Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Výroba: - formy - vstřikovací plasty. Konstrukce, technologická příprava. Vstřikování termoplastů. Technické poradenství. Potisk tampoprintem. Kompletace výlisků. Zkoušení forem.

Našim zákazníkům můžeme nabídnout komplexní řešení zakázky, od vypracování výrobní dokumentace, až po samotnou výrobu takových zařízení, jakými jsou například obráběcí a svařovací přípravky, montážní, kontrolní a měřicí přípravky a další speciální nástroje.

Výroba: - lisovací stroje a nástroje pro automobilový průmysl - kalibrovací nástroje - střižné nástroje - rovinné a boční střižnice - polystyrenové modely pro lití forem.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Výroba: - nástroje - jednoúčelové stroje. Kovovýroba, kovoobrábění. Služby: - třískové obrábění - frézování - svařování - broušení.

Konstrukční kancelář: - konstrukce postupových nástrojů - konstrukce mechanizací - konstrukce středních a velkých lisovacích nástrojů - konstrukce transferových nástrojů.

Nástrojárna. Výroba, konstrukce, prodej: - lisovací nářadí - řezné nářadí - lisovací formy, forem - speciální operační přípravky. Lisovna. Služby: - lisování (nabídky volné kapacity).

Prodej: -normálie pro výrobu vstřikovacích forem a střížných nástrojů. Kooperace v nástrojářské výrobě. Výhradní zastoupení firmy STRACK.

Výroba: - střižné a lisovací nástroje - formy pro plasty a pryž - zlatnické nástroje a výrobky potřebné k ražení - hydraulické bloky - svařovací, upínací a měřící přípravky - nástroje pro důlní mechanismy - atypické soustružnické nože - kovoobrábění - náhradní díly pro železniční kolejová vozidla.

Kovovýroba, kovoobráběčství: - obrábění kovů, kovy. Výroba, dodávka: - stavební nástroje - nářadí.

Výroba a konstrukce nástrojů (formy): - nástroje na vstřikování plastů - nástroje pro vstřikování technické pryže - nástroje pro vstřikování lehkých slitin - nástroje pro vstřikování silikonu - nástroje pro tváření kovů.

Konstrukce a výroba: - lisovací nástroje a formy. Výroba: - technické výlisky z plastů: - zpracování termosetů - zpracování termoplastů.

Výroba: - indukční ohřevy - jednoúčelové stroje - nástroje, nářadí. Služby: - indukční povrchové kalení - pájení indukční metodou - tváření za studena i za tepla - kovoobrábění strojních součástí.

Nástrojárna, brusírna. Prodej, maloobchod, e-shop: - ruční elektrické nářadí - dřevoobráběcí nástroje - pilové pásy, okružní pily - pilové pásy a pásové pily na kov - brusivo.

Výroba, prodej: -sněžná pásová vozidla LAVINA 801 TD-Z HYDROSTATIC, LAVINA PH 1400 D, LAVINA PL 1000, 02 -skládací kovové palety, nástavce na palety -pojízdné boxy -víceúčelové kontejnery. Řemeslnické práce: -zámečnické práce, strojní zámečnické práce -kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů, kovy -obráběcí ...

Obráběčství. Opravy, revize zdvihacích zařízení. Zámečnictví, nástrojářství.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny Zámečnictví, nástrojářství

Pokrývačství, tesařství Klempířství a oprava karoserií Truhlářství, podlahářství -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poskytování ...

Zámečnictví, nástrojářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a ...