Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství: -zakázková výroba z masivního dřeva, dýhovaných a laminovaných desek.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.

Truhlářství. Práce: -truhlářské.

Truhlářství, dřevovýroba. Výroba: -stavebně truhlářské výrobky z masivního dřeva a lepené třívrstvé lamely -okna -dveře -schodiště -kopie historických oken a dveří.

Truhlářství a soustružnictví: -výroba kuchyní na míru -výroba dveří -výroba zakázkového nábytku -zařízení interiérů, prodejen a restaurací -prodej kování a truhlářských potřeb -ostření okružních pil a nožů do hoblovky.

Truhlářské práce: -zpracování dřeva -truhlářské výroby na zakázku.

Kuchyňský nábytek. Výroba, prodej: -kuchyňské linky na míru.

Pila. Dřevovýroba: -výroba atypických palet a beden -stavební truhlářské práce -bytové doplňky -prodej impregnace -moření dřeva -hoblování trámů -plotovky.

Tesařské a truhlářské práce. Výroba kuchyní.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář Výroba -palety -přepravní bedny -nábytek

Výroba nábytku na zakázku. Prodej a pokládka plovoucích podlah a obkladů stěn. Prodej nástrojů na obrábění dřeva.

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Servis, opravy: -NC**, CNC* stroje -průmyslová elektronika -elektroúdržba. Práce: -tesařské -lešenářské -zednické -izolatérské -sádrokartonářské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Kalibrace měřidel, měření a regulace. Práce montážní plošinou AVIA.

Truhlářství: -na zakázku z masivního dřeva veškerý nábytek -dveře -schody -nábytek z lamina a dýhovaného materiálu (kuchyně, kanceláře).

Prodejna dřevěného materiálu. Výroba nábytku na zakázku. Truhlářství.

Stavební firma: -bytová výstavba -rodinné domy -stavby na klíč -průmyslové stavby -fasády, výměny oken -rekonstrukce -pronájem lešení.

Stavební firma: -tesařské práce -pokrývačské práce -klempířské práce -truhlářské práce -stavba a pronájem lešení. Provozovna: -Šlovice 22, tel.377828110

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Výroba: -nábytkové kluzáky, podnoží -soustružení dřeva -drobná dřevařská seriová výroba.

Výroba, dovoz, montáž nábytku: -nábytek na zakázku -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -ložnice -vestavné skříně.

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.