Možnost koupě a montáže klimatizační techniky, kdy služby zahrnují taktéž opravy, pravidelné servisy a případné výměny. K dispozici jsou klimatizace kazetové, nástěnné, podstropní nebo parapetní, podle toho, zdali je klimatizace určená do firmy nebo domu.

Projektová činnost v investiční výstavbě a komplexní služby v oblasti technického zabezpečení budov: - vzduchotechnika - ústřední vytápění - ohřev užitkové vody - ekologické technologie.

Klempířství: - rekonstrukce střech. Montáž: - vzduchotechnika - klimatizace. Práce: - klempířské - stavební - tesařské - pokládání - šindel Bramac - zámečnické. Kovovýroba. - výroba kontejnerů Prodej, montáž: - plechy -l akované, plastované. Nástrojárna - výroba: - nástroje pro lisy.

Technické instalace ve stavebnictví. Projekce, montáž: - zdravotní technika - rozvody plynu, vody, topení - vzduchotechnika - plynovody, vodovody, kanalizace - malé čističky odpadních vod. Sklad: - Trutnov, K Úpě.

Regulace topení - regulace vytápění - klimatizace - automatizace - vzduchotechnika - monitorování a řízení procesů

Montáž, údržba: -měřící a regulační technika -vytápění, klimatizace. Drobné opravy: -tepelné zařízení, výměníkové stanice.

Telekomunikační zařízení. Výstavbě a správa počítačových sítí, kamerových systémů, docházkových systémů, stravovacích, rozhlasových. Prodej: - klimatizační jednotky.

Činnost: - Střechy na klíč - materiály - betonová krytina - pálená krytina - celoplechová krytina - asfaltové šindele - polykarbonát. Vzduchotechnika. Střešní okna. Ozdobné klempířské prvky. Digestoře. Nátěry. Horkovzdušné výměníky. Zakázková výroba.

Servis: - chladírenský - chladicí a klimatizační technika.

Dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace. Práce: - vodoinstalatérské - klempířské - zámečnické. Opravy: - obuv.

Montáž a servis vzduchotechnického zařízení - rozvody vzduchotechnika.

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických přístrojů a měřidel Vodoinstalatérství

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, nástrojářství -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství

-Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Provozování kulturních, ...

Vodoinstalatérství, topenářství -Specializovaný maloobchod

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství

Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny Obráběčství Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství Zámečnictví, nástrojářství Zednictví

Vodoinstalatérství, topenářství

Vodoinstalatérství, topenářství