Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Činnost - studnařské práce - vrtané studny - kopané studny - hydrogeologické stavební a sanační práce - zemní práce.

Stavební práce: - rekonstrukce, výstavba chodníků - výstavba vodovodů, kanalizací, rybníků - výstavba lesních cest - úprava vodních toků - zemní práce.

Stavební činnost - výstavba rodinných domů na klíč - rekonstrukce objektů - rekonstrukce bytových jader - zateplování - zednické práce - půdní vestavby - zemní práce.

Stavební činnost - zemní práce - demoliční práce - výstavba a odbahňování rybníků - úpravy a revitalizace toků. Nákladní doprava - přeprava dřeva.

Společnost DUKÁT stavby a půjčovna s.r.o. se zabývá pronájmem, montáží lešení a stavebními pracemi. Provádíme výstavbu rodinných domů, základových desek, rekonstrukce budov i železobetonové konstrukce. Sídlíme ve městě Veselí nad Lužnicí. Pronájem, půjčovna, zapůjčení, montáž: - lešení HAKI, EKRO - systémové bednění PORT - stropní ...

Činnost - zemní a výkopové práce - terénní úpravy - autodoprava, kontejnerová přeprava.

Práce: - zemní, výkopové - terénní úpravy - kopání základů, bazénů - základové desky - oplocení - zednické práce - demolice. Autoservis: - mechanické práce - karosářské práce - svařování autoplastů.

Nákladní autodoprava: - nákladní vozy zn. Tatra - doprava sypkých materiálů - odvoz stavební suti - vývoz fekálií, lapolů. Práce: - zemní, výkopové - práce bagrem.

Činnost: - zemní práce - ruční pokládka tvarovek v různých skladbách a barevných vzorech - pokládka kamenných a keramických dlažeb - stavby plotů z kamene a prefabrikovaných dílů - stavby opěrných zdí z kamene a prefabrikovaných dílů

Stavební činnost: - výstavby a rekonstrukce polních a lesních cest - úpravy a údržby vodních toků - rekonstrukce a výstavby vodních ploch - stavby a opravy kanalizací - demolice, zemní práce - autodoprava

Práce: - jeřábnické - autojeřábnické - výkopy

Firma Milan Sobek poskytuje komplexní služby v oblasti zemních a výkopových prací. V rámci naší pracovní činnosti provádíme výkopy základů, terénní úpravy, svahování pozemků, výstavbu a odbahňování rybníků či výkopové práce pro inženýrské sítě. Sídlíme v obci Kunžak, okres Jindřichův Hradec. Práce, služby: - zemní a výkopové - výkopy základů ...

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice - nákladní autodoprava

Výstavba, rekonstrukce: - polní, lesní cesty - vodní polochy - údržba, úprav vodních toků - zemní práce, demolice.

Zemní práce - zemní práce strojem Caterpillar 302.5C - demoliční práce, demolice - hloubení základů staveb - terénní úpravy. Nákladní autodoprava - odvoz suti, odvoz zeminy a stavebních materiálů.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Zemní práce - zemní a výkopové práce - kopání základů a bazénů - terénní úpravy - demoliční práce - pronájem kontejnerů.

Stavební společnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce objektů, bytů - inženýrské sítě - sádrokartonářské práce - zemní práce.

Činnost: - zemní a výkopové práce - výstavba pozemních a inženýrských staveb - nákladní autodoprava

Pronájem vysokozdvižné plošiny. Zemní práce minibagrem a traktobagrem. Výškové práce. Traktorová doprava.

Činnost: - pozemní a zemní práce - terénní úpravy rovných a svahovitých terénů - hloubení základů pro inženýrské sítě i rodinné domy - hloubení bazénů. - dovoz stavebního materiálu - odvoz sutě - kontejnerová doprava.

Činnost: - hydrogeologie - vrtné práce (vrty pro tepelná čerpadla, průzkumné vrty...) - dodávka montáž tepelných čerpadel.