ProGrade, s.r.o.

Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Instalatérské práce. Topenářské práce. Vodoinstalační práce.

Realizace rozvodů vody, kanalizace, topení a plynu. Dodávky i montáže zařizovacích předmětů a spotřebičů. Zajištění projektové dokumentace.

Služby hodinového manžela: - opravy - výměna oken - montáže nábytku - zahradnické práce - instalatérské práce - zapojení spotřebičů.

Potřebujete vyměnit žárovku, přilepit upadlou dlaždičku? Jste bezradní s novým montovaným nábytkem? Nebo prostě jen nemáte čas se o takové věci starat? Pak jsme tu právě pro Vás! Hodinový manžel zvládne zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti. Žádná práce pro nás není malá.

Nové rozvody vody, topení, plynu a opravy stávajících rozvodů. Rozvody technických a medicinálních plynů. Instalace kotlů na plyn, elektřinu či pevná paliva. Instalace a výměny van, sprchových koutů, bidetů, umyvadel apod. Stavební zámečnictví a nerezová výroba. Výroba a montáž garážových stání a přístřešků, zábradlí, bran a branek. Dodávky a ...

Tepelná čerpadla. Solární systémy. Instalace vody, topení.

Elektrikářské práce Plynoinstalační práce Topenářské práce Zednické práce Vodoinstalační práce Montáž - klimatizace

Práce na klíč, projekce, instalace, revize: - vodo, topo, plyn - vodoinstalace, rozvody vody - montáž ústředního topení - plynoinstalace - montáž plynových kotlů, kotle. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské práce - plynařské práce.

Práce na klíč, projekce, instalace, revize: - vodo, topo, plyn - vodoinstalace, rozvody vody - montáž ústředního topení - plynoinstalace. Řemeslnické práce: - vodoinstalatérské, instalatérské - topenářské práce - plynařské práce.

Dodávka a montáž: - vodoinstalace - ústřední vytápění - podlahové vytápění - plynové kotelny - izolace potrubí. Projekční činnost.

Projekce, projekční práce, realizace: - technické zařízení budov - inženýrské sítě - vodohospodářské stavby - voda, topení, plyn - vodoinstalační práce - topenářské práce - plynařské práce.

Hodinový manžel. Údržba budov. Údržba zahrad.

Instalatérské práce. Topenářské práce. Podlahářské práce. Solární systémy. Přestavba kotlů.

Plynoservis: - servis plynového vytápění - revize elektroinstalací - opravy, montáže - pohotovost plynu.

Instalatérské a topenářské práce.

Vodoinstalatérské práce.

Dodávka materiálu, montážní práce, revize: - vodo - topo - plyn - tepelná čerpadla - solární kolektory.

Montáž: - voda-topení-plyn. Řemeslo: - vodoinstalace - plynoinstalace - topenář.

Práce: - voda, instalatérské - topení, topenářské - plyn, plynařské - zednické. Rekonstrukce staveb.

Přerušení provozování živnosti. Vodoinstalatérské, zámečnické práce.

Práce: -zámečnické včetně svařování -instalatérské -topenářské -rekonstrukce bytových jader.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Činnost: - vodoinstalace - topenářství

Oprava, servis: - průmyslové parní armatury - uzavírající. pojistné a redukční ventily a armatury Řemeslo: - topenářské - instaletérské.

Vodoinstalatérské práce. Plynářské práce. Topenářské práce.