Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Výroba, obchod, prodej, výrobní program: - komponenty pro pohyblivé součásti obráběcích strojů - teleskopické kryty - ocelové flexibilní kabelové nosiče - stěrače vodicích ploch obráběcích strojů - krycí měchy - teleskopické pružiny - roletové kryty a článkové zástěny - otočná okna VISIPORT - upínací a brzdící systémy - ...

Strojírna, strojírenství, strojírenská činnost. Strojní obrábění na zakázku, kovovýroba, broušení litiny, soustružnění, frézování, kovoobrábění, zámečnictví. Kování, lisování, ražení, válcování kovů, prášková metalurgie.

Elektromontážní, elektroinstalační práce: -průmyslová a domovní elektroinstalace výroba rozvaděčů, hromosvody, regulace kotelen, kotelna -rozvody veřejného osvětlení -odstraňování závad po revizích -provádění elektroúdržby dodavatelsky -montážní a údržbové práce na zařízeních NN -veškerá technická činnost-projekce, ...

Kovárna, krbové nářadí, schody, zábradlí, brány, ploty, mříže Znojemsko, Moravské Budějovice, Třebíč. -interiérové zábradlí -zahradní nábytek -vánoční stojánky na stromeček -oblouky k růžím -hřbitovní kříže -okování krbů a udíren -okování dveří, vrat a oken -osvětlení, přístřešky -koše na dřevo -jídelní sety -konferenční ...

Společnost BEKOV s.r.o. poskytuje služby v oblasti zámečnictví. Specializujeme se na zakázkovou výrobou ocelových a skleněných konstrukcí. Vyrábíme ploty, plotové sloupky, vrata, brány, schodiště, zábradlí, okenní mříže a sloupky pro sportoviště. Dodáváme podklady, stropy, schody, protihlukové stěny, zábradlí čí výtahové šachty ze skla.

Zámečnické práce: Výroba a montáž konstrukcí z nerezové oceli. Návrh projektu, realizace a zdokumentování.

Technické služby: - podnikání v oblastech nakládání s odpady - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje - kovoobráběčství - zámečnictví - práce zemními a stavebními mechanismy - zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu - montáž, opravy a revize výhradně elektrických zařízení - výroba rozvaděčů nízkého napětí - ...

Forma provádí povrchovou úpravu materiálu tryskáním. Provádí tryskání suchým ledem a pískování. Zajistí povrchovou úpravu strojů a konstrukcí.

Výroba, montáž: - schodiště - schodišťové konstrukce

Kovářství, kovárna. Ruční zakázková výroba, prodej: - ploty, brány, zábradlí, mříže - krbové nářadí, náčiní - kovový nábytek, interiérové doplňky, ozdobné předměty, kování, petlice.

Společnost Milan Průša - ALPSTAV provádí stavební a výškové práce, revitalizace a opravy panelových domů. Zaměřujeme se na provádění komplexních stavebních činností se zaměřením na revitalizace a opravy panelových domů. Nabízíme výškové práce horolezeckou technikou, malířství a lakýrnictví, izolatérství, zámečnictví a ...

Firma prodává svařovací techniku. Dodává svařovací stoly a zdroje, ochranné pomůcky, průmyslové odsávání a techniku. Bezpečnostní technika.

Výroba: -nástroje pro válcování vnějších závitů -závitové válce -závitové čelisti ploché, segmentové a tangenciální -válečky do závitových hlav -broušení a válcování závitů -obrábění.

Lisovna termoplastů - výroba plastových dílů - tlakové vstřikování. Nástrojárna - výroba a opravy forem - výroba vstřikovacích forem plastů.

Společnost K-steel s.r.o. zajišťuje sériovou a zakázkovou kovovýrobu, svářečské i zámečnické práce. Mezi naše činnosti patří také výroba nástrojů, dle zadání či vlastní konstrukce. Sídlíme ve městě Mnichovo Hradiště na ulici Jiráskova. Kovovýroba: - zakázková, sériová kovovýroba - svařování, svářečské práce - zámečnické práce, ...

Nástrojářské práce: - výroba nástrojů pro tváření kovů - výroba forem pro plasty, gumu, kompozity - servis lisovacích, tvářecích nástrojů - kovoobrábění.

Vladimír Kašpar se zaměřuje na poskytování služeb hodinového manžela - zednické a zámečnické práce, montáž nábytku a instalatérství.

ČKB Strojírenská s.r.o. se zaměřuje na obrábění kovů, CNC soustružení, frézování, broušení a elektroerozivní obrábění.

Strojírenská, zámečnická výroba a výroba svařovaných ocelových konstrukcí.

Laserové řezání Zpracování plechů Kovoobrábění Povrchová úprava a montáže.

Komplexní služby v oblasti: - deratizace - dezinfekce - dezinsekce - hubení plevele - sanace dřevěných konstrukcí, ochrana dřeva - sanace vlhkého zdiva - protipožární ochrana (nátěry) dřevěných a ocelových konstrukcí - tryskání, povrchová ochrana - likvidace škod po požáru - úklid po zemřelých.

Společnost PADOZA s.r.o. Fryšták se zaměřuje na zámečnické práce a kovovýrobu, vyrábí ocelové konstrukce pro montované haly a dodává manipulační zařízení pro gumárenský průmysl. Celá ČR, Německo.

Výbrusy válců (traktory, kompresory, sekačky, osobní a nákladní vozy, motocykly, veterány): -válce moto všech značek (pionýr i výměnným způsobem) -opravy motorů veteránů -vložkování bloků motorů -výbrusy válců Trabant komplet -výroba pístů -zhotovení atypických kluzných ložisek -broušení klikových hřídelů -opravy hlav válců ...

Zabýváme se strojírenskou výrobou. Provádíme obrábění kovů a svařování. Provozovna: Osík 50 - areál Orlimex

Práce: -broušení a leštění nerezových materiálů: -trubky, jekly, kulatina, pásovina, L-profily.