TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Zemní a výkopové práce: - úpravy pozemků a cest - výkopy a manipulace se sypkými materiály.

Doprava, přeprava, autodoprava, o dvoz vlastními kontejnery a uložení: -stavební suť -nebezpečný odpad -hlína -tuhý domovní odpad -železný šrot. Zemní práce.

Zemní a výkopové práce: -výkopové práce -zakládání a odvodnění objektů -hydroizolace objektů -nakládka a odvoz zeminy -terénní úpravy aj.

Práce: -dlaždické - obklady a dlažby -bourací -drobné zednické a stavební -výkopové -fasády, omítky -rekonstrukce -sádrokartony.

Služby: -zemní práce a stavby -prodej stavebních materiálů a prvků -demoliční práce -nákladní doprava -mechanizační prostředky.

Práce, doprava: -zemní a výkopové práce.

Stavební firma, stavební práce: -inženýrské sítě -komunikace.

Kategorie: -ubytovna s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -56 dvoulůžkových, umyvadlo, na každém poschodí společné sociální zařízení, kuchyňka s vařičem a ledničkou -14 dvoulůžkových, vlastní sociální zařízení-WC, sprchový kout. Vybavení objektu: -restaurace -prádelna -vlastní parkoviště.

Stavební práce: -zemní práce strojem UNC -pronájem a půjčovna stavebních strojů -nakládání s odpady -prodej stavebního materiálu.

Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní, -stěhování, -6europalet, 3t. Stavení a výkopové práce: -rekonstrukce bytových jader, -zateplení, -fasády, -bourací práce, -ruční výkopové práce, -pokládka zámkové dlažby, -obklady, -dlažby, -betonářská práce, -oplocení pozemků, -likvidace suti - odvoz.

Stavební firma. Práce: -komplexní stavební práce -zemní, výkopové -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní vnitrostátní (tuzemská) i mezinárodní (zahraniční).

Stavební firma: - stavební práce - zemní práce - nákladní autodoprava - půjčovna stavebního zařízení.

Služby: -údržba zeleně, strojní čištění silnic, zimní a letní údržba komunikací -nákladní a kontejnerová doprava -výroba zahradních lávek a stolů -opravy chodníků, silnic, kanálů a parkovišť -výkopové práce, úpravy pozemků včetně oplocení -správa nemovitostí.

Stavební firma, činnost, práce: - zednické práce - stavby na klíč - rekonstrukce - půdní vestavby - zateplení, zateplování budov - sanace vlkého zdiva - obklady a dlažby - sádrokartony, podhledové kazety - vodo- topo -plyn - malířské práce - podlahářské práce, podlahář - instalatérské práce, instalatér - elektropráce ...

Prodej: -stroje pro zemědělství a lesnictví -stavební, komunální mechanizace -náhradní díly. Střední, generální opravy, servis: -stroje -agregáty. Práce: -nakladačem -jeřábem -zemní

Výkopové, zemní práce: -prováděné bagrem JCB 3CX -výkopy pro základy rodinných domů -úpravy stavebních pozemků a zahrad -hloubení jam pro bazény a jezírka -zemní práce související s opravou vodovodu, kanalizace.. -zajištění odvozu zeminy nákladní dopravou.

Návrhy, montáže, realizace: -automatické závlahy -zahradního osvětlení -zahradní jezírka, potůčky, fontány. Práce: -sadové úpravy -sečení a údržba zeleně -kácení stromů i v nepřístupných místech -terénní úpravy -oddrenážování pozemků -údržba zahrad: –sečení, hnojení, prořez keřů a stromů. Stavební práce: -pergoly a ...

Práce: - zemní - výkopové - terénní úpravy. Nákladní autodoprava: - vnitrostátní - mezinárodní.

Zemní práce: -bagrování -hloubkové výkopy -studny (studní, studně).

Autodoprava. Zemní, výkopové a bourací práce.

Zemní práce: - terénní úpravy - demolice - modelování zahrad a svahování - výkopy pro rodinné domy, budovy a sklepy

Opravy, údržba komunikácí a veřejných ploch. Služby: - zametání, čištění: - vozovky, ostatní kumunikace - chodníky, nádraží, haly - drobné dlaždické práce: -zadlážky vjezdů, domů, chodníků Práce: - výkopové, zemní - elektrikářské.

Práce: -demolice, demoliční -zemní, výkopové. Montáž, oprava, servis: -venkovní plynová zařízení -rozvody plynu.