ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Služby: -instalatérské a topenářské práce -dodávky zařízení koupelen -domovní plynovody.

Poradenství, stavební práce: -zednické -obkladačské -vodo a elektroinstalační -rekonstrukce stavebních objektů -úpravy bytů -rekonstrukce a výměna bytových jader -novostavby -zateplování fasád.

Služby: -vývoz septiků, žump, lapolů a kalů z čističek odpadních vod -čištění domovních odpadů, kanalizačních potrubí, stoupaček -revize kanalizací kamerou -zemní práce strojně -provádíme protlaky a podvrty, -zaměřování poruch na kabelech elektromontážní práce.

Výroba: - mříže - vrátka - nesené i vedené posuvné brány - křídlová vrata, včetně zaměřění, návrhu a montáže. Vysoce kvalitní pohony automatických bran včetně zapojení elektroinstalace. Mnoho povrchových úprav od nátěru, komaxitu až po žárové pozinkování. Instalatérské práce: - montáž nových rozvodů pitné vody a ...

Služby: -čištění kanalizačních, dešťových, průmyslových potrubí, domovních přípojek a rozvodů -čištění a vývoz tukových jímek, nádob, nádrží, septiků, revizních šachet, olejových lapačů a vpustí -revize a diagnostika potrubí TV kamerou -havarijní služba -nonstop servis -bezvýkopové opravy potrubí. Provozovny: 150 00 Praha 5 Nad ...

Služby: -topenářské práce -montáž topení -vodoinstalatérské rozvody z plastů.

Služby, řemeslo: -vodoinstalatérské práce větších i menších rozsahů pro firmy i jednotlivce -montáž vody z plastu -montáž odpadu z novoduru -montáž domácích vodáren -výměny baterií, WC, van, bojlerů, umyvadel a další.

Služby: -vodoinstalatérské práce -topenářské práce Prodej, dodávky a montáže: -rozvody ústředního vytápění, plynu, vody -potrubní rozvody z nerezových materiálů.

Služby: -veškeré vodoinstalační práce -čerpadla, baterie -bojlery, umyvadla, vany -rozvody, toalety -připojování spotřebičů na rozvod vody.

Stavba, montáž: -krby s možností napojení na ústřední topení. Práce: -rekonstrukce bytových jader -topenářské -elektrikářské -instalatérské, vodoinstalační Prodej: -nářadí pro jemnou mechaniku -stroje a zařízení pro potravinářský průmysl -potrubí pro výrobu nápojů. Lisování na lisech od 9 do 200 tun -výlisky z nerezového ...

Montáže, instalace, rozvod, oprava, dodávky: -vodoinstalace, topení, plyn -teplá, studená voda -zařizovací předměty zdravotechniky -vodoměry teplé, studené vody -ústřední vytápění v klasickém provedení -ústřední topení -potrubí z umělé hmoty, měděné potrubí -ústřední podlahové vytápění -potrubí z umělé hmoty -podlahového ...

Stavební firma. -rodinné domy na klíč -vodoinstalatérské práce -zednické práce -stavebně truhlářské práce -zámečnické práce.

Topení-voda-plyn Instalatérské práce: -plynoinstalatérské práce -topenářské práce -vodoinstalatérské práce -tepelná čerpadla -solární systémy -podlahové vytápění -průmyslové plynovody -rozvody plynu.

Služby: -práce v oboru voda, topení, plyn -instalaterství, instalaterské práce -projekty plynu, topení, vody -alternativní zdroje tepla -solární systémy vytápění -tepelná čerpadla.

Práce: vodo, topo, plyn, plynoservis, centrální vysavače, tepelná čerpadla. Prodejna Velko-maloobchodní prodejna. Veškerý materiál vodo-topo-plyn, kotle, krbová kamna, bojlery, sanitární keramika, vodovodní baterie, čerpadla, vodárny, tepelná čerpadla, centrální vysavače.atd.

Služby-řemeslo: -voda, plyn, topení -instalatérské, topenářské práce -kotelny a plynovody na klíč -výměna rozvodů vody a topení v panelových domech. Dodávka, montáž: -automatické kotle Ekoefekt, Cargorobot, Ekoperfekt.

Montáž, rekonstrukce, opravy: -vodovodní a kanalizační potrubí -projektová dokumentace i revize plynových rozvodů -montáž a dodávka plynových spotřebičů -montáž topení -montáže kotlů -zapojení krbů.

AUTEX Práce: -elektroinstalační a vodoinstalační -rekonstrukce koupelen -stavební úpravy -montáže sádrokartonů.

Práce: -vodoinstalační -topenářské.

Montáž, prodej: -voda, topení -topenářské, instalatérské práce -prodej vodoinstalatérských a topenářských potřeb -vybavení koupelen.

Stavební práce: -stavby na klíč -modernizace -rekonstrukce -zateplování budov -výměna bytových jader -malířské a natěračské práce -vodoinstalatérské práce.

Stavební práce: -rekonstrukce bytových jader, koupelen -obklady, dlažby -minerální podhledy -strojní omítání -zednické práce - bání panelů a dveřních otvorů v panelech - mřské a natěračské práce - strojní omítání