí dodávek jsou i elektroinstalace, instalatérské, topenářské, zámečnické, obkladačské a klempířské práce dle potřeby zákazníka. ...

Výroba: -truhlářské práce -tesařské práce -kompletní střešní a půdní systémy -sádrokartony -pokrývačské a klempířské práce.

Tesařství Malý se zabývá podlahářstvím, tesařstvím, pokrývačstvím a truhlářstvím. Podlahy zajistní interiérové i exteriérové, v rámci tesařství se postará o střešní trámy, altány a přístřešky a v oblasti truhlářství dokáže vyrobit například zahradní nábytek, postele a stolky.

Poskytujeme Tesařské, klempířské a pokrývačské práce v kraji Vysočina (především Třebíč a Jihlava). Realizujeme opravy střech i nové střechy.

Tesařské práce - ručně sekané trámy - dřevěné stropy - zateplení - sádrokartonářské práce - montáž - pokrývačské práce.