UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Montáž, rekonstrukce, opravy: -vodovodní a kanalizační potrubí -projektová dokumentace i revize plynových rozvodů -montáž a dodávka plynových spotřebičů -montáž topení -montáže kotlů -zapojení krbů.

Topenářské práce, montáže bojlerů, montáže kotlů ústředního vytápění včetně dodání

Práce: -vodoinstalační -topenářské.

Konzultace, projekce, dodávka, montáž a servis: -měřící a regulační technika. Prodej, montáž, uvedení do provozu a servis: -kotle VAILLANT -topení, regulace, teplá voda. Zakázková výroba, prodej: -elektrorozvaděče včetně posazení i pro měření a regulaci. Montáž: -ústřední vytápění -systémy kontroly a řízení -plynové ...

Montáž, prodej: -voda, topení -topenářské, instalatérské práce -prodej vodoinstalatérských a topenářských potřeb -vybavení koupelen.

Práce: -instalatérské -topenářské.

Stavební projekce: -rodinné domy -technický dozor. Stavební firma: -kompletní dodávky staveb -vodoinstalatérské a topenářské práce -tesařské a pokrývačské -montáž sádrokartonových konstrukcí -zateplování fasád.

Služby: -vodoinstalační práce -rozvody vody. -topení plyn

Služby-řemeslo: -rozvody vody, kanalizace, topení -instalatérské práce -drobné stavební práce -solární systémy -centrální vysavače -půdní mikrofon (HYDROLUX) -zjišťování poruch vodovodních sítí -zjišťování tras metalichých kovů (VIRAX)

Topenářské a vodoinstalatérské práce - stavba dřevostaveb Prodej, montáž: - tepelná čerpadla

Služby: -elektromontáže -elektroinstalační práce -voda, topení, instalace, rozvody -stavební práce -výměna bojlerů včetně dodávek.

Stavební práce: -půdní vestavby na klíč -montáž sádrokartonových příček, minerální podhledy -střešní okna -rekonstrukce a přestavby bytových a koupelnových jader -elektroinstalační práce -topenářské a instalatérské práce -podlahářské práce. Truhlářství. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně na míru -schody z ...

Vodoinstalace. Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla -baterie -rozvody -připojování spotřebičů k rozvodům vody -topenářské práce -instalatérství.

Vodoinstalace. Služby-řemeslo: -opravy a montáže vodoinstalací a topení -topná tělesa -rozvody -kotle -rekonstrukce koupelen -kompletní zařizování koupelen -montáž zařizovacích předmětů -pračky -myčky -vodovodní baterie -sprchové kouty -vany. Centrální vysavače HUSKY.

Montáž: -voda-topení-plyn -práce vodoinstalatérské -práce topenářské -práce plynařské.

Dodávky, montáž: -ekologické vytápění -kotle na pelety -solární systémy -kotelny, mobilní kotelny -ústřední a podlahové topení -domovní a průmyslové plynovody -vodovody -vybavení koupelen.

Služby: -kominické práce -komínářské práce -topenářské práce -chemické a mechanické čištění a rekonstrukce kotlů -vložkování komínů na plynná i tuhá paliva.

Montáž, prodej: -voda, plyn, topení -vodoinstalace -plynoinstalace.

Prodej, montáž: -vše pro voda, topení, plyn, odpady -tvarovky, ventily, fitinky, potrubí, drenáž, hadice -kotle, bojlery, čerpadla, radiátory -sanitární technika, keramika.

Montáž: -voda, plyn, topení -kompletní montáž vodoinstalace a zdravotní instalace -plynoinstalace -dodávky kotlů -revize plynu -topení. Prodej: -instalační materiál -topenářský materiál. Stavební činnost: -zateplování budov -rodinné domy na klíč.

Služby: -topenářské práce -instalatérské práce. Prodej, montáž: -boilery -čerpadla -kotle -zahradní program -baterie -doplňky -čističky odpadních vod.

Služby: -montáže všech systémů ústředního topení -montáže vodoinstalace -plynofikace -projektová dokumentace -revizní zkoušky.