TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Poskytujeme kontejnery na odpad, písek, štěrk, beton, demolice, zemní, výkopové, kopáčské, bourací práce.

Stavbní činnost - bytová výstavba - rekonstrukce budov - zemní práce - zpracování projektkové dokumentace.

Činnost - zemní a výkopové práce - demolice a demoliční práce.

Stavební firma Výstavba a rekonstrukce kanalizačních přípojek a stok. Provádění zemních a výkopových prací.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce koupelen

Stavební práce: - rekonstrukce panelových domů a bytů - rekonstrukce koupelen - zemní a výkopové práce - řezání a vrtání betonu - střechy - dřevěné podlahy

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a domů - obklady - bourací práce - zemní práce - malířské a natěračské práce - zednické práce

Reklamní a marketingové služby - webdesign - PPC kampaně - reklama na sociálních sítích. Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - demolice - výkopové práce - výstavba a rekonstrukce srubů.

Stavební činnost, výstavba: - nízkoenergetické RD - rodinné domy - rekonstrukce - demolice - zemní práce

Činnost: - zemní a výkopové práce - zednické práce - zakládání staveb - demolice

Služby: - odvozu odpadů a suti - výkopové práce

Práce: - zemní - jeřábnické. Služby: - speciální přeprava osobních automobilů.

Autodoprava, zemní práce - zemní a demoliční práce - odvoz suti a odpadu - kontejnerová doprava.

Služby: - zemní a výkopové práce - jeřábnické práce - nákladní autodoprava - zapůjčení drobné stavební mechanizace Autopůjčovna: - osobní i užitkové vozy.

Práce, služby: - demoliční, demolice - zemní - nákladní autodoprava - uložení a recyklace suti, zeminy, betonu. Prodej: - písek, štěrk, kamenivo.

Činnost: - zemní práce - demolice. Pronájem: - stavební mechanizace (dozery, rypadla, nakladače...). Prodej: - kamenivo, zemina, písek.

Dopravní společnost MV přeprava s.r.o. se zaměřuje na kontejnerovou nákladní dopravu a přepravu sypkých materiálů. Zajišťujeme také zemní, demoliční a bourací práce menšího rozsahu. Spolupracujeme s mnoha tuzemskými stavebními společnostmi, kterým poskytujeme komplexní služby v oblasti dopravy a pronájmu těžkých mechanismů a vozidel. Nákladní ...

Odvoz - odpady Čištění a zimní komunikace - chodníky - parkoviště - komerční areályúklid - interiéry Zemní práce Opravy - komunikace Péče o zeleň

Služby: Bourací práce ruční Bourací práce, ruční bourací práce v interiéru bytů, domů Bourací práce elektrickým bouracím kladivem Bourací práce, demontáž umakartového jádra Demolice střech, krovů, demontáž starých oken Strojní bourací práce domů, odvoz odpadu, výkup železa Demontáž, řezání konstrukcí, používáme autogen, centrálu Demoliční ...

Činnost: - přeprava sypkých materiálů - nákladní autodoprava Prodej: - písek - zemina - kačírek

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov, přestavby - fasády - výstavba, oprava chodníků - zemní práce - demolice - projekční, inženýrské činnosti.

Činnost: - demolice (malé i rozsáhlé) - zemní práce - recyklace stavebních odpadů.

Provádění zemních a výkopových prací, úprav terénu, dokončování staveb.

Revitalizace a sanace objektů - sanace stavebních konstrukcí - injektáže konstrukcí - statika staveb - speciální stavební práce - zemní práce.

Provádíme: - likvidace a odvoz odpadů a sutí - likvidace černých skládek - zemní práce - zahradnické práce - provádění demolic.