Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

zakázková truhlářská výroba Návrhy interiérů

Stolařství, truhlářství. Zakázková výroba. - dřevomodelářské práce - renovace dřevěných konstrukcí veteránů.

Jan Ujec provozuje truhlářství a zaměřuje se na zakázkovou výrobu z masivních materiálů.

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Martin Kot provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na návrhy, kalkulace, realizace a výrobu nábytku.

Jiří Kutal se zaměřuje na výrobu nábytku do všech místností domácnosti, výrobu dveří, schodů a zábradlí. Stolařství Kutal také zajistí dodávku skleněných příček, dveří různých velikostí včetně kování.

HODO MORAVIA s.r.o. vyrábí nábytek na míru z masivu i lamina do předsíní, kuchyní, pokojů, ložnic i koupelen. Společnost se dále zaměřuje na truhlářství a poradí si i s montáží nábytku.

Stolařské, truhlářské práce. Výroba, prodej kuchyňské linky, stoly, vestavěné skříně, postele včetně dodávky roštů a matrací, obývací pokoje, dětské a studentské pokoje, předsíňové stěny, kancelářský nábytek, školní nábytek, stoly pod počítač..

Ubytování - 2 čtyřmístné apartmány - vlastní sociální zařízení - lyžárna - možnost parkování - zahradní gril Polygrafická výroba Prodej - barvy - laky Renovace - nábytek Písmomalířsví

Truhlářství a stolařství. Zakázková výroba, prodej: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - obývací pokoje - ložnice, dětské pokoje - koupelnová nábytek - hotelový nábytek - interiéry prodejen - dveře - pergoly, altány a jiné výrobky z masívu - zastřešení studny. ANTIK - Galerie. Prodej: - ...

Výroba - vchodové a interiérové dveře - vestavné skříně - kuchyně - obložení schodů a palubkové obložení - ložnice - zahradní nábytek Řemesla, služby - truhlářské práce Chata Lenka umožňuje: - celoroční ubytování - kapacita 18-20 lůžek - gril - pískoviště - hřiště Ostružná č.7, 78825 Ostrožná

Stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - dětský nábytek - okna a dveře - komody a skříně - stoly a rohové lavice - schody a zábradlí.

Stolařské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - nábytek (komody, skříně, stoly, ...) Výroba - okna - dveře Výroba - schody - zábradlí

Truhlářství: - výroba nábytku - kuchyně - obývací stěny - schodiště - zábradlí.

Pergoly Veškeré truhlářské práce z lamina Podbíjení podhledů

Truhlářství: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - obývací pokoje - postele, ložnice - zahradní nábytek - pergoly - dětské pokoje - pracovny - vybavení interiérů prodejen, barů, restaurací - kancelářský nábytek.

Truhlářství, stavebně-truhlářská výroba: - okna - EURO okna a dveře - interiérové dveře, vchodové dveře - schodiště.

Truhlářské práce Výroba lamino, masiv, dýha - nábytek na zakázku - sériový a atypický nábytek

Stolařství, zakázková výroba nábytku: - interiéry - kuchyňské linky - selský nábytek - schodiště, podlahy - kancelářský nábytek - dveře všeho druhu - pergoly, podhledy. Řezbářství.

Jiří Zatloukal se zaměřuje na výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní a na truhlářské práce.

BUILDTECHNOLOGY s.r.o. se zaměřuje na stavební a truhlářské práce.

Truhlářství Hlaváč s.r.o. se zaměřuje na výrobu kuchyňských linek, obývacích stěn a dalšího nábytku a vybavení interiérů na míru.