UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské, plynoinstalační - svářečské - jádrové vrtání

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - rekonstrukce koupelen Prodej: - vybavení koupelen

Práce: - topenářské - montáž topení - instalace solárních systémů, tepelných čerpadel - servis kotlů.

Veškeré práce týkající se teplovodního vytápění, instalatérství, domovních plynovodů a plynových spotřebičů všech výkonů.

Projekce, realizace, montáž - tepelná zařízení, kotelny, výměníkové stanice, kogenerační a trigenerační centra, teplovody - inženýrské sítě, plynovody, vodovody, rozvodné elektrické sítě - ústřední vytápění, vzduchotechnika, zdravotní instalace.

Práce: - instalatérské - plynařské.

Chov: - terarijní zvířata - hadi - ještěři - tropické žáby

Práce: - instalatérské - topenářské - čištění odpadů - montáž, servis, revize plynových kotlů - rekonstrukce koupelen.

Práce, řemeslo: - vodoinstalace - elektroinstalace - elektromontáže - topenářské

Vodo topo plyn - topenářské a vodoinstalatérské práce - montáž a servis: kotle na biomasu, tuhá paliva : plynové a kondenzační kotle : elektrokotle : tepelná čerpadla : solární systémy.

Vodo, topo, plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - montáž teplných čerpadel.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - obkladačské

Stavební činnost, práce: - novostavby - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - vodoinstalatérské - topenářské - zednické - obkladačské

Firma Jiří Hrdina - kanalizace, vodoinstalace provádí veškeré vodoinstalatérské, topenářské a plynařské práce. Zajistíme také strojí čištění odpadů, kanalizace i TV monitoring kanalizačního potrubí. Sídlíme ve městě Třeboň. Naše činnost: - vodoinstalační práce - topenářské práce - plynařské práce - zednické práce - strojní tlakové ...

Práce, řemeslo: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynu - solární panely - havárie

Vodoinstalatérské práce. Topenářské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - rekonstrukce bytových jader.

Jaroslav Šilhavecký podniká v oboru topenářství a instalatérství: Topenářské práce (montáž, dodávka materiálu, rekonstrukce, opravy): - kotle - tepelná čerpadla - zařízení kotelen (akumulační nádrže, expanzní nádoby, rozdělovače/sběrače) - potrubní rozvody - izolace potrubí - radiátory - podlahové vytápění - termostatické hlavice - ...

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské.

Topenářské práce Rekonstrukce - koupelny

Stavební práce a rekonstrukce - instalatérské práce - topenářské práce - vodo topo - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen.

Práce: -vodoinstalatérské. -topenářské. -plynařské. -elektroinstalatérské. -zemní prace. Montáž: -tepelná čerpadla. -solární systémy. Projekce: -vytápění.