Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Stavební firma, stavba: - rodinné domy - bytové domy - oprava, rekonstrukce - provádění různých stavebních prací. Poradenství a konzultace. Zemní práce minibagrem pro stavební přípojky. Možný vjezd vraty, dveřmi už od 100 cm !

Provádíme dopravní stavby a elektromontáže: -opravy asfaltových povrchů -zemní práce -zaměřování zemních kabelů.

Dodávka novostavby, rekonstrukce: -pozemní stavby na klíč -rodinné domy, domky, systém DRY-SIX -haly, sklady -půdní vestavby -zateplování objektů, systém MAMOTHERM a jiné. Práce: -suchá montáž, sádrokartony KNAUF, RIGIPS -půdní nástavby -zámková dlažba -chodníky -nadstavby -zateplování staveb a objektů -zednické, malířské, ...

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Kompletní stavební činnost - opravy, rekonstrukce bytů, domů a kanceláří - nová bytová výstavba - suchá stavba, dřevostavby - zemní, výkopové práce

Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti

Práce: -zemní. -výkopové. -bourací, demoliční. -úpravy terénu. -doprava sypkých materiálů. -úklid sněhu.

Kontejnerová, nákladní doprava pro Brno a okolí: - dovoz písku, štěrku, betonu, kamení a zeminy - odvoz a likvidace stavebních sutí - odvoz a likvidace odpadu - přeprava strojů a zařízení - zemní a výkopové práce - vyklízecí práce.

Výroba a montáž - okna a dveře systém REHAU Zemní práce - výkopové práce pomocí stavebních strojů

Provádíme stavby rodinných domů a jejich rekonstrukce, půdní nástavby, vestavby, přístavby a renovace bytových i nebytových prostor, zateplování fasád včetně dodávky materiálu.

Demolice. Zemní a výkopové práce.

Kontejnerová doprava. Nákladní autodoprava vozy FORD TRANSIT, AVIA. Výkopové práce. Stavební práce.

Zateplení fasád, sádrokartonářské práce. Výkopové práce. Pokládka zámkové dlažby. Realizace novostaveb. Vnitřní omítky. Stavba kanalizace.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů na klíč - kompletní rekonstrukce a generální opravy rodinných domů - opravy památkových budov - dodávky staveb na klíč, zednické a betonářské práce - budování průmyslových staveb - zateplování a rekonstrukce budov - povrchové úpravy stavebních objektů klasickými omítkami - omítkami ze suchých ...

Nákladní doprava: - vnitrostátní - do 28t. Zemní práce.

Zednické, bourací a výkopové práce.

Výstavba bytových i nebytových objektů na klíč. Zednické, obkladačské, instalatérské, malířské, natěračské a truhlářské práce.

Pokládka - dlažba zámková, žulová - betonové obrubníky - zatravňovací dlaždice Realizace - zahrady - kobercové trávníky.

Kontejnerová doprava. Výkopové práce. Stavební práce.

Zednictví, oprava kanalizací Čištění a opravy kanalizace: - monitoring kamerou - čištění, vrtání kanalizace - domovní přípojky - nonstop služba havárie kanalizací - čištění tlakovým vozem Zemní a výkopové práce Bourací práce Drobné zednické práce

Nabízíme práci traktorbagrem NH 110. Provádíme bourací, demoliční a stavební práce.