TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Štukatér, práce: - hliněné omítky - japonské omítky O-tsu - jílový štuk - marocký štuk.

Pronájem montážní zdvihací plošiny o celkové hmotnosti 3300kg. Opravy a čištění okapů-svodů, rizikové kácení stromů, elektrikářské, zednické, malířské, klempířské práce ve výškách, instalace reklam a bannerů, mytí oken, zábrany proti holubům.

Stavební, zednické, obkladačské a vodo-topo práce: - opravy, rekonstrukce domků, bytů, drobné demolice, vodařské a topenářské práce.

Práce: - tesařské -pokrývačské -klempířské -natěračské -izolatérské -zednické

Chlapi v akci - Hodinový manžel. Práce: - drobné i větší řemeslné práce, stavební a údržbové - v domácnosti, kanceláři, či ve firmě - autodoprava, stěhování.

Natěračské, malířské práce. Montáž - zastíňovací technika Úklidové práce. Podlahářské práce. Zednické práce.

Práce: - Stavba RD, obkladačské práce, zednické práce, celková rekounstrukce koupelen, rekonstrukce domů a bytů, zateplování fasád.

Služby: - doprava a mechanizace - elektroinstalační práce - zednické práce - vodoinstalační práce - zimní údržba místních komunikací - údržba veřejné zeleně - úklidové práce.

Potřebujete pomocníka na drobné opravy, údržbu a pomoc ve vaší domácnosti, kanceláři nebo na zahradě? Nemáte čas, potřebné vybavení či zkušenosti, hodinový manžel to zařídí. Poskytujeme služby typu hodinový manžel pro Prostějov, Vyškov, Olomouc, Kroměříž a okolí. Našimi klienty jsou nejen studentky, ženy středního věku a ...

Realizace - koupelny, bytová jádra, kompletní i dílčí rekonstrukce bytů, domů a komerčních prostor, podlahy na klíč, instalatérství, topenářské instalace, elektroinstalace, obkladačské práce a řezání betonu a panelů.

Podlahy, sádrokartony, malby, dodávka a montáž dveří a zárubní, rekonstrukce interiérů.

Kominictví: - kominické práce a revize - vložkování komínů pro tuhá a plynná paliva - napojení krbů a krbových vložek - zednické, klempířské práce - stavba komínů - montáž fasádních vícevrstvých komínů.

Výstavby domů Stavebnictví, stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - obkladačské, sádrokartonářské práce - zateplování budov, úsporná opatření.

Stavební prace. Architektonický návrh. Projekce. Inženýrská činnost.

Stavební činnost: - stavby, rekonstrukce rodinných domů - zateplování - montáž sádrokartónu, půdní vestavby - zednické, řemeslnické práce - kontejnerová autodoprava.

Realizace staveb na klíč, rodinné domy, dřevostavby, půdní vestavby: - strojní omítky - sádrokartony - anhydrity - fasády.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování. Zelená úsporám.

Zednické práce, montáže sádrokartonu, bytová jádra, obklady, dlažba, rekonstrukce bytů, zateplování fasád, zámková dlažba.

Práce, řemeslo: - štukatér - benátský štuk

Stavební činnost: - stavební práce na klíč - komplexní stavební a zednické práce - zateplení fasád rodinných a bytových domů - rekonstrukce bytových jader, koupelen - rekonstrukce - čištění a regenerace fasád - obklady, dlažby

Stavební firma. Práce: - zednické, zednictví - zemní a výkopové - přípravné práce pro stavby. Realizace: - kanalizace - zámková dlažba. Autodoprava, nákladní kontejnerová doprava do 3, 5t - AVIA.

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů a bytů - opravy fasád a zateplování - montáž oken.