Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 01.05.2014 do 30.04.2019 Stavební a obchodní firma. Práce: -stavební stavby na klíč, rekonstrukce, projekce, rozpočty -sádrokartonové konstrukce -půdní vestavby -obklady dřevo, kamenina, plasty, keramika -inženýrská ...

Práce stavební: -hrubé stavby rodinných domů -rekonstrukce a renovace -obklady. Práce tesařské: -krovy montáže -půdní vestavby -šalovací a doplňkové truhlářské práce.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce Montáž - střešní okna

Práce: -tesařské, -klempířské -pokrývačské -novostavby, rekonstrukce. Výroba: -dřevěné krovy -zahradní nábytek -zahradní doplňky -altány -perogly -montáž střešních oken -montáž z vlastního materiálu zákazníka.

Práce: -tesařské - na historických a nových objektech. Montáž: -všechny typy krovů, střešních vikýřů a vázaných konstrukcí. Zakládání staveb, bednění základů, stropů, schodišť, bazénů a nosných železobetonových konstrukcí. Návrhy a realizace: -zahradní domky, chatky, altány, pergoly, přístřešky, ploty terasy.

Výroba - pergoly Truhlářské práce - kucyňské linky - kancelářský nábytek Truhlářské práce - kuchyňské linky Truhlářské práce - kancelářský nábytek

Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské. Prodej: -betonové střešní krytiny -vlnité bitumenové desky GUTTA -polykarbonátové desky MACROLUX -střešní šindele IKO -střešní okna FAKRO -zateplovací prostředky -klempířské stroje.

Výroba, truhlářská výroba: -nábytek -kuchyňské linky, skříně, skříňky, komody, ložnice, postele -okna, dveře, schodiště, zábradlí. Práce: -rekonstrukce, oprava, renovace nábytku(nábytek) -obklady stěn a stropů z dřevěných a imitačních materiálů -komplexní dodávka interiérů kanceláří, bytů, obchodů -drobné opravy v ...

Tesařské práce Zateplovací práce Pokrývačské práce

Práce: - tesařské - pokrývačské.

Tesařské práce, tesařství. Památkář. Opravy, rekonstrukce: - historické objekty, památky.

Tesařské práce Klempířské práce Pokrývačské práce

Tesařské práce Truhlářské práce

Výroba: - truhlářství Oprava: - dveře - domovní. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba tesařská a výroba dřevostaveb včetně prvků pro montované stavby. Dodávka, montáž: - střešní okna Bramac.

Výroba: -dřevěné obaly, palety -výrobky ze dřeva. Výroba a montáž: -dřevěné obklady. Dřevovýroba. Výroba stavebně truhlářská a tesařská.

Služby: -tesařství -pokrývačství -izolační-tepelné

Práce: -pokrývačské -klempířské -tesařské a izolační.

Pokrývačství, tesařství

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -obývací stěny -schodiště -pergoly -nábytek ad.

Pila. Výroba tesařských konstrukcí.

Tesařské práce Hydroizolace střech Klempířské práce Pokrývačské práce Dodávka, montáž - střešní okna ROTO, VELUX

Tesařské práce Truhlářské práce

Rekonstrukce - pergoly - přístřešky Montáž - střešní okna VELUX, ROTO, FAKRO Rekonstrukce - rodinné domy Klempířské prácemontáž - žláby - svody - úžlabí Pokrývačské prácepokládka - střešní krytiny (pálené, eternitové, betonové, asfaltové, ...)

Pokrývačské, tesařské, klempířské práce.