UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Společnost OPIÁN POŽÁRNÍ-REVIZE s.r.o. se specializuje na požární ochranu, BOZP, revize plynu, svářečské práce, vodo-topo-plyn, hasící přístroje a bezpečnostní prvky.

Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Prodejna: - krby, kamna. Kompletní práce vodo topo plyn. Montáže: - podlahové topení - solární systémy - tepelná čerpadla. Prodejna Bystřice pod Hostýnem, Mlýnská 1698 - tel.: 723681692, 573379600.

Stavební společnost PTD stavby se sídlem v Ostavě a bohatými zkušenostmi se specializuje na výstavbu rodinných nízkoenergetických a pasivních domů na klíč, včetně rekonstrukce a revitalizace zděných i panelových domů. Rodinné domy na klíč včetně stavební projekce a vytýčení stavby: - energeticky úsporné nízkoenergetické stavby - pasivní ...

Vodoinstalatérské, topenářské, plynoinstalační práce. Revize plynových zařízení. Servis, opravy plynových spotřebičů. Montáž kotelen nad 50kW.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Pronájem a půjčování věcí movitých

Instalační práce - plynařské práce - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - elektroinstalační práce. Realitní kancelář INSTAL U staré pošty 105 Frýdek - Místek 738 02 tel. 558 436 071, 737 342 668 email: rk@instal-servis.cz

Služby: - vodoinstalace - topenářství - plynoinstalace - solární systémy, tepelná čerpadla, klimatizace - montáž kotlů - kotlíková dotace

Vodoinstalatérství, topenářství - instalatérské a topenářské práce - oprava, údržba a montáž kotlů - rozvody teplé a studené vody - podlahové i běžné vytápění - rekonstrukce kuchyní a koupelen.

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, bytových jader, koupelen a kuchyní. Zhotovujeme bezbariérové koupelny. Nabízíme také elektroinstalace bytů.

Rekonstrukce Kramoliš: - rekonstrukce bytů, domů koupelen, bytových jader - veškeré stavební práce - autodoprava - výroba stavebních podlážek - kompletní interiéry na klíč - kuchyňské linky na klíč - instalatérské práce - elektrikářské práce - podlahářské práce - klempířské práce - kompletní střechy na klíč

Stavební a obchodní činnost - vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - zámečnické práce. Prodej - prodej kotlů JUNKERS, DAKON, VIADRUS, VAILANT, THERM - vodo topo plyn materiály. Autoopravna, autoservis - karosářské práce - automechanické práce.

Vodo topo plyn - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce.

Práce, služby, řemesla: - vodoinstalace - topenářské - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Montáž a rekonstrukce: - rozvody plynu - potrubí - kotle - plynové, na tuhá paliva - radiátory - bojlery - kanalizace - elektrorozvody. Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - elektroinstalační.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Michal Mayer poskytuje práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské - revize plynových spotřebičů, domovních plynovodů - rekonstrukce koupelen - montáž solárních systémů pro ohřev vody.

Projekce, dodávka, montáž, revize, opravy: Ústřední vytápění-kov, plast, měď: -podlahové topení-CUPROTHERM, UNIVERSA, TTI -výměníkové stanice, kotelny -horkovody, parovody -měření a regulace-výměníkové stanice, patky domů -měření páry a kondenzátu. Vodoinstalace, instalatér-kov, plast, měď: -hlavní ...

Provádí veškeré topenářské, vodoinstalatérské a plynařské práce včetně zapojení plynu a plynových kotlů kompletní navrhnutí a realizace rozvodů vody, topení, kanalizace a plynu na váš nový dům či rekonstrukci dodávka + montáž kotlů - navrhne a zrealizuje kotelnu, technické poradenství. ( jsme v projektu zelená úsporám )

Komplexní dodávky: - plyn, voda, topení, parovody - odpady, kanalizace - bazény, jímky.

Stavební firma, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - stavební práce - voda, topení, plyn. Koupelnové studio, prodej: - sanitární keramika - obklady, dlažby.

Instalatérské a topenářské práce: - rozvody plynu a vody - instalace podlahového topení - čištění, rekonstrukce a instalace kanalizace. Servis: - plynové spotřebiče.

Montáž, instalace, oprava, servis: -topení -kotle, různých výrobců -plynové zařízení. Řemeslnické práce: -topenářské.