Lisování je základ pro strojní technologie, jako je zápustkové kování, tváření za studena i za tepla a mnohé další důležité operace s materiály. Využijte proto služeb firem pracující s lehkými a těžkými lisy s využitím kovových i nekovových materiálů.

Kovovýroba: - díly průmyslových strojů - CNC soustružení, frézování, broušení - lisování.

Ve společnosti Podškubka-Kovovýroba, s.r.o. se zaměrujeme na výrobu kovových dílů z černého plechu, hliníku, nerezu i mosazi včetně povrchové úpravy - práškové lakování a chromování, niklování, galvanické i žarové zinkování. Broušení, leštění nerezu. Sváření trubek - svařování v ochranné atmosféře CO2 MIG/MAG a TIG Tváření: - zkružování, ...

NC POWER. Kovovýroba, kovoobrábění, výroba: -zakázková -ochranné rámy -ohýbání trubek. Práce: -lisařské, lisování -frézování -vrtání -broušení vaček a hlav motorů. Oprava: -výfuky. Rovnání, opravy autodisků. Držitelé certifikátu ASN.

Výstavba a realizace: - výstavba a rekonstrukce sportovních areálů a hřišť pro atletiku, fotbal, tenis, víceúčelová a dětská hřiště (vnitřní i venkovní umělé a přírodní venkovní povrchy) - odborná projekční a konzultační činnost - dodávky sportovního vybavení a oplocení - čištění a regenerace sportovních povrchů Zámečnictví, kovovýroba - ...

Práce: -zámečnické, zámky -stříhání plechů do tloušťky 12mm -řezání kyslíkem -lisování -řezání závitů -svařování CO2. Výroba: -ocelové výrobky pro topenáře a potrubáře.

Jsme rodinná společnost s tradicí strojírenské výroby od roku 1991. Disponujeme vlastními výrobními prostory a strojním vybavením ve 2 provozech. Zabýváme se CNC obráběním, zámečnickou výrobou, výrobou a repasí jednoúčelových strojů a zařízení. Nabízíme zakázkové CNC frézování 2, 5-5D, zámečnickou výrobu z oceli i nerezi, stříhání, ohýbání, ...

Výroba strojírenská: -lisovací nástroje -jednoduché, postupové, sloučené -lisovací formy Kovoobrábění, obrábění kovů, kovu: -kovových materiálů Kovovýroba, výroba: -stroje, části strojů

Výroba: -díly a výrobky pro automobilový a stavební průmysl -jiné výrobky běžné spotřební povahy. Výroba, zpracování polyuretanu vypěňováním do forem - PUR* systémy: -pěny integrální -polotuhé -tuhé -měkké -studené -kombinace: -vlastní polyuretan -polyuretan - kov - folie -uplatnění: -automobilový průmysl ...

Práce: -kovoobrábění -soustružení -dělení materiálu -frézování -svařování -broušení na kulato -lisování až 200t, tlaková výška 2000mm -cnc obrábění až do průměru 500mm -možnost skladových prostor venkovních i vnitř.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Vývoj, výroba a prodej: - zapalovací systémy - navíjené součástí Třískové obrábění. Tváření za studena – lisování. Výroba, prodej, internetový obchod, eshop, e-shop: - mlýnky na maso Porkert - náhradní díly a příslušenství pro mlýnky.

Kovovýroba: - řezání laserem, trubek a profilů - řezání vodním paprskem přes naklonění do 60 stupňů - stříhání, ohýbání, svařování kovů - lisování - povrchová úprava kovů - práškové lakování - fosfátování - odmašťování - pískování.

Výroba, velkoobchod, prodej: - mazací technika LUKO (mazací hlavice, mazací lisy, hadice a spojky, stříkačky, olejničky, olejoznaky) - jednoúčelové stroje, - zakázková výroba strojních součástí (dávkovače kovů - hydraulické, elektrické). Obrábění. Soustružení, frézování i na CNC ...

Řemesla, služby - kovoobrábění, soustružení, frézování, broušení - lisování - svářečské práce - zámečnické práce

Kovovýroba. Práce, řemeslo: - úprava, zpracování, stříhání plechu - ohýbání a lisování plechu - svařování, bodování, řezání - soustružení - frézování - vrtání - kovoobrábění, obrábění kovu. Drobné zámečnické práce (zámečník). Svářečské práce. Obráběčské práce.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Výroba, práce, řemeslo: - zpracování plechů na CNC strojích - řezání laserem - vysekávání, nýtování, děrování plechů - lisování plechů.

Svářečské práce. Zámečnické práce. Lisařské práce. Zakázková výroba: - brány, vrata a mříže.

Výroba, kovovýroba: -náhradní díly: -na zemědělskou techniku - traktory -pro automobilový průmysl. Práce: -kovoobrábění, obrábění kovů -soustružnické (soustružení): -soustruh RD 18, RD 50, R 5 -kusové i sériové -frézařské (frézování): -kusové i sériové -řezání, vrtání -svařování (svářečské) v ochranné atmosféře CO2 ...

Kovovýroba, strojírenská výroba: - kovoobrábění na CNC strojích - soustružnické práce na soustružnických automatech klasických soustruzích a CNC soustruzích - frézování na klasických i CNC frézkách 5ti osých -broušením, brusičské práce, broušení na plocho, na kulato - lisování, lisařské práce-na výstředníkových lisech - ...

RONAS s. r. o. Rožnov pod Radhoštěm precizní nástrojárna, lisovna plastů Výrobní program: - vstřikovací formy pro termoplasty - výroba přesných obráběných dílů a přípravků - vstřikování technických dílů z termoplastů - kovovýroba - CNC obrábění. Dodávky pro průmysl: - automobilový - elektrotechnický - spotřební - strojírenský.

Nástrojárna. Výroba - nářadí - střižné nástroje a přípravky - součástky z plechu a pružin - výrobky na výstředníkovém lisu.

Kovoobrábění a lisování komponentů pro automobilový průmysl.

Služby: -kovovýroba, zámečnictví - vrata, brány, zábradlí -práškové lakování -lisování, ohraňování -svařování TIG, CO2 .

Zámečnické a lisařské práce. Provádíme dělení plechů.