Mezi tesařské práce patří návrh a realizace dřevěných konstrukcí nejrůznějšího charakteru. Jedná se o výrobu nosných konstrukcí budov, bednění, střech, podlahových a střešních nosníků a také o doplňkové konstrukce, jako jsou pergoly, altány nebo zábradlí.

Klempířství Martin Kozák
Společnost Klempířství Kozák se již od roku 1997 specializuje na kompletní střešní práce. Firma nabízí kvalitní klempířské, pokrývačské i tesařské práce. Provádí nejen drobné opravy a renovace, ale i návrhy a realizace nových střech. Klempířství Kozák si zakládá na profesionalitě, rychlosti realizace a férových cenách.
Klempířství Martin Kozák
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Poskytujeme komplexní služby v oblasti klempířských, pokrývačských a tesařských prací. Naše portfolio služeb zahrnuje realizace a rekonstrukce plochých i šikmých střech, pokládku střešní krytiny, izolace plochých střech, montáže okapových systémů a také montáž hromosvodu vč. revize. Sídlíme na adrese J.Čapka 3092 ve městě Frýdek - Místek.
Střechy Fides - pokrývání a rekonstrukce všech typů střech
Pokrývačaké, klempířské a tesařské práce.

Přerušení provozování živnosti do 31.12.2013. Práce: -klempířské -pokrývačské -tesařské Realizace, kompletní dodávka, provádění: -střech pro novostavby i rekonstrukce včetně půdních vestaveb, rodinné domky i různé objektyvčetně prací velkého rozsahu. . Dodávka, montáž: -krytiny - tašky, eternit, plechové krytiny -střešní ...

Práce: -klempířské, klempířství, klempíř -tesařské, tesařství, tesař -truhlářské, stolařské -truhlář, stolař. Výroba, montáž: - střechy - šikmé, sedlové, pultové. Zakázková výroba.

Práce: -stavebně truhlářské a tesařské.

Tesařství: - pokládka betonových, pálených tašek - montáž střešních šindelů - stavba srubů. Stavebnictví: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce.

Stavební firma: -výstavba bytových a rodinných domů -výstavba penzionů, administrativních budov, objektů pro obchod a služby -rekonstrukce, opravy budov -půdní nástavby a vestavby -kompletní zateplení budov -opravy fasád historických domů -tesařské -lešenářské -obklady a dlažby.

Elektroinstalace. Elektroinstalační práce. Revize elektrických zařízení. Tesařské a klempířské práce. Montáže střech.

Maloobchod, prodej: -barev a nátěrových hmot. Výroba: -stavebně truhlářská, truhlářství -tesařská, tesařství Práce: -izolační, izolatérské -obklady interiérů.

Práce: -pokrývačské -tesařské -zednické (i drobné) -pokládání dřevěných podlah a obkladů -podhledy -rekonstrukce -obklady, dlažby.

Práce: - pokrývačské - hydroizolační - klempířské - tesařské - natěračské. Oprava, rekonstrukce: - střechy.

Kompletní realizace střech. Klempířské, pokrývačské a tesařské práce.

Služby: - tesařství - pokrývačství

Práce, řemeslo: - pokrývač - tesař - rekonstrukce střech - dřevěné obklady, podlahy - podbití, laťování, fóliování, bednění - šalování věnců, stropů, základů. Stavby, dřevěné stavby: - roubené stavby - dřevěné altánky, pergoly - pokrývačské práce.

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské.

Tesařství, klempířství. Práce: -tesařské: -komplexní práce a rekonstrukce střech -klempířské -sádrokartonářské, montáž-sádrokartony.

Dodávka, prodej: -střešní materiály: -GUTTA, KM BETA, TONDACH, BRAMAC, VELUX CEMBRIT -živičné krytiny. Práce: -komplexní střešní práce -montáže střech.

Kompletní dodávka staveb a rekonstrukcí budov průmyslové, občanské, bytové výstavby a rodinných domů, dodávky střech včetně tesařských a klempířských konstrukcí, malířské a natěračské práce a další.

Stavební práce: - fasády - zateplení rodinných a bytových domů - pokrývačské a klempířské práce. - tesařské práce - sádrovápenné omítky.

Klempířství. Pokrývačství. Tesařství. Suché stavitelství montáže sádrokartonu závěsných kazetových stropu montáže příček ze sádrokartonu tepelných izolací pudní vestavby

Práce: - tesařské - klempířské - drobné stavební - sádrokartonářské.

Tesařství. Práce: - tesařské.

Práce: - výroba střešních systémů -klempířské, klempířství -tesařské, tesařství -pokrývačské, pokrývačství

Služby: - výškové práce - pokrývačství - tesařství - klempířství - kácení stromů

Stavební firma. Stavba, výstavba: - bytové, občanské stavby. Realizace, rekonstrukce: - inženýrské sítě - komunikace - keramické obklady a dlažba - venkovní dlažba - betonová, vymývaná, zámková. Práce: - tesařské - pokrývačské - komplexní stavební práce na klíč včetně krovů a střechy.