Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Zajišťuje, provádí: -stavby -výkopové a zemní práce -odvoz suti, odpadu -rozvody - vodo, topo, plyn -převoz stavebního materiálu -projektová dokumentace, rozpočet.

Práce: - elektro přípojky, rozvody, - optické sítě, - zemní práce, - vytyčování inženýrských sítí.

Vojtěch Scherkl - Sofi se zaměřuje na výškové, hlubinné a stavebně řemeslné práce.

realizace staveb, odstraňování staveb, inženýrská činnost, rozpočty a kalkulace, zprostředkování, obchod, doprava, zemní práce, odvodňování, pilotáže, drcení stav.odpadu

Jan Pavlíček provádí zemní a výkopové práce, zaměřuje se na kanalizace, inženýrské sítě a plynovody.

Společnost DOLÍHAL s.r.o. se zaměřuje na zemní, výkopové a bourací práce, jedná se například o terenní úpravy, těžbu zeminy, nakládka a vykládka sypkých hmot, bourání betonu a živic.

Služby, práce: -inženýrské stavby -dopravní stavby -silniční motorová doprava nákladní -zemní práce -výstavba protihlukových stěn

Činnost: - stavební práce - zemní práce - úpravy pozemků - geodetické práce.

Činnost: -autobusová doprava mezinárodní a vnitrostátní -nákladní doprava -prodej a přeprava písku, štěrku -zemní a stavební práce.

Služby: -stavební práce celků na klíč -rekonstrukce, opravy -inženýrské sítě -zateplování rodinné domy -barvení fasád, dodávka barev -doprava sklápěcí vozy. -zemní práce. Činnost: -reklamní -propagační.

Stavební činnost: stavby a rekonstrukce (bytové, občanské a průmyslové objekty). Provádění: -jednotlivé stavební profese (zedník, obkladač, dlaždič) -zámková dlažba včetně dodávky -lité povrchy, vyrovnání podlah -obklady -omítky -fasády, zateplování fasád -krovy -pokládání střešní krytiny -vestavby, nástavby, přístavby objektů ...

Práce: -rekonstrukce a odbahňování rybníků -vodovody a kanalizace -kořenové čistírny odpadních vod -veškeré zemní práce -revitalizace říčních systémů -výstavby a obnovy rybníků -stavba vodovody a kanalizace. Malostranský pivovar.

Přípravné práce pro stavby. Přípravné stavební práce. Ruční výkopové práce. Zámečnictví, zámečnické práce.

Služby: -výkopy pro inženýrské sítě -kopání základů - rovnání terénu .nakládání sypkých materiálů -nakládka a vykládka palet.

Společnost VHS Žďár nad Sázavou, spol. s.r.o. se zaměřuje na výstavbu, rekonstrukci inženýrských sítí, na terénní úpravy a zemní práce, komunikace a chodníky a na mnoho dalšího.

Autodoprava. Zemní práce. Prodej písku, štěrku, oblázků aj. Skládka a recyklace sutě.

Práce: -zateplení domů a fasády -rodinné domy na klíč -přestavby bytových jader -rekonstrukce budov -nadstavby budov -zámkové dlažby -zemní a výkopové práce

Prodej, rozvoz: - uhlí - brikety - písek, štěrk - mulčovací kůra - oblázky. Práce: - zemní.

Ing. Libor Zedník se zaměřuje na projektovou činnost ve výstavbě, zakládání staveb, jejich změny a odstraňování. Mezi vykonávané činnosti se řadí i zemní práce.

Zemní a výkopové práce - terénní úpravy - inženýrské sítě, plynovody, vodovody, kanalizace, telekomunikace - výkopy základů - demoliční a bourací práce.

SOLSTAV se zaměřuje na stavby a střechy na klíč, zednické a zemní práce, rekonstrukce půd a mnoho dalšího.

Práce: - zemní - výkopové - bourací Půjčovna nářadí: Ořechovská tel.: 725 358 347

Stavební firma. Veškeré stavební práce: -zednické práce - zdění obvodového zdiva, betonářské práce, borací práce, osazování oken a dveří, vyzdívky, venkovní a vnitřní omítky, sanační omítky a mnoho dalšího. -obkladačské práce vyrovnání obkladu, montáž obkladu, pokládku dlažeb, sokly, obkládání schodů, podezdívku rohových i klasických van, ...

Zateplování fasád Projektová činnost Zemní práce Stavební činnost Výstavba RD na klíč