Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
František Plát se zaměřuje na klempířství, opravu karosérií a zámečnické práce.

Nástrojárna Uherský Brod - společnost Nexnet Mold s.r.o. se zabývá výrobou přesných vstřikovacích forem a lisovacích nástrojů. Naše společnost využívá moderní technologie, díky tomu garantujeme vysokou přesnost výroby a kvalitu našich výrobků. Zakázky zpracujeme komplexně - od 3D modelu výlisku, řešení formy, konstrukce formy či ...

Slovmont Bohemia, s.r.o. se zaměřuje na zednické, stavební, obkladačské, zámečnické a elektroinstalační práce.

Česká společnost H + H METAL - CZ, s.r.o. je nástrojářská (zámečnická) výrobní firma, která klade důraz na kvalitu výroby.

ARCHEON Truhlářství se zabývá stavitelskou činností, truhlářskou, zámečnickou výrobou, úpravou veřejného prostranství - parky, hřiště a také pronájmem prostor.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám nabídne komplexní služby v oblasti autoopravárenství, kovovýroby a stavebního zámečnictví? Pak je pro vás správnou volbou firma Stanislav Franc, která se sídlem v Lesné 140 v okrese Tachov. Firma Stanislav Franc má dlouholetou zkušenost a kvalifikovaný tým profesionálů, kteří jsou schopni splnit ...

Společnost JK MONT, s.r.o. vyrábí, montuje a modernizuje investiční celky a technologická zařízení pro sušárny, sila, kafilérie, krmivárny, zpracovny průmyslových odpadů nebo ČOV. Náš výrobní program zahrnuje dopravníky, elevátory, sila a zásobníky, prosévačky a další stroje a zařízení pro dopravu a skladování sypkých hmot. Dále se ...

Výroba přesných strojních částí a součástí. Obrábění.

FSG - Tech s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kovových součástek, CNC obrábění, programování a měření s důrazem na kvalitu a přesnost.

Autoservis, autoopravna. Nákladní doprava, kamionová a kontejnerová přeprava. Odtahová služba. Stavební a demoliční práce. Svářečské a paličské práce. Odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků.

Výroba: - ocelové konstrukce - strojní a technologické celky - svařence - kovoobrábění - tvarové výpalky - ohýbání a zakružování profilů - tryskání - pálení plazmou a laserem.

Audit na výrobu, zařízení pro jadernou energetiku. Kovovýroba: -sváření (svařování)-ocelové konstrukce, v ochranné atmosféře, stavebnictví, strojírenství, energetika (konstrukce-haly, benzínové čerpací stanice) -výroba, montáž-kovové konstrukce bytové nástavby -renovace-panelové bytové domy -výroba a montáž-závěsné balkony -ocelové ...

Výroba: - plastové komponenty pro automobilový průmysl. Vstřikování. Lisování, lisařské práce.

Společnost KovoMlynář s.r.o. se specializuje na CNC soustružení a frézování, dělení materiálů a svařování.

Kmenové pilové pásy. Nástrojářství: -zakázková výroba pilových pásů, kotoučů a katrových listů na dřevo. Servis, oprava: -pásových pil, pásové pily: -servis pilových pásů -svařování pásů -broušení, stelitování.

-Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde ...

Prodej a revize protipožárních klapek, prodej vzt potrubí, tvarovek a ventilátorů. Prodej hutního materiálu a nerezové oceli. Prodej tepelné izolace všech druhů a typů. Prodej a výměna kapsových filtrů (g3, g4, m5, f6f9) a tkanin (g1, g2, g3, g4 a m5, f6, f7, f8, f9), zakázková kovovýroba..

Opracování odlitků a povrchové úpravy: - tryskání - broušení - základování Ocelové odlitky, odlitky z barevných kovů. Balení a logistika Zprostředkování - nabídky práce, pracovní místa, zaměstnání.

TLAK SMOLÍK s.r.o. Stavební firma Břeclav. provádí stavební činnost, stavební práce: -občanská, průmyslová, bytová -stavby na klíč - výstavba rodinných domů, rodinné domy -zemní a výkopové práce -mikroprotlaky pod komunikacemi, vodními toky, budovami-mikrotunelování, (protlaky) -recyklace stavební suti -odpady-likvidace stavební ...

Albody je renomovaná firma, která se již léta specializuje na širokou škálu služeb v oblasti užitkových vozidel. Jejich portfolio je rozmanité, zahrnuje: 1) Nástavby na užitkové vozy - valníkové nástavby - nástavby skříňové - nástavby sklápěčové - nástavby odtahové 2) Přestavby, opravy, úpravy a servis nástaveb ...

Práce: - kovoobrábění - Nabídka povrchových úprav kovů

Karel Sýkora se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a povrchovou úpravu kovů.

Karel Skoumal se zaměřuje na obrábění, frézování, broušení a soustružení.

Kovo Budišov, s.r.o. se specializuje na kovoobrábění a má široký sortiment produktů pro průmyslové použití. Na e-shopu jsou potahováky tyčí, štípací kužely, hřídele okružních pil a další nástroje.

Společnost AGS-DUO, spol. s r. o. nabízí služby v oblasti kovovýroby. Provádíme kovoobrábění, pálení na CNC strojích, soustružnické a frézařské práce, svařování, tvarování materiálu za tepla a také dělení materiálu. Sídlíme v obci Štěpánkovice, okres Opava. Kovovýroba, výroba: - kontejnery od 3 m3 do 22 m3 - drobné konstrukce - autobusové ...