Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Výroba, zpracování: - plastů, plasty - výlisky z plastických hmot.

Řemesla, služby - zámečnické práce - montážní práce - vrtání, řezání - lisování - svářecí práce - povrchová úprava, zinkování, práškové lakování

Výroba - jednoúčelové stroje - elektrovýroba, montáž a kompletace výrobků - lisování Chráněná dílna

Výkup, pořez: - kulatina. Prodej: - pilařské výrobky - stavební a truhlářské řezivo. Prodej řeziva. Dřevěné palety (EUR). Hoblování, frézování. Pořez dřeva na rámové pile. Desky, prkna, palubky (délka do 12 m) latě. Nástrojárna. Lisovna plastů - lisujeme plastové díly pro zdravotnictví v čistých prostorech atd. Sídlo: ONIVON ...

Činnost: - kovovýroba - lisování - výroba obaly z pocínovaného potravinářského plechu nebo lakovaného plechu Služby: - účetnictví - daně

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Lisování, frézování, obrábění kovů. Pobočka: - Branka u Opavy, Cihelní 199 - tel.: 777579947 - www.apnet.cz/autoplosiny.

Kovovýroba. Práce, řemeslo: - úprava, zpracování, stříhání plechu - ohýbání a lisování plechu - svařování, bodování, řezání - soustružení - frézování - vrtání - kovoobrábění, obrábění kovu. Drobné zámečnické práce (zámečník). Svářečské práce. Obráběčské práce.

Služby: - kovoobrábění - CNC soustružení - broušení - lisování - CNC frézování

Řemeslnické práce: - zámečnické práce, zámečnictví. Kovovýroba: - obrábění kovů, kovy - lisování kovů za studena - krbové a grilovací nářadí, náčiní. - svařování kovů, ušlechtilé ocele.

Návrh, výroba: -hydraulické lisy -pneumatické lisy -jednoúčelové stroje (podle požadavků zákazníka) -všechny vyráběné stroje jsou navrženy a vyrobeny v souladu s platnými harmonizovanými normami, jejich bezpečnost je posouzena ve spolupráci s TÜV CZ s.r.o. Praha a všechny stroje jsou označeny symbolem ...

Zámečnictví. Kovoobrábění: -lisování -frézování -vrtání -soustružení.

Výroba a montáž: -ocelové konstrukce a haly -opláštění stěn -střešní pláště -zateplení -výroba a kompletace zámečnických výrobků -práce na ohraňovacím lisu 125 t v délce 3 m. Autojeřábnické práce AD** 20 T.

Naše firma se zabývá: - výrobou z plastů vstřikováním - automatizací výroby a servisem vstřikovacích strojů na plasty. Nákup a prodej: - plastového odpadu a regranulátů. Servis vstřikovacích lisů. Prodej náhradních dílů na vstřikovací lisy. Prodej a servis vstřikovacích lisů.

Výroba: - elektrotechnická zařízení - nástroje a přípravky - formy a lisování platických hmot. - elektromagnety Oprava: - mechanických a elektrotechnických výrobků.

Služby, montáž, svařování, lisování: -lisování kovů a plechů pro automobilový průmyslu -lisování na automatických lisech od 100 do 1200 tun* s postupovými nástroji -lisování na jednoúčelových lisech od 75 do 400 tun -svařovací poloautomaty -svařovací kleště -svařovací roboty MIG, MAG

Velkoobchod: kovové materiály a výrobky Výroba nemotorových vozíků. Lisování dílů na výstředníkových lisech o výkonech 25T-250T. Svařování Kovoobrábění Odjehlování dílů ve vibračních zařízeních Soustružení Frézování Zámečnické práce

VÝROBA, PRODEJ: Svítidla: - křišťálová ověsová - smaltová (vysoký smalt) - lustry i moderní - montury-kovové díly ke svítidlům - lustrové díly Výroba i na zakázku. Vybavování interiérů svítidly (hotely, divadla, sály). Broušení, leštění, lisování kovů. Kovotlačení. Kovovýroba.

Zámečnictví. Kovovýroba.Strojní a stavební zámečnictví, výroba z nerezu, sváření obal.elektrodou, CO2, TIG, bodové sváření, plamenem, pájení na měko na tvrdo, soustružení, frézování, broušení na plocho, zakružování plechů, profilů, lisování, řezání pás.pila, kartáčování, broušení, leštění nerez, mosaz+zakázková výroba.

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.

Kovovýroba, výroba na zakázku: - zámečnické a lisařské práce - prodej dýnek hluboce a mírně klenutých, žlab.háků, střešních sněhových zábran, okapových spon - výroba plotových rámu a žebérkového pletiva, bran a branek - CNC obrábění.

MĚŘÍCÍ TECHNIKA - Digitální odměřování polohy – výroba magnetických snímačů polohy, rotačních snímačů, digitálních indikací polohy, PC interfaců. Dodávky lineárních optických snímačů polohy, potenciometrických snímačů, měřících sond. Volba vhodného typu odměřování pro frézky, soustruhy, brusky, pily, vyjiskřovací stroje, měřící přístroje atd. ...

Kovovýroba: - speciální kovové přepravní palety a vozíky. Práce: - strojní obrábění - lisování - přesné vypalování.