ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Rekonstrukce koupelen, obkladačské práce. Rekonstrukce koupelen a bytových jader Dlaždicí a obkladačské práce Plovoucí podlahy Půdní nástavby a vestavby Montáž sádrokartonu Montáž střešních oken Minerální podhledy Elektroinstalace Vodoinstalace Zateplení fasád Zámkové dlažby Malířské práce

Společnost Kaderka a spol. v.o.s z Blanska provádí instalatérské a topenářské práce s dlouholetými zkušenostmi v oboru. Do každého projektu vnáší inovativní přístup.

Hodinový manžel. Práce: -v bytě, domě, garáži, na chatě, zahradě, starost o auto, či psa.

Tato rodinná firma se zaměřuje servis pro domy, byty, ale i kanceláře z Brna a okolí. Může jít o údržbu plastových oken, promazání závěsů, elektroinstalační a vodoinstalační práce nebo vrtání a montáž nábytku.

Opravy: -elektroinstalace: -výměny zásuvek, vypínačů -opravy v bytových jádrech -výměny svítidel -voda, topení, plyn: -výměny baterií, van*, kotlů -výměny sporáků včetně dodávky -montáž koupelnových doplňků -malířské a zednické práce: -po opravách i individuálně -drobné stavby na klíč -půdní nadstavby -restaurace, bary, ...

Hodinový manžel Brno - manuální práce ve vašem bytě, domě, kanceláři, zahradě. zednické práce, instalatérské práce, zahradní práce, montážnické práce. Pozáruční servis eurooken, výroba stolařských výrobků.

Hodinový manžel Instalatérské práce: Opravy a výměny vodovodních baterií. Čištění odtoků v koupelnách a kuchyních. Opravy a výměny toalet. Výměna sprchových koutů. Domácí vodárny. Elektro práce: Zapojení praček, myček a dřezů. Zapojení digestoří. Zapojení světel. Výměna zásuvek a vypínačů. Montáž ventilátorů. Výměna žárovek a ...

Firma provozuje služby hodinového manžela v Brně. Postará se o zednické, instalatérské práce, montáže a opravy elektrických zařízení, o údržbu domu a zahrady. Také vám pomůže s péči o vůz či se stěhováním.

Obkladačské práce: -renovace panelové bytové jádra (jádro) na klíč (vybourání umakartového jádra a výstavba nového z tvárnic YTONG) -rekonstrukce kuchyně (kuchyň) a sociální zařízení v RD -obkladačské práce, obkládání koupelny -vnitřní obklady, obložení stěn, mozaiky -vnitřní a venkovní dlažby -zámková dlažba, chodníky -vymývaná ...

ČOV Topenářské práce - inženýrské sítě Vodoinstalační práce - inženýrské sítě

Instalatérské práce: -topení-etážové, ústřední, podlahové vytápění -plyn-nízko-, středo- a vysokotlaký -voda-vnitřní rozvody, koupelny, ohřev vody -kanalizace-svislá, ležatá-rozvody tlakového vzduchu a vakua, chlazení a olejů (oleje), strojní čištění kanalizace do průměru 300mm -renovace a rekonstrukce koupelen-přesný výpočet tepelných ztrát ...

Prodej, montáž: -čerpadla, čerpadlo - ponorná, povrchová, kalová -ruční pumpa, pumpy. Služby: -čištění studní, studně -návh a realizace - domácí vodárna.

Stavební práce : -stavby na klíč -obklady, dlažby -sádrokartony -zateplovací fasády ( registrace v zelená úsporám) -vodoinstalace.

Firma zajišťuje služby v oboru vodo, topo a plyn. Také nonstop havarijní službu a rekonstrukce bytů a budov na klíč. Dále zednické, výkopové práce, pokládku podlah a další.

Projekt vč. statiky, návrh a vizualice ve 3D, dodávka, montáž. Stavební práce, renovace, rekonstrukce, obchod, prodej: -renovace koupelen na klíč -vybavení koupelen na klíč vč. sanitárních předmětů -výroba kuchyňských linek a nábytku, stoly, židle (ZTI) -prodej sádrokartonu -renovace bytových jader v panelových domech (YTONG). Práce: ...

Spolehlivé servisní a montážní služby pro soukromé domácnosti i firemní provozy. Realizuje kuchyně včetně instalace spotřebičů, rozvodů a markýz. Záruka po dobu dvou let na poskytované služby.

Vodoinstalace, instalatér, kanalizace, nové koupelny, sprchové kouty. Úprava vody.

Společnost provádí nejrůznější stavební a instalační práce vody, topení a plynu. Realizuje instalace rozvodů, termoregulačních ventilů, oběhových čerpadel, opravy plynových přípojek, zateplení fasád, rodinné domky na klíč. Také zpracování dokumentace a nonstop havarijní službu.

Veškeré stavební práce, stavební činnost, firma, stavebnictví, zednické práce: -stavba, výstavba rodinné domy, rodinných domů, RD -stavby RD na klíč -zateplování fasády, (fasáda), stropu, střechy -půdní vestavby, vestavba -rekonstrukce, modernizace -stavby průmyslové haly, hala -zakládání staveb, základy -hrubá stavba -montáž krovů, ...

Montáže a opravy tepelného zařízení: -topení -voda -plyn. Revize: -plynového zařízení -kotle, tlakové nádoby. Práce topenářské: -plynovody -průmyslové, nízkotlaké, středotlaké -domovní -kotelny, kotle -tlakové nádoby.

Práce: - montáže - rekonstrukce - vodo-topení-plyn

Sportovní hala na squash a ricochet Hydroizolace - střechymontáž - tepelně izolační systémy Pokládka - zámkové dlažby Stavební práce - stavby a rekonstrukce na klíč (budovy, haly)rekonstrukce - byty - půdní vestavby Vodoinstalační práce.