Sháníte novou kuchyňskou linku nebo nový vestavěný nábytek? Truhlářská činnost zahrnuje výrobu nábytku do domácnosti na míru. Součástí služeb jsou i konzultace, poradenství, zaměření prostoru, návrh řešení, samotná výroba, dodávka domů a kompletní montáž.

Zemědělská výroba a prodej zemědělských výrobků. Výroba a opravy zemědělských strojů. Služby mechanizačními prostředky. Truhlářství. Montáž, oprava, údržba vyhrazených elektrických zařízení. Silniční motorová doprava nákladní. Provozování čerpací stanice s palivy a mazivy.

Truhlářství. Výroba: - dřevěné obaly - palety.

Truhlářství. Výroba: - interiérové a vchodové dveře - nábytek - obložení.

Výroba, truhlářství: - nábytek - kuchyně - schodiště - podlahy Prodej: - řezivo - kulatina

Činnost: - truhlářství - montáž střešních konstrukcí - pokládání střešních krytin

Služby: - zakázková výroba nábytku - restaurování starožitného nábytku

Služby, výroba: -pokládání podlahových krytin a obkládání stěn, podlahářství -výroba stavebně truhlářská a tesařská -výstavba pozemní a inženýrské stavby, stavba -sádrokartonové konstrukce -obchodní činnost.

Výroba, práce: -truhlář, truhlářství.

Výroba: -kuchyní, kuchyně na zakázku -různý výběr materiálů a doplňků -vestavěné elektrospotřebiče -navrhneme, vyrobíme a zabudujeme kanceláře -studentské pokoje -interiéry -nábytek sektorové kuchyně (tvarovaná i hladká dvířka) -ložnice -dětské pokoje -kazetové, interiérové a vchodové dveře -dvoulůžka -válendy s úložným ...

Truhlářství, podlahářství. Práce se dřevem.

Ruční výroba: - nábytek - postele - bytové doplňky Ruční výroba: - kované ploty Umělecké kovářství - výroba: - umělecké kování - netradiční dárky - umělecké předměty - plastiky Výroba: - umělecké kování

Činnost: - sklenářství - truhlářství. Pilařská výroba v Jemnici, nábytek a stavební řezivo, eurookna, altány, pergoly. Sklenářské práce s hlavním zaměřením na výrobu izolačních dvojskel a trojskel.

Truhlářství. Výroba -interiérové dveře -barové stoličky -postele, stolky -vrata -kuchyňký stůl -lavice a židle -kuchyňské sestavy -okna - interiérové, exteriérové dveře -obklady, obložení stěn, stropy -schodové sestavy.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky -obývací stěny -dveře.

Činnost - stavební činnost, inženýrské sítě, zemní práce - zámečnická výroba - truhlářská výroba - nákladní doprava.

Brabec Josef se zaměřuje na truhlářskou výrobu a výrobu bytového nábytku.

Daniel Mareš se zaměřuje na truhlářské práce a restaurování nábytku.

Dušan Bláha se zaměřuje na obrábění různých desek a na výrobu kuchyní a nábytku.

František Hejda se zaměřuje na návrhy interiérů, truhlářské práce a kovovýrobu.

Jiří Hrbek se zaměřuje na truhlářství, podlahářství.