TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Kompletní zednické práce od oprav po stavbu nových domů. Provádíme: - rekonstrukci domů, bytů a bytových jader - zednické práce - malířské práce, tapetování - betonování podlah - montáž sádrokartonových konstrukcí a kazetových stropů - elektroinstalace, Instalatérské práce - zateplování domů a nátěry fasád

Výroba: -aplikace hliněných omítek -aplikace marockého štuku -pořádání soukromých workshopů pro svépomocné omítání.

Služby: -truhlářství, podlahářství -vodoinstalatérské a zednické práce -sadrokartonářské práce.

Rekonstrukce domů, bytů a bytových jader v Třebíči a okolí. Sádrokartonářské práce - snížení stropu, předěl místnosti apod. Strojní štukové omítky, obkladačské práce, vyzdívání a omítání. Hydroizolace staveb a stavebních konstrukcí.

ARM - GLOBAL, s.r.o. se zaměřuje na zednické práce.

Naše firma se zabývá kompletní zednickou a stavební činností. V rámci našich služeb nabízíme opravy a rekonstrukce bytů, domů, firemních prostor, opravy a rekonstrukce bytových jader, bourací práce a štukování. Působíme především v okrese Jihlava. Nabízíme: - opravy a rekonstrukce bytů, domů, firemních prostorů - zednické práce – zdění - ...

Josef Bernatík provádí zednické práce, obklady i dlažby a převážně rekonstrukce bytového jádra, založení stavby či sádrokartonářské práce.

Firma Jaromír Vyhnálek se již od roku 1996 specializuje na zemní, výkopové a stavební práce. Zabýváme se také zateplením fasád a provádíme rekonstrukce koupelen. Působíme převážně v Třebíčském okrese, jako je okolí Jemnice a Dačic, po dohodě lze uskutečnit práce i ve vzdálenějším místě.

Společnost BAUFIRMA MPR s.r.o. z Jaroměřic nad Rokytnou se specializuje na kompletní stavební činnost a stavitelství, a to od zednických prací přes rekonstrukce domů až po stavbu rodinných domů na klíč. Zakázky realizujeme na celém území Vysočiny.

Společnost Ladislav Uhlíř provádí sádrokartonářské práce, omítky, obkladačské a dlaždičské práce, rekonstrukce, fasády, malířské práce, základové desky, demolice. Činnost: - sádrokartonářské práce - omítky - zámková dlažba - obklady, dlažby - rekonstrukce bytových jader - zednické práce - fasády - malířské práce - základové desky - ...

Stavby Chalupa s.r.o. se zaměřuje na stavební práce, sádrokartony, omítky, fasády, zateplení, podlahy, obklady a zemní a výkopové práce.

Výroba - schody z kamene Pokládka - kamenné a zámkové dlažby Stavba - kamenné zdizednické práce

Stavební a dokončovací práce. Doprava materiálu.

Jmenuji se Radek Janík a specializuji se na řemeslnou činnost. Sídlím v okrese Třebíč a mým hlavním cílem je uspokojit potřeby a přání zákazníkům, kterým mohu pomoci s obklady a omítkami,  drobnými opravami, montáží a demontáží nábytku a údržbou domu a zahrady. Dále se zaměřuji na výmalbu stěn a tapetářské práce a nabízím Vám také veškeré zednické ...

Vasil Gachi se zaměřuje na kácení stromů, natírání fasád, umývaní oken, opravy komínů, zednické práce, na rekonstrukce bytových jader a mnoho dalšího. Provádíme i výškové práce. Termín provedení práce podle dohody se zákazíkem.

Bronislav Peňáz se zaměřuje na zednické práce, rekonstrukce, bytová jádra, podlahy, dlažbu, fasády a mnoho dalšího.

Ctibor Křepinský se zaměřuje na zednické a obkladačské práce a poradí si i s omítkami prostřednictvím stavební omítačky.

František Černý poskytuje zednické práce a zabývá se programem Zelená úsporám.

Společnost RK - stavby s.r.o. se zaměřuje na provádění staveb a jejich změn, zateplování fasád a na zednické práce.

Lubomír Pinter se zaměřuje na zateplení fasád, rekonstrukce bytových jader a na další zednické práce.

Jiří Bednář se specializuje na zateplování budov, zednické, pokrývačské a tesařské práce.

Jiří Poul se specializuje na tesařské, pokladačské a zednické práce a provádí rekonstrukce a přestavby.

Ladislav Puškáš se specializuje na zednické a obkladačské práce a postará se o rekonstrukci koupelen a bytových jader.

Libor Souček provozuje stavební firmu zaměřující se stavbu domů, výkopové práce, izolace, obklady, omítky, montáž oken a mnoho dalšího.