TOVR omítky spol. s r.o.
Stavební společnost Petr Tancer

Zednické práce zahrnují mnoho dílčích činností v podobě vyzdívek obvodových zdí domů, oprav venkovních i vnitřních omítek, staveb sanačních omítek, rekonstrukcí bytových jader, umělecké zednické činnosti, litých podlah, štukování nebo zateplování objektů.

Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hledáte v okrese Havlíčkův Brod spolehlivého a zkušeného zedníka? Potom se neváhejte obrátit firmu Jan Jindra. Pan Jindra má dlouholeté zkušenosti v oboru a poskytuje širokou škálu služeb. Provádí komplexní zednické práce, stříkání barevných silikonových fasád, pokládku obkladů a dlažeb i výmalbu. Firma Jan Jindra splní všechna vaše přání.
Jan Jindra - kvalitní zednické práce
Hlavní činnosti firmy se zaměřuje na izolace, střechy. Nabízíme zednické, klempířské, pokrývačské práce. Montáže střešních oken. Stavby a opravy střešních plášťů klasických i atypických typů střech - sedlová, šikmá, plochá, pultová, valbová, mansardová střecha apod. Krovy, vazby, oplechování atiky, okapový systém, okapnice, oplechování štítu.

Libor Balabán z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na obkladačské a zednické práce.

Rostlinná výroba: -pěstování zemědělských plodin. Živočišná výroba. Provádíme: -stavební práce -zámečnické práce -stavební výroba.

Práce: - zednické - sádrokatonářské - rekonstrukce koupelen - zateplování fasád - pokládka zámkové dlažby

Zednictví, zednické práce - rekonstrukce a přestavby - sádrokartonářské práce - obkladačské práce - základové desky.

Miroslav Stupka se specializuje na výstavbu a rekonstrukce domů, chatek, garáží. Poradí si i se zateplením, obkladačskými pracemi a pokládáním venkovní dlažby.

Martin Trojan se zaměřuje na zednické práce, dělá rekonstrukce bytů a koupelen, dále na sádrokartonářštví, topenářství a instalatérství.

Stavební činnost - rekonstrukce koupelen - zednické práce - sádrokartonářské práce - pokrývačské a klempířské práce.

Výroba, práce: - zednictví - rekonstrukce i novostavby - veškeré zednické práce - obklady a dlažby - venkovní krby - poradenská činnost.

Stavební firma Michal Zaťko má v oblasti stavebnictví dlouholeté zkušenosti. Zajistí vám široké možnosti stavebních prací od rekonstrukcí koupelen a bytů, výstavby a přestavby bytového jádra, položí dlažbu, obklady, nainstalují sprchový kout, vanu, WC, udělají drobné zednické práce, vodo-topo, vymění topná tělesa, provedou elektroinstalatérské ...

SOLSTAV se zaměřuje na stavby a střechy na klíč, zednické a zemní práce, rekonstrukce půd a mnoho dalšího.

Služby: -montážní práce -suché stavby -sádrokartony, minerální podhledy, podlahy, palubkové obklady, sádrovláknité podlahy. -zednictví, obklady, dlažby. Montáž: -obklady a podhledy. -střešní okna - Velux -doplňky.

Rekonstrukce, přestavba: -koupelny na klíč -zednické, obkladačské práce -generální opravy panelových domů Montáž a rekonstrukce: -rozvody: voda, topení -vodoměry -kotelny. Maloobchod, velkoobchod: -obklady, dlažba -instalační materiál -vany, umyvadla, sprchové kouty, klozety, koupelnové doplňky, sprchové dveře -topenářský ...

Výroba, práce: -zednické -stavební -zateplování fasád -půdní vestavba.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - vodoinstalatérské a topenářské práce - zámečnické práce - sádrokartonářské práce - projekční činnost.

Stavební firma. Veškeré stavební práce: -zednické práce - zdění obvodového zdiva, betonářské práce, borací práce, osazování oken a dveří, vyzdívky, venkovní a vnitřní omítky, sanační omítky a mnoho dalšího. -obkladačské práce vyrovnání obkladu, montáž obkladu, pokládku dlažeb, sokly, obkládání schodů, podezdívku rohových i klasických van, ...

Dřevostavby Bartoš s.r.o. se zaměřuje na výstavbu nízkoenergetických domů, staveb a chatek na klíč. Mezi další činnosti společnosti se řadí zhotovení fasád, pokládka dlažby, zednické práce a mnoho dalšího.

Voda, topení: -rekonstrukce rozvodů vody, topení, kanalizace -dodávky výměníkových a předávacích stanic -regulace tepelné energie. -zednické práce Obchodní činnost: -velkoobchod, maloobchod - kancelářské potřeby, textil a obuv -předizolované potrubí ISOPLUS -poštovní schránky.

Zbyněk Petz se v Třebíči zaměřuje na zednictví, truhlářství a podlahářství. Specializuje se na zakázkovou výrobu historických modelů lodí, letadel, hradů a zámků.

Ivo Kouřil pracuje v oblasti stavebnictví a specializuje se především na zateplení fasád, dále provádí rekonstrukce, základové desky a hrubé stavby.

Slavomír Mokrý se zaměřuje na stavbu domů a garáží, provádí obklady, dlažbu, obrubníky a omítky a rekonstruuje domy a byty.

Stavební činnost - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce koupelen a bytových jader - rodinné domy na klíč.

Stavební činnost - zateplování budov - tepelné izolace fasád - rekonstrukce bytů a bytových jader - zednické práce - půdní vestavby - klempířské a pokrývačské práce.

Stavebně montážní práce: - občanské, bytové, zemědělské a průmyslové výstavby - opravy a rekonstrukce historických i kulturních památek - zednické, zemní a betonářské práce - obklady, dlažby - tepelné izolace - hydroizolace - omítky - střechy.

Firma Roman Holemý poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví. Provádíme veškeré stavební práce, půdní vestavby a také hrubé stavby a montujeme sádrokartonové příčky. Jsme Vám k dispozici i v případě, že plánujete rekonstrukci koupelny či bytového jádra. Věnujeme se také pokládce obkladů a dlažeb, zemním a ...