Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - kontejnerová doprava - odvoz sutě, sutí - zemní práce - bourání

Činnost: - autodoprava - zemní, výkopové práce.

Činnost: - zemní a výkopové práce - demolice

Zemní a výkopové práce - výkopy základů - výkopy pro inženýrské sítě (vodovod, plynovod, kanalizace) - hloubení bazénů - terénní úpravy - demolice. Autodoprava - dovoz štěrku, písku a zeminy.

Práce: - zemní, výkopové - demolice. Stavební práce: - výstavba rodinných domů, garáží - rekonstrukce budov.

Služby: - veškeré úklidové práce. - úklidy po zesnulých - vyklízení bytů při stěhování - čištění půdy. Stavební práce: - terénní úpravy - výkopové práce - pokládka zámkové dlažby - kanalizace.

Řemeslnické práce: - zednické, stavební, výkopové a pozemní práce.

Zemní práce včetně těžby a přepravy materiálu těžkou stavební technikou.

Naše společnost poskytuje služby v oblasti stavebních a zemních prací, autodopravy, prodeje nových bytových jednotek a prostor k pronájmu. Působíme na trhu již od roku 2001. Zabýváme se průmyslovou i bytovou výstavbou a působíme převážně na Blanensku. Disponujeme moderní technikou 20-ti kmenovými zaměstnanci, kteří jsou speciálně školení a ...

Kontejnerový odvoz sutí, zeminy pronájem - kontejnery Přeprava: - materiál písek betonářský i na maltu, mulčovací kůra na zahrady, štěrky z kamenolomů různých velikostí Odvoz a likvidace: - stavební sutě - výkopové zeminy - komunální odpady - dřevo Výkopové zemní práce strojem(vykopání základů, vodovodních a kanalizačních přípojek) - ...

Stavební firma: - vodohospodářské stavby, - zemní práce, - výstavba opěrných zdí z lomového kamene - kladení zámkových dlažeb - dlažby z lomového kamene Prodej: - písek, kamenivo, lomový kámen.

Zednické, sádrokartonářské, výkopové práce.

Činnost: - sestavování počítačů na zakázku

Realizace staveb - dřevostavby - bourací a výkopové práce - stavební práce - zateplování - tesařské, pokrývačské a klempířské práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - podlahářské práce.

Stavební činnost: - inženýrské sítě - komunikace - vodohospodářské stavby - zemní práce - demolice Pronájem: - stavební stroje, mechanizace

Stavební firma: - rodinné domy, nízkoenergetické budovy, hrubé stavby, stavby na klíč - pokládka dlažby, obkladů - oprava i zateplení fasád - přístavby, nadstavby a půdní vestavby - oplocení, rekonstrukce, zateplování - terénní úpravy, výkopové a zemní práce.

Zednictví. Práce: - veškeré zednické - zemní práce - výkopové práce, výkopy - demoliční práce, demolice.

Natěračské práce Malířské práce Elektroinstalační práce Zednické práce Zámečnické práce.

Stavební práce - rekonstrukce budov - zednické práce - zateplování objektů - demolice a bourací práce - zemní práce - pokrývačské a klempířské práce.

Nabízíme zemní a výkopové práce, demolice, čištění a hloubení příkopů, potoků. Přípravné práce pro stavby, výkopy základů, bazénů, jezírek a čističek. Terénní úpravy pozemků. Dále zajišťujeme kontejnerovou dopravu, dovoz písku, štěrku, betonu. Odvoz stavební sutě a zeminy.

Služby: -kontejnerová doprava Práce: -zemní

Stavební, dopravní a obchodní společnost. Držitel certifikátu systému jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 a Certifikátu systému environmentálního managementu ČSN EN ISO 14001:2005. Demolice, odvoz suti, zemní práce. Stavby: -inženýrské sítě -silnice a zpevněné plochy -železniční vlečky. Nakládání s odpady vč. nebezpečných. Recyklace: ...

Stavební činnost - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - demolice - zemní a výkopové práce - zednické práce - sádrokartonářské práce - úklidové práce - malířské práce. Prodej stavebního materiálu.