Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Kovovýroba pro strojírenství: - lisování, svařování. Výroba, aplikace: - hologramy - nepadělatelné ochranné známky pro průmyslové výrobky všeho druhu - komponenty pro automobilovou výrobu Prodej: - speciální stroje pro aplikaci hologramů.

Výroba - mříže Výroba - zábradlí Zkružování profilového materiálu Kovárna - zámečnické kovářství - zábradlí a mříže

Výroba - anténní systémy Výroba a montáž - ocelové konstrukce hal Tváření materiálu - lisování - děrování Zámečnické práce - kovovýroba

Prodej - balící stroje pro výrobu plastů Poradenství - obalová technika Výtlačné lisování

PETŘEK gumárenská a strojní výroba Paseka u Šternberka Lisování technické pryže pomocí klasických etážových poloautomatických lisů Strojní konvenční obrábění kovů (soustružení, frézování, horizontářské obrábění, broušení) Evolventní frézování ozubených kol maximálně do modulu 6 Kapacity výroby jsou zaměřeny na drobné a středně velké ...