Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
-Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Výroba, obchod a služby jinde ...

Prodej a revize protipožárních klapek, prodej vzt potrubí, tvarovek a ventilátorů. Prodej hutního materiálu a nerezové oceli. Prodej tepelné izolace všech druhů a typů. Prodej a výměna kapsových filtrů (g3, g4, m5, f6f9) a tkanin (g1, g2, g3, g4 a m5, f6, f7, f8, f9), zakázková kovovýroba..

Opracování odlitků a povrchové úpravy: - tryskání - broušení - základování Ocelové odlitky, odlitky z barevných kovů. Balení a logistika Zprostředkování - nabídky práce, pracovní místa, zaměstnání.

TLAK SMOLÍK s.r.o. Stavební firma Břeclav. provádí stavební činnost, stavební práce: -občanská, průmyslová, bytová -stavby na klíč - výstavba rodinných domů, rodinné domy -zemní a výkopové práce -mikroprotlaky pod komunikacemi, vodními toky, budovami-mikrotunelování, (protlaky) -recyklace stavební suti -odpady-likvidace stavební ...

Albody je renomovaná firma, která se již léta specializuje na širokou škálu služeb v oblasti užitkových vozidel. Jejich portfolio je rozmanité, zahrnuje: 1) Nástavby na užitkové vozy - valníkové nástavby - nástavby skříňové - nástavby sklápěčové - nástavby odtahové 2) Přestavby, opravy, úpravy a servis nástaveb ...

Práce: - kovoobrábění - Nabídka povrchových úprav kovů

Karel Sýkora se zaměřuje na zámečnictví, nástrojářství a povrchovou úpravu kovů.

Karel Skoumal se zaměřuje na obrábění, frézování, broušení a soustružení.

Kovo Budišov, s.r.o. se specializuje na kovoobrábění a má široký sortiment produktů pro průmyslové použití. Na e-shopu jsou potahováky tyčí, štípací kužely, hřídele okružních pil a další nástroje.

Společnost AGS-DUO, spol. s r. o. nabízí služby v oblasti kovovýroby. Provádíme kovoobrábění, pálení na CNC strojích, soustružnické a frézařské práce, svařování, tvarování materiálu za tepla a také dělení materiálu. Sídlíme v obci Štěpánkovice, okres Opava. Kovovýroba, výroba: - kontejnery od 3 m3 do 22 m3 - drobné konstrukce - autobusové ...

Prodej, dodávka, montáže: -garážová vrata HÖRMAN, LOMAX DELTA, KRUŽÍK: -výklopná, sekční, rolovací -vjezdové brány: -posuvné, křídlové, průmyslové -pohony a dálkové ovladače -předokenní rolety plastové a hliníkové -parapety, žaluzie, venkovní rolety, markýzy Práce: -stavební zámečnictví. Sídlo firmy: - Sazovice 230, ...

LAJDA KOVO s.r.o je firma se zaměřením na kovovýrobu, obrábění kovů a plastů a věnujeme se především třískovému obrábění nebo obrábění pomocí frézování a vrtání. Výrobky obrábíme na klasických i automatických soustruzích. Provádíme tedy soustružení na CNC strojích a obrábění na CNC strojích. Automatické soustruhy, které vlastníme jsou určeny ...

Pokud hledáte spolehlivého a profesionálního partnera pro vaše strojírenské projekty, pak je LUDIN Components s.r.o. tou pravou volbou pro vás. LUDIN Components s.r.o. je dynamická strojírenská firma, která přináší kreativní a kvalitní řešení pro vaše výrobní potřeby. Od svého založení v roce 1991 kdy začínala jako malá zámečnická výroba, si ...

ERGO, společnost s ručením omezeným se zabývá širokým spektrem činností. Zajišťujeme opravárenské služby, opravujeme osobní a nákladní vozidla i zemědělskou nebo speciální techniku. Prodáváme náhradní díly na motorová vozidla. V našem prodejním skladě nakoupíte také veškerý sortiment nářadí, spojovacího a hutního materiálu. Další činností, které ...

Jama Stavby zajišťuje výstavbu rodinných domů, sociálních i komerčních objektů, rekonstrukce bytů a domů dle vašich představ, zateplení fasád, hydroizolace střech včetně projektové dokumentace. Provádíme i zámečnické, topenářské, instalatérské a tesařské práce.

Zabýváme se kusovou a malosériovou výrobou převážně konvenčním soustružením. Obrábíme různé materiály, jako jsou ocel, nerez, mosaz, hliník, plast a další.

Laserové řezání, ohraňování, svařování, zámečnické práce a zpracování nerezu patří mezi služby, které svým zákazníkům poskytuje společnost MM LASER - KOVO s.r.o.z Holešova ve Zlínském kraji. Výrobní program naší firmy zahrnuje laserové řezání plechů, které zajišťuje vysokou přesnost a kvalitní řeznou hranu. Zpracováváme konstrukční ocel do ...

Společnost OMICRON - svářecí stroje s.r.o. je moderní společnost, která provádí CNC obrábění, využívá vysekávací sentrum, vláknový řezací laser, CNC ohraňovací lis. provozují navijárnu pro navíjení výkonových transformátorů pro svářecí stroje.

Kovovýroba: - kovové konstrukce - reklamní stojany - komponenty ke kotlům - kovové ploty - ocelové vchodové dveře.

Zakázkové kovoobrábění. Obrábění: -dřevo -kovy -plasty. Soustružnické práce. Výroba soustružených dílů na dlouhotočných soustružnických CNC automatech.

Firma Luboš Dočekal se zabývá autodopravou, stavebním zámečnictvím, výrobou ocelových konstrukcí, zakázkovou kovovýrobou i službami v oboru vodo, topo, plyn. Sídlíme v Kralupech nad Vltavou.

Společnost ŽELEZO Maňák s.r.o. dodává hutní a spojovací materiál, zabývá se jeho zpracováním, poskytuje zámečnické služby.

Společnost WMB, s.r.o. zajišťuje kompletní servis motocyklů včetně prodeje náhradních dílů, dále svařování plastů - auto i moto. Dále provádíme kovoobrábění, soustružení, frézování, zámečnické práce dle požadavků zákazníka a třetí oblastí kde působíme je výroba rybářských potřeb.

Technické inspekce v hutním a strojírenském oboru. Pořádáme prohlídky a inspekce: - kapacitní a organizační - finální kontrola výrobku - průběžné prohlídka kvality - dohledové na kontrolní proces a technologii - předexpediční - nakládkový a vykládkový.

KOVO - PLAZMA s.r.o. je česká strojírenská firma, která se specializuje na výrobu z plechu. Nabízíme komplexní služby od vývoje a konstrukce, přes řezání laserem, CNC ohraňování, svařování, zámečnické práce, povrchové úpravy, až po měření a expedici. Spolupracujeme s tuzemskými i zahraničními zákazníky z různých oborů, jako jsou strojírenství, ...