Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Výrobní závod. Výroba a prodej: -osvětlovací technika-svítidla, světla, Lampy: -bytová -uliční -zahradní, parková -průmyslová-nevýbušná, speciální -světlomety -žárovková, výbojková, zářivková -interiérová, exteriérová -náhradní díly a doplňky. Prodej: -světelné zdroje -světelné stožáry a sloupy -svítidla a výrobky ...

Dodávka, montáže: - eurookna, euro okna nejvyšší kvality - plastová okna z profilů REHAU - balkonové dveře - vchodové dveře. Kovovýroba. Lisařské práce.

Prodej, servis: - CNC stroje - CNC ohraňovací lisy - hydraulické a tabulové nůžky - děrovací a vysekávací lisy - ohýbací automaty - nástroje.

Vstřikování plastů a montáž na zakázku. Firma je certifikována systémem řízení jakosti dle ČSN ISO 9001:2000. -zakázková výroba vstřikovaných dílů -komplexní servis: -výroba forem, technické konzultace, výroba a následné opracování dílů kompletace polotovarů a výrobků.

Instalace průmyslových strojů a zařízení Kování, lisování, ražení, válcování a protlačování kovů; prášková metalurgie Výroba zámků a kování Silniční nákladní doprava

Tváření plechů lisováním. Technologie plošného tváření. Nabídka řešení od vývoje technologie a konstrukce až po dodávky odzkoušených nástrojů.

Lisování Zámečnické práce - kovovýroba - výroba z pružinových plechů

Vrtání - stavební konstrukce Řezání - stavební konstrukce

-zámečnické práce -strojírenská výroba -obráběcí práce -nástrojářské práce-výroba přípravků -lisařské práce -výroba a montáž regálových systémů -výroba a dodávka zahradního a domácího nábytku (nábytek) -výroba sportovního vybavení sportovišť -obchodní zastoupení Lanit Plast s.r.o.- výroba různých druhů desek -kovovýroba.

Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem:od 27.05.2015 do 31.12.2015 Topenářské práce. Realizace koupelen na klíč. Svářečské práce. Řezání autogenem a plasmou. Zámečnické práce.

Provádíme obrábění dřevěných dílců, lisování kovů, laserové pálení.

Kovovýroba, práškové lakování, montáž, nástrojárna, lisování, lisování menších kovoodlitků.