Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Nástrojárna. Výroba, kovovýroba: -forem (formy) a tvářecích přípravků za použití CNC strojů dle podkladů zákazníka -technologické zpracování.

Zámečnictví, nástrojářství Broušení nástrojů. Truhlářství. Výroba nábytku.

Společnost FLOW TECH, s.r.o. se zaměřuje na výrobu upínacích přípravků, jednoúčelových strojů a zařízení či strojních dílů. Většina našich výrobků nachází uplatnění v automobilovém průmyslu nebo v dalších oblastech jako je letecký průmysl, přesné strojírenství, kolejová vozidla a energetika. Nabízíme také další služby např. konstrukce, návrhy ...

Prodej: -profi strojírenské nářadí, nástroje: -vrtáky -frézy -soustružnické nože -závitníky, závitořezné hlavy -výstružníky, výhlubníky, záhlubníky -diamantové nástroje -zámečnické svěráky, upínací nářadí, redukční pouzdra, frézovací trny, otočné hroty -měřidla, metry, pásma, posuvná měřítka, mikrometry, hloubkoměry, ...

Nástrojárna. Výroba: - formy - vstřikovací - plastové výlisky - lisovací nástroje - držáky puškohledů sportovních a loveckých zbraní

Práce: -obrábění kovů, kovoobrábění -zámečnické, strojní zámečnictví -nástrojářské, nástrojářství. Výroba: -zámky a kování.

Strojní zámečnictví, nástrojářství. Servis strojů Rattunde (ACS, BM, BDM, WDM, TI, SRT). Inovace strojů a dílů .

Konstrukční a projekční práce ve strojírenství včetně výroby jednoúčelových strojů a zařízení. Návrh a výroba forem pro betonové výrobky.

Nástrojářství a výroba: - sekací, vysekávací nože, matrice, sekací desky pro: -obuvnický, galanterní, textilní, automobilový průmysl Prodej, servis, opravy, renovace: - kvalitní sekací desky Vysekávací práce, vysekávání.

PWO UNITOOLS CZ a.s. Valašské Meziříčí. Výroba: - nástrojárna - nástroje, plechové výlisky a montované sestavy pro automobilový průmysl - měřící přípravky - lisovací nástroje pro stříhání, lisování a tažení plechu - postupové a transferové nástroje - lisované díly pro automobilový průmysl.

Návrh, konstrukce, výroba: -formy: -pro vstřikování termoplastů -pro vulkanizaci -pro vstřikování hliníku. Výroba: -vstřikování plastových dílů pro automobilový, elektrotechnický a spotřební průmysl

Tvarové pálení plamenem na zakázku - různé tvar. Pálení plamenem tlustých plechů a výroba výpalků. Nákup a prodej hutního materiálu. Výroba: -forem pro automobilový průmysl. Sídlo: - Kunovice, Pekařská 757.

Výroba forem. Strojírenská výroba. Prodej hutního materiálu.

Zámečnictví, nástrojářství

Výroba: - nástrojů, vstřikovacích forem, rukojetí zahradního nářadí a ostřičů lyží, autodoplňky Vstřikování a lisování plastů.

Činnost: - nástrojárna - lisovna - drátové řezání

Zámečnictví, nástrojářství. Nerez zábradlí, branky, ploty.

Výroba forem pro technickou pryž, polotovarů pro formy na lisování plastů a kol pro ozubené řemeny.

IRISA, výrobní družstvo ve Vsetíně, se specializuje na zpracování termoplastických hmot vstřikováním a vakuovým tvarováním, úpravu povrchu výlisků potiskem nebo vakuovým pokovováním. Vstřikování plastů - technické výlisky pro automobilový průmysl - vzhledové výlisky pro automobilový průmysl - moderní stroje o uzavírací síle 30-4200 kN, ...

Výroba: - forem na gumové produkty, plast a tlakové lití hliníku. Oprava, údržba forem. Konstrukce, programování, modelování.

Práce, řemeslo: - stavební zámečnictví - nástrojářství Výroba: - mříže - oplocení

Nástrojárna, výroba, opravy: - formy, forem. Práce: - CNC frézování - EDM obrábění - leštění - mikronavařování - broušení - lisování plastů.

Výroba, prodej: - frézy pro výrobu forem - frézy univerzální - nástroje pro obrábění grafitu - vrtáky stupňovité a tvarové.