UNION TRADE SERVICE, s.r.o.
RYHOTERM s. r. o.
Jiří Štodt, instalatérské práce

Mezi nejčastěji využívané topenářské činnosti patří montáže a opravy topných systémů a topných těles, instalace tepelných rozvodů po domu nebo po firmě, montáže podlahového vytápění a instalace kotlů, jak plynových, tak i těch fungujících na tuhá paliva.

REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
Čištění a proplachování trubek nebylo nikdy jednodušší! Je tu totiž přístroj REMS Multi-Push. Obsahuje více než 10 programů k čištění, proplachování a provádění tlakových zkoušek. Efektivně ničí i nečistoty ve vodě. Přístroj zaznamenává průběh celého procesu, který na konci okamžitě vyhodnotí. REMS Multi-Push vám ušetří čas i náklady.
REMS Česká republika s.r.o. - Praktický pomocník pro revize a čištění potrubí, to je REMS Multi-Push
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Komplexní instalatérské práce. Zaměřujeme se na práce v topenářském, vodoinstalačním a plynařském oboru. Zajistíme jak drobné topenářské opravy starého topného systému, tak i nové instalace topného systému vč. instalace zdroje tepla a usazení radiátorů. Provádíme servis a montáže plynových kotlů. Nápomocni jsme také v oblasti vodoinstalací.
RYHOTERM s. r. o. - instalatérské práce
Montáže, revize, opravy i porevizní: -elektroinstalace, elektrická zařízení -hromosvody. Montáž a opravy: -elektrické vytápění -domácí telefony -elektrické zámky a vratníky. Domovní instalatérské práce, instalační: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -PLYNařské, instalace plynu.

Práce: -domovní a průmyslové rozvody včetně dodávky materiálu: -VODOinstalace -TOPO, topenářství -centrální vysavače -kotelny do 50 i nad 50kw -rozvody technických plynů.

Práce: -instalatérské: -topenářské -plynařské -výměna: -stupačky -rozvody - vody, odpady, plynu Dodávka, montáže: -kotle -ohřívače -podlahové vytápění -sanitární technika -čerpadla Montáže: -potrubí - vodovodní, odpadní, plynové.

Instalace vodo topo plyn. Revize plyn a elektro. Vodoinstalace. Topenářské práce. Plynařské práce. Drobné stavební a obkladačské práce. Realizace koupelen.

Zednictví Strojní omítky včetně pokládky obkladů a dlažeb. Vodoinstalatérství, topenářství, plynařstvi Strojní čištění odpadů.

Společnost Richard Chrastina provádí veškeré instalace vodo topo plyn - vodoinstalační, topenářské a plynařské práce v regionu Zlín, Vsetín-Zlínský kraj. V oboru vodoinstalační práce realizujeme nové rozvody vody a odpady pro rodinné domy, bytové, panelové domy i průmyslové objekty a provádíme jejich rekonstrukce. Rozvody vody ze všech ...

Služby: -instalatér (vodo, topo, plyn) pro Zlín a okolí. Rekonstrukce, výměna, montáž: -topení, trubky, radiátory, podlahové topení, vytápení, odpady, kanalizace, koupelny, potrubí, rozvody, vodoměry, elektrokotle, plynové kotle, kotle na tuhá paliva, baterie. Prodej: -kotlů všech značek.

Práce v oboru vodo-topo-plyn: - vodoinstalatérské práce - vodovodní a kanalizační rozvody - topenářské práce - kompletní servis v oblasti vytápění, montáže rozvodů ústředního vytápění, montáže a opravy kotlů, podlahového vytápění, otopných těles - montáže solárních systému - montáže tepelných čerpadel - instalace řízeného větrání a ...

Izolace, izolování: -rozvody: -vodo, topo, plyn, páry -solárních rozvodů. -chladicích rozvodů: -chladících a klimatizačních zařízení, klimatizace -podlahového vytápění a topení. Provádění, realizace, stavba: -vnitřních izolací: -příčky, podkroví, stropy, podhledy. Práce: -instalační: -vodo-topo, vodoinstalační, ...

Projekce, projekční práce v oboru TZB, montáže: -TOPO, topenářské, topenářství: -instalace topení -kotelny -solární kolektory -VODOinstalatérské, vodoinstalační: -vodovodní a kanalizační přípojky -domácí vodárny, čerpadla, ČOV, TUV -PLYNařské, plynoinstalační: -zdravotní technika.

Prodej, dodávka, montáže: -VODOinstalace, instalace vody, vodovodního potrubí -TOPO, instalace ústředního a podlahového vytápění -PLYNařské práce, plynoinstalace. Realizace koupelen.

Domovní instalatérské práce: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářství, instalace topení, vytápění -PLYNařské, plynařství, intstalace plynu. Servis, montáž: - plynových kotlů - kondenzačních kotlů.

Společnost Active Elements s.r.o. z regionu Zlín zajišťuje jednoduché, komfortní a současně úsporné řešení vytápění a chlazení vašeho bydlení. Jde o jedinečnou technologii - podlahové vytápění či stropní chlazení s redistribucí tepla. Ve spojení se systémem dodává tichá, designová tepelná čerpadla - klasická i hybridní. Systém Active ...

Dodávka, montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - topenářské práce - rozvody vody.

Topenářská firma Buják: -plynoinstalace -montáže tepelné techniky -obytné i občanské budovy vč průmyslové kotelny.

Zajišťujeme a provádíme vodohospodářské technologie, dodáváme a instalujeme veškeré úpravny a filtrace vody, ať už se jedná o vodu pitnou, užitkovou nebo jinou k dalšímu využití: -úpravy a filtrace vody -servis čerpadel Grundfos -přivaděče pitné vody -dálkové spoje s vrty minerálních vod -dodávky a instalace čerpání vody, ohřevu vody pro ...

Instalatérské práce vodo-topo-plyn. Práce, rekonstrukce: -kompletní výměny rozvodů vody a odpadů v panelové výstavbě -výměny otopných těles v panelové výstavbě Vypracování projektové dokumentace autorizovaným projektantem.

Práce: -domovní instalatérské, instalační: -VODOinstalace, instalace vody: -rozvody vody včetně kanalizace -TOPO, topenářské, instalace topení: -montáže ústředního, podlahového topení -PLYNařské, instalace plynu: -montáže kotlů včetně dodávky -instalace solárních kolektorů -stavební a obkladačské ...

Vodo, topo, plyn. Chemické čištění. Protipožární ucpávky a těsnění prostupů.

Vodoinstalatérství, topenářství.

Suchá výstavba. Realizace, montáže: -sádrokartony -stropní podhledy -minerální podhledy -příčky, šikminy, předsazené stěny -izolace -půdní vestavby včetně vodo-topo, elektroinstalace a malířských prací.

Inovace bytů, rodinných domů: - stavební řemesla - zednické a obkladačské práce - vodoinstalatérství - topenářství - kotle na plyn, pevná paliva, peletky, dřevoplyn - solární systémy - tepelná čerpadla - klimatizace - plynoservis - revize plynu - revize kotlů na tuhá paliva

Realizace, montáž, instalace, opravy: -VODO-TOPO-PLYN: -podlahové a stěnové vytápění -plynové kotelny -kotle na dřevoplyn -sálavé vytápění hal -tepelná čerpadla -solární systémy -rekuperační jednotky -výměna stupaček -centrální vysávací systémy -elektroinstalace, elektromontáže.

Stavební firma. Realizace staveb. Rekonstrukce, přestavby: - byty, bytová jádra - rodinné domy - komerční objekty - rekreační objekty. Práce: - zednické práce - obkladačské - pokládka dlažby, obklady stěny - malířské, natěračské - podlahářské - pokládka podlahy - stolařské práce - domovní instalatérské - vodo, topo, plyn ...

Firma Pavel Jašek poskytuje svým zákazníkům kompletní instalatérské práce v oboru voda, topení, plyn a kanalizace. Provádíme rozvody vody, topení, kanalizace. Dále pak plynoinstalace, montáže plynových a kondenzačních kotlů. Sídlo firmy naleznete v obci Huslenky, okres Vsetín. Práce, řemesla, služby: - instalatér, instalatérské - ...