Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

HECL RADEK s.r.o. - nábytek na míru
Kvalitní a hlavně originální nábytek na míru vám dodá firma HECL RADEK s.r.o. Již 25 let se zabýváme výrobou kuchyní a nábytku na míru té nejvyšší kvality za výborné ceny. Plánujete si pořídit novou kuchyň a nevíte na koho se obrátit. Potom je pro vás tou pravou volbou naše společnost. Naše služby jsou kvalitní a cenově dostupné.
HECL RADEK s.r.o. - nábytek na míru
Zakázkové truhlářství: -okna EURO68 -schody -dveře -kuchyňské linky.

Práce: -truhlářské. Zakázková výroba: -okna -dveře -nábytek (masivní dřevo).

Truhlářství. Výroba: -soustružené součásti na schodiště -truhlářské doplňky.

Výroba: -dveře -interiery -kuchyně -schody -stoly, židle.

Truhlářské práce. Výroba, prodej: -kuchyňský nábytek.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský -bytový. Výroba, montáž a dodávka: -vestavěné skříně -skříně na míru -kuchyňské linky -posuvné dveře originál DSH Velkoobchod, prodej: -posuvné dveře pro truhláře -posuvné dveře originál DSH. Dodávka, montáž: -stínící technika-žaluzie, předokenní rolety -venkovní žaluzie ...

Zakázková truhlářská výroba. Výroba nábytku: -ložnice -postele -stoly -obývací stěny -předsíňové stěny -vybavení interiéru na zakázku -kancelářský nábytek.

Truhlářství, výroba nábytku: -obývací stěny -kuchyňské linky -ložnice -dětské pokoje -kancelářský nábytek (PC stoly, registratury, kontejnery) -vestavěné skříně -konferenční stolky -televizní stolky -rohové lavice s kuchyňským stolem -bytové doplňky (květinové stolky, poličky, rohové police, věšákové stěny).

Truhlářství. Výroba: -nábytkové polotovary -dýhové sesazenky -obalované profily.

Truhlářství. Prodej, výroba: -kuchyňský nábytek.

Výroba: -pilářská -dřevovýroba -plotové plaňky -impregnace a sušení dřeva. Prodej: -sušené řezivo -dřevěné brikety. Zednické práce. Truhlářství.

Zakázková výroba nábytku: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -kuchyňské linky -interiéry prodejen -postforming -zdravotnický -hotelový -školní -nábytkové vybavení -kuchyně -obýváky -dětské pokoje -komody -vybavení restaurací -interierové vybavení.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Podlahářské a stavební práce: -laminátové a dřevěné plovoucí podlahy -truhlářská výroba, renovace schodů -žaluzie, okenní a vratové systémy -fasády, zateplování fasád -výstavba a rekonstrukce RD.

Zakázková výroba kuchyní, vestavěných skříní, šaten, ložnic, dětských a obývacích pokojů, koupelen, vnitřních dveří a pergol

Truhlářství mistr M s.r.o. sídlící na adrese Plzeň, Průmyslová 33 je zakázkové truhlářství, které vyrábí nábytek na míru jako jsou rovné kuchyně a kuchyňské linky do tvaru L nebo U, vestavěné skříně, skříně a skřínky, nábytek na míru do předsíně, obývací nábytek, ložnice, kancelářský nábytek a koupelnový nábytek. Truhlářství se sídlem v Plzni dále ...

Výroba a montáž: - vestavěné skříně (truhlářské práce). Zasklívání lodžií. Montáž: -žaluzie -shrnovací dveře. Pokládka plovoucích podlah.

Truhlářská výroba: -celodřevené schodiště -obklady betonových schodišť -interiérové dveře z masivu -atypické kuchyně. Práce na CNC strojích. Sídlo firmy: Londýnská 672/20 120 00 Praha 2 Tel:775981047

Truhlářské práce: -vybavení interiérů -výroba nábytku.

Truhlářství. Výroba, prodej, servis, montáž - Plzeňský kraj: -dřevěná eurookna -balkonové dveře -vchodové dveře -zimní zahrady -parapety -posuvné stěny. -eurookna -okna -špaletová okna.

Truhlářství. Zakázková výroba nábytku: -kuchyně -dětské pokoje -ložnice -kancelářský nábytek.

Truhlářství. Truhlářská výroba: -nábytek -kuchyně -kancelářský nábytek.

Práce: -truhlářské -tesařské -výroba a montáž dveří -výroba zárubní.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Zabýváme se většinou stavebních prací, zaměřujeme se na rekonstrukce RD, bytových jednotek aj. V interiéru se zabýváme podlahářskými, malířskými, zednickými a truhlářskými pracemi.