Do spektra vodárenských činností lze zařadit montáže, opravy a rekonstrukce vodoinstalací, dále opravy vodovodních řádů, instalace vodovodních baterií a bojlerů, včetně spotřebičů využívajících vodu (pračka, myčka). Samozřejmostí je pohotovostní služba.

REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
Hledáte kvalitní pracovní nářadí? Obraťte se na firmu REMS! Jsme předním světovým výrobcem nářadí, které je odolné a bezpečné. Ať už jste instalatér, topenář či vás živí jiné řemeslo, ke své práci potřebujete profesionální nářadí. Spolehněte se na nás, naše nástroje pro řezání, ohýbání, lisování, pájení a podobně vás nezklamou.
REMS Česká republika s.r.o. - Profesionální nářadí pro vodoinstalatéry
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Společnost HreJos insta s.r.o. poskytuje svým zákazníkům špičkové služby v oblasti topenářství, strojního čištění kanalizací a jádrového vrtání. Provádíme rozvody vody a kanalizace, montujeme tepelná čerpadla, kotle na tuhá paliva. Provádíme rovněž jádrové vrtání nejen pro průmyslové účely, ale i pro vaše domácí projekty.
HreJos insta s.r.o. - instalatérské služby
Stavební práce: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - vodoinstalatérské práce - topenářské práce.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské.

Vodoinstalatérství, topenářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Stavební a řemeslné práce - výstavba rodinných domů - instalatérské a topenářské práce - elektroinstalční práce - zednické práce - pokládka zámkové dlažby.

Práce, služby: - obkladač, obkladačské - sádrokartonářské - vodoinstalace

Rekonstrukce koupelen a bytových jader - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - čištění kanalizace - opravy a rekonstrukce vodovodních potrubí.

Vodo topo plyn - topenářské práce - vodoinstalční práce - plynařské práce - montáž rozvodů - výměna radiátorů.

Topenářské práce - servis a montáž kotlů - podlahové topení - vodoinstalatérské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - čištění kanalizace i strojové.

Stavební firma: - výstavba, rekonstrukce rodinných domů - topenářské, instalatérské práce - obkladačské práce.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynařské.

Práce, služby: - vodoinstalace - topenářské - čištění kanalizací, odpadů

Práce, služby: - zednické, zedník - sádrokartonářské - izolace - malířské - vodoinstalace

Činnost: - služby hodinového manžela.

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže Montáž, oprava, servis: - elektrické a plynové kotle Práce: - vodoinstalace - topenářské - plynařské Prodej: - výpočetní technika - elektronika Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy Výroba rozvaděčů.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské

Hodinový manžel, služby: - montáž a demontáž nábytku - montáž plovoucí podlahy - naladění a zapojení elektroniky - malování, tapetování - výměna vodovodních baterií - připojení pračky - sekání trávy, údržba trávníku

Práce: - topenářské - vodoinstalační - plynařské - Vodo, Topo, Plyn

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské

Práce, služby: - vodoinstalace - plynařské - topenářské - kanalizace - montáž solárních a regulačních systémů

Služby, práce: - vodoinstalace - topenářské - zednické - sádrokartonářské - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce bytů, domů.

Služby: - hodinový manžel - drobné instalatérské práce - zednické práce - montáž nábytku

Služby: - vodoinstalace - topenářské práce - plynoinstalace - montáž venkovních rozvodů tepla, teplé užitkové vody i minerální vody, s použitím předizolovaného plastového flexibilního potrubí Flexalen - výstavba a rekonstrukce kotelen a výměníkových stanic

Činnost: - komplexní služby v oblastech elektroinstalací - revize elektro - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - tesařské práce - prodej, montáž infra panely - realizace, údržba zahrady - účetnictví

Provádíme zednické, sádrokartonářské, malířské, instalatérské a elektrikářské práce. Nabízíme rekonstrukce koupelen, bytů, domů či půdní vestavby. Dále nabízíme službu Home Servis - zvládneme zastat veškeré běžné opravy a drobné přestavby v domácnosti (montáže nábytku, kuchyní, údržbářské práce aj.)