TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Stavební činnost - bytová výstavba - průmyslové stavby - rekonstrukce budov - demolice - zemní práce - obkladačské práce - sádrokartonářské práce.

Montáže a opravy plotů Realizace oplocení na klíč Zemní práce Zámečnické práce - pletivové ploty, betonové ploty, svařované panely...

Různé zemní práce, terénní úpravy, výkopové práce: -skrývka zeminy a příprava základových desek -hloubení jímek, bazénů, studní do 5, 5m hloubky, včetně uložení skruží -hloubení rýh* pro rozvody elektřiny, plynu, vody a odpadní kanalizace v šířkách 30, 40, 60, 80 cm** -příprava terénu pro komunikace -hloubení a čištění ...

Služby: - zemní práce minirypadlem - autodoprava, Multicar M25.

Služby: - nákladní kontejnerová doprava - zemní a bourací práce - terénní úpravy zahrad, rybníků, potoků, komunikací - dovoz/odvoz sypkého a stavebního materiálu - třídění zeminy - přípojky inženýrských sítí, bazény, jímky, základy rodinných domů - stěhování.

Stavební, zednické a zemní práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a chalup - zateplování fasád - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kamenické práce - bourací práce - tesařské a pokrývačské práce - úklidové práce - zámečnické práce - terénní úpravy - přípojky vody, elektřiny a odpadů - jímky, ...

Projektová činnost: -stavby -elektrická zařízení. Stavební činnost: -výstavba inženýrských sítí -zemní práce -řezání asfaltových a betonových povrchů -hutnění povrchů. Dodáváme tepelná čerpadla.

Stavební firma. Provádění: -bytové a občanské stavby -inženýrské a průmyslové stavby -udržovací práce na stavbách -zemní práce -odstraňování staveb, demolice.

Služby - logistika - nákladní a kontejnerova autodoprava. Zemní práce, bourací práce a úpravy povrchů - přípojky inženýrských sítí.

Stavební činnost, výstavba: - výkopové práce - výstavba kanalizací a komunikací - rodinné domy - opravy střech - zakládání staveb

Stavební práce: -výstavba bytových, průmyslových objektů. -rekonstrukce budov. Práce: -zemní, výkopové. -řezání asfaltu, betonu. -pokládka zámkové dlažby. -terénní úpravy.

Stavby: -vodohospodářské -vodní nádrže-výstavba, opravy, odbahňování -úpravy toků, revitalizace -kanalizace a vodovody -zemní prácei v těžko přístupných terénech -stavby sanační a rekultivační -výstavba a opravy lesních a polních cest. Mechanizace: -pásový bagr CAT* 317 B -4 kráčející bagry typu Schae PP -buldozer ...

AZEPRA - zemní a demoliční práce, recyklace stavebních sutí, prodej písků, štěrků, recyklátů a štěpků.Drcení a štěpkování dřevní hmoty, pronájem kontejnerů Avie.Zemědělská výroba.

Rádi byste provedli úpravy pozemku? Chcete koupit a přivést písek nebo drť? Potřebujete odvést odpad nebo stavební suť? Zemní práce a autodoprava Petr Vandas je zde pro Vás. Uděláme terénní úpravy podle projektu nebo podle Vašich představ, provádíme výkopové práce. Nabízíme také nakládku a vykládku stavebního materiálu, odvoz suti, hlíny a odpadu. ...

Nákladní doprava. Taxislužba: -smluvní přeprava. Výkopové práce.

Zemní práce strojním traktorovým bagr-nakladačem Fermec MF.

Služby: -Výstavba a oprava lesních a místních komunikací -Technická činnost -Stavební a inženýrské práce -provádění staveb . změn a jejich odstraňování -zemní práce -autodoprava -strojní metení komunikací.

Komplexní dodávka staveb: -bytové, občanské, inženýrské, průmyslové -rekonstrukce památkově chráněných objektů -výstavba rodinných domků na klíč. Práce: -sádrokartonové konstrukce zateplování budov, půdní vestavby -tesařské -demolice objektů -zemní práce CAT428D.

Nabízím výkopové a zemní práce traktorbagrem CAT 428D a malým pásovým minibagrem CAT, možnost odvozu sutí, nebo převoz materiálu. Mám k dispozici rovněž bourací kladivo, vhodné k výkopům, kde je skála, nebo k bourání staveb.

Autodoprava. Práce: -zemní a bourací stroje Poclain, Ostrowek, UNC 750. Odvoz: -fekálie. Prodej: -písek.

Práce: -zemní a výkopové práce -vodoinstalatérské a topenářské práce -stavební práce a úpravy.

Práce: -zemní -výkopové. Nákladní doprava. Drobné zednické práce.