TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Luboš Kadlec se zaměřuje na zednické práce, montáž sádrokartonu, zateplování domů, výrobu dřevěných schodišť a dveří, obklady, dlažby a plovoucí podlahy.

Milan Vrbka se specializuje na zednické práce, poskytuje služby pro zemědělství a zahradnictví a poradí si i s činnostmi týkající se izolatérství.

Společnost Střechy Čermák, s.r.o. se zaměřuje na pokrývačské, tesařské a klempířské práce, opravu karosérií a zednictví.

František Uhlíř se zaměřuje na stavební práce, zděná jádra, rekonstrukci bytových jader a dalších objektů, zateplení fasád a na dřevostavby.

Michael Pavlidis se zaměřuje na zednické, obkladačské, stavební práce a rekonstrukce bytových jader.

Pavel Jambor se zaměřuje na stavební, malířské a zednické práce, rekonstrukce, stavbu sádrokártonů a výstavby domů na klíč.

Petr Kolouch se zaměřuje na stavební, zednické, izolační práce, montáže sádrokartonů, pokládku dlažeb a dodávku stavebního materiálu.

Roman Rosecký se zaměřuje na zednické práce, opravy bytových jader, sádrokartony, zateplení a obklady.

Vlastimil Žák se zaměřuje na zednické a železobetonářské práce.

Zateplování Sádrokartony Obkladačské práce Zednické práce

Sádrokartonářské práce Obkladačské práce - venkovní dlažby Stavební firma Zednické práce

Lakýrnické a natěračské práce Malířské práce Tapetářské práce Zateplení budov Dokončovací stavební práce

Obkladačské práce - dláždění Zednické práce

Služby: -čalounictví, -stavební práce, -sádrokarton, -rekonstrukce bytových jader na klíč.

Zajišťuje, provádí: -stavby -výkopové a zemní práce -odvoz suti, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -převoz stavebního materiálu -projektová dokumentace, rozpočet.

Hydroizolace plochých střech: -asfaltové modifikované pásy -stěrkové hmoty -lokální opravy střešních plášťů -zateplování plochých střech. Nátěry plechových střech. Zateplování fasád. Stavební izolace. Rekonstrukce: -terasy -balkony. Práce: -zednické -sádrokarton. Prodej: -fasádní barvy -nátěrové hmoty vnější i vnitřní ...

Provádí: -stavby na klíč včetně projektové dokumentace -rekonstrukce -montáž-sádrokartony, půdní vestavby -zateplování budov, fasády -veškeré obklady, dlažby -veškeré práce vodoinstalační, elektroinstalační, topenářské -montáž zabezpečovací techniky-alarmy kamerové systémy, domácí telefony -zděná bytová jádra včetně ...

Poradenství, realizace: -fasády, fasáda -omítky, omítka.

Široký sortiment suché výstavby, tepelné izolace Orsil, Isover. Montážní činnost a stavební činnost. Montážní práce: -v oblasti sádrokartonů a minerálních podhledů Kompletní dodávka: -dřevostavby na klíč. Zpracování: -cenové nabídky. Autodoprava. Stavebniny. Stavby na klíč. Zateplení fasád. Pokrývání střech. ...

Stavební činnost: stavby a rekonstrukce (bytové, občanské a průmyslové objekty). Provádění: -jednotlivé stavební profese (zedník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba včetně dodávky -lité povrchy, vyrovnání podlah -obklady -omítky -fasády, zateplování fasád -krovy -pokládání střešní krytiny -vestavby, nástavby, přístavby objektů ...

Roman Jelínek z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na elektroinstalační a stavební práce a chov morčat a papoušků.

Orest Ivasyuk se zaměřuje na zednické, bourací a obkladačské práce, rekonstrukce domů, bytů a koupelen, stavby komínů a krbů, pokládání dlažby a mnoho dalšího.

Stavby: -dvouplášťové střechy na panelové domy -půdní vestavby a nadstavby na panelové domy -stavby na klíč -komíny. Práce: -tesařské, zednické, klempířské, pokrývačské -střechy -hydroizolace -dřevěná šindel-historické a reprezentativní objekty -výškové nátěry a montáže konstrukcí pomocí horolezecké techniky -bourání: komíny, haly.

Ing. Jaromír Špaček se zaměřuje na výrobu a montáž stropů a železobetonových stropních panelů. Stropní panely vyrábí podle dokumentace nebo zaměření.