Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Truhlářství. Zakázková výroba a montáž: -kuchyně -vestavěné skříně -kompletního vybavení interiérů.

Zabývám se zakázkovou výrobou nábytku, dle přání zákazníka, přičemž je veliký důraz kladen jak na kvalitu výrobků, tak i na vstřícný přístup k zákazníkům. Vyrábím nábytek pro domácnosti i firmy. Předmětem mojí práce jsou kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětský nábytek, studentský nábytek, obývací pokoje, vybavení kanceláří, firem, recepcí. ...

Truhlářství. Vyrábíme na zakázku kuchyně, vestavěné skříně, nábytek, provádíme další truhlářské práce, např. pokládky plovoucích podlah. Máme individuální přístup, používáme jen kvalitní, ověřené materiály a kování.

Vyrábíme špaletová okna dle rozměrů a potřeb zákazníka s jednoduchými skly i dvojsklem. Naše okna jsou vždy z kvalitního lepeného materiálu: smrk, borovice, modřín, dub a meranti. Špaletová, kastlová okna se používají zejména pro historické domy.

Pilařská výroba: -hranoly -prkna, fošny -střešní latě. Truhlářské práce.

Truhlářství: -zakázková výroba -atypické interiéry -kuchyňské linky -bytový nábytek -dřevěné pergoly.

Truhlářství: -výroba modelů pro slévárenskou výrobu -výroba nábytku z masivu -zakázková výroba.

Architektonická činnost, návrhy interiérů, stavební práce. Projektová činnost v investiční výstavbě. Rekonstrukce koupelen(projekt panel-story). Truhlářská výroba: -kancelářský nábytek.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář. Výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -stoly pro PC -komody.

Truhlářství. Řemeslo: -truhlář.

Truhlářství. Práce: -truhlářské (stavební) -okna -dveře -zábradlí -schody.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivního dřeva: -okna -dveře -nábytek -schody.

Umělecké truhlářství: -okna, dveře, schodiště -nábytek -repliky, repase.

Práce: -truhlářské -nábytek z masivu -dveře venkovní -schody.

Truhlářství: -zakázková výroba z lamina -nábytek.

Práce: -truhlářské -čalounické -renovace.

Práce: -truhlářské -tesařské.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Truhlářství. Truhlářské práce.