TEON STAV s.r.o.

Výkopy kanalizací, demolice, hloubení základů rodinných domů, výkopy pro inženýrské sítě, úpravy terénů nebo třeba hloubení pro bazény? Tyto všechny činnosti spadají do zemních a výkopových prací, které jsou prováděny pomocí bagrů, minibagrů či rypadel.

Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
Společnost Open RE-ECO., s.r.o. je firma ze Vsetína, která se zabývá stavebními a zemními pracemi. Do našeho portfolia služeb patří výstavba inženýrských sítí, zakládání staveb, výstavba komunikací, chodníků a parkovišť i regulace vodních toků. Zabýváme se také recyklací betonů, asfaltů, stavebních sutí a výkopové zeminy.
Open RE-ECO., s.r.o. - stavební a zemní práce
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
Hledáte firmu, která provádí zemní a výkopové práce ve Zlínském a Olomouckém kraji? Obraťte se na společnost ROBICONT. Provádíme terénní úpravy pozemků, kopání základů, přípojek a všech inženýrských sítí. Dále také demolice a odstraňování drobných staveb. Práce provádíme strojně i ve vnitřních prostorách a za ztížených podmínek. Mimo to pronajmeme ...
ROBICONT: zemní práce, demolice i odvoz stavebního odpadu
neověřeno. Autodoprava, přeprava: -osobní doprava pro 8 osob - vozy FORD TRANSIT s klimatizací, s možností připojení krytého vleku -nákladní doprava: -do 3 t, rozměr nákladu 220x130x150 cm a 200x160x200 cm -traktory s vlekem do 15 m3, nosnost 14t -tuzemská vnitrostátní i zahraniční mezinárodní -přeprava ...

Zemní a výkopové práce.

Práce: -zemní - prováděné stroji. -demoliční, demolice -asanace staveb -činnosti prováděné hornickým způsobem. Autodoprava, doprava, přeprava: -nákladní. Nákup a prodej: -kamenivo.

Společnost ZEPAR provádí veškeré zemní a výkopové práce. Zaměřujeme se na budování protipovodňové ochrany - úprava toků, městské komunikace a zpevněné plochy, dále rekultivace skládek nebo demolice objektů. Působíme v regionu Zlínský kraj, Olomoucký kraj, Moravskoslezský kraj a Jihomoravský kraj. Zemní práce poskytujeme ruční i s mechanizací, ...

Provádíme: -zemní práce, výkopové práce -strojní demolice -třídění a drcení sutí a betonu -recyklace stavebního odpadu -výstavba komunikací, chodníků, cyklotras, parkovišť -rekultivace.

Zemní a výkopové práce: - přípojky - drenáže a odvodnění - bazény - základové pasy - provádění terénních úprav - vjezdy - přeprava zeminy a materiálů.

-Přípravné práce pro stavby

Autodoprava Tatra, Liaz, sklápěcí soupravy, kontejnerová doprava do 3, 5t nákladu, valníková doprava plachtová, přeprava stavebních strojů, písky štěrky, kamenivo, recyklát, zemina, sutˇ, beton.Zemní práce, kolový bagr.Přeprava zemědělských komodit. Kyjov, Kroměříž, Uherské Hradiště, Staré Město.

Kontejnerová doprava Demolice Zemní práce Recyklační dvůr

Strojně stavební servis. Stavební práce: -inženýrská činnost -projekce -plastové podlahy. Výroba, prodej: -řezivo. Hydrogeologie (ochrana spodních vod): -geologie -odstraňování ekologických škod: -likvidace ropných havárií -sanace půdy.

Opravy silničních vozidel -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství

Kontejnerová doprava vozy AVIA - 80L hákový nosič CTS OKŘÍNEK 5038. Dovoz a odvoz - písek, štěrk, dřevo, sutě, zeminy, vraky. Demolice. Zemní a výkopové práce Úpravy terénů.

Prodej a montáž: -plynových kotlů -rozvody plynu, topení, vody -výkopové a zemní práce -zámečnické práce -stavební činnost. Restaurace Hubert Sklenný kopec Hranice tel:777965661.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování ...

Zemní a protlakové práce - provádění protlaků pod komunikacemi do průměru 200 mm.

Provádíme zemní a výkopové práce. Nabízíme realizace vysoce specifických požadavků.

STAVBA, VÝSTAVBA, REKONSTRUKCE. Stavební práce, provádění staveb, jejich změny a odstraňování: -rodinné domky (domků), průmyslové budovy -bytových jader (bytová jádra) -koupelen (koupelny) -zateplení budovy, fasády, izolace proti vodě (hydroizolace) -sádrokartony, podhledy -terénní úpravy. Pokládka, obkladačské práce: -obklady, dlažba, ...

Veškeré drobné stavební práce: - dodávka hliníkové alu fasády - zateplení fasády - sádrokartony - vyzdívky, betonáže - parapety. Bourací práce včetně odvozu suti. Doprava. Montáže, dodávka, prodej: - plastová okna i dveře - eurookna, eurodveře - hliníková okna i dveře - zimní zahrady - doplňky - žaluzie, rolety, sítě proti ...

Montáže, instalace: - garážová sekční vrata. Obchodní zastoupení firmy Kružík. Stavební práce: -sádrokartony -dlažby -stavby na klíč rodinných domů -výkopové práce -bagr, tatra 815, kontejner.

Certifikace: -certifikát jakosti ISO ČSN EN 2004. Činnosti důležité pro chod měst a obcí a práce pro firmy i soukromé zájemce. Služby: - čištění venkovních komunikací, ulic, prostranství ručně a mechanizmy - zimní údržba místních komunikací - údržba dopravní signalizace - GARDEN ART - zahradní architektura: - projekce a ...

Výstavba, rekonstrukce a modernizace: -rodinné domy, průmyslové objekty, haly -zemní, výkopové, instalatérské práce -rekonstukce. Pila Bílany: -výroba řeziva -dřevovýroba -pergoly.

Práce: -dlaždické - obklady a dlažby -bourací -drobné zednické a stavební -výkopové -fasády, omítky -rekonstrukce -sádrokartony.

Služby: -zemní práce a stavby -prodej stavebních materiálů a prvků -demoliční práce -nákladní doprava -mechanizační prostředky.

Stavební firma, stavební práce: -inženýrské sítě -komunikace.