Nástrojářské služby zahrnují soustružení, řezání, frézování, měření, broušení, ostření a jiné úkony. Součástí služeb je i výroba nástrojů potřebných ve výrobě a průmyslu, jako je měřící technika, střižné nástroje, vrtací zařízení a ohýbací nástroje.

Zámečnictví, nástrojářství Speciální sváření nádob, nerezového potrubí, hliníkových konstrukcí a hydraulických nádrží.

Výroba: -formy prototypové na plasty -výroba forem na plasty -výroba prototypových forem ze slitin hliníku -nástrojárna -lisování plastu -výroba pro automobilový průmysl. Řemeslo: -nástrojař.

Výroba, zpracování: - formy pro sklářský průmysl - pryžové ventily pro abrasivní materiály - laboratorní přístroje - detekce plynu a par. Kovoobrábění. Nástrojárna.

Společnost Washina engineering s.r.o. se specializuje na strojírenskou výrobu, především strojních zařízení, strojů, robotizovaných pracovišť a spoustu dalších. Realizujeme řezání vodním paprskem na stroji FLOW MACH 3 ve 2D. Tato unikátní technologie, která tepelně neovlivňuje daný materiál, řeže všechny různé materiály jako kov, sklo, ...

Obráběčství. Provádění mechanických úprav, obrábění kovů: - nástrojové oceli, Al + Cu - slitiny - slitiny mědi - nástrojové oceli - ocel rychlořezná, žáruvzdorná, zušlechťovaná, pásová - vysokotavné kovy. Bodové svařování. Tlakové vstřikování lehkých kovů. Odporové svařování elektrod.

Zámečnictví, nástrojářství. Oprava: -hydrauliky -dělících strojů -sekacích strojů -strojů schön, schoen+sandt, sandt, atom, ring, svit. Prodej: -sekací stroje -dělící stroje.

Zámečnictví, nástrojářství - výroba nerezových šroubovacích spon.

Blohm Czech s.r.o.je dceřinou společností Normteilwerk Robert Blohm GmbH. Firma byla přejmenována na firmu Ramseier Czech s.r.o. Zastoupení firmy Ramseier Normteile GmbH. Výroba: -normalizované díly pro stavbu lisovacích nástrojů a přípravků -střižníky, matrice, vrtací pouzdra, aretační čepy, kalené kolíky -normalizované díly do forem, ...

Konstrukce, výroba: - střižné nástroje - nářadí a přípravky, součástky z plechu a pružin - pružiny - ozubená kola a pastorky - lisování menších výlisků z plechu - formy, vstřikovací formy. CNC frézování a soustružení. Svařování, svařování hliníku. Řezání drátem. Elektrojiskrové hloubení. Sídlo firmy: - Jablůnka 580.

Činnost, služby: -zahraniční obchod: -zprostředkování dodávek strojirenských výrobků -ocelové konstukce -přesné nástrojářské výrobky -frézované a soutružené díly -polstrování. -vypracování projektů na čerpání, dotací z fondu EU -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výroba, kompletace, projekt, kompletace, dodávka, montáž: ...

Firma PILANA MARKET, s.r.o. se od svého vzniku v roce 1992 specializuje na maloobchod, velkoobchod, servis dřevoobráběcích nástrojů, prodej nářadí a servis nástrojů na obrábění dřeva a plastů. Pro firmy v oboru dřevařské prvovýroby, stolařství a dřevozpracujícího průmyslu nabízíme na území Moravy rozvoz zboží a zajištění servisu nástrojů našimi ...

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -nástrojářské, nástrojářství.

Oprava, servis: - osobní automobily - přestavby vozidel - náhradní díly. Zámečnictví, nástrojářství.

Stavební zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství. Zednictví, zednické práce. Montáže: - sádrokartony, sádrokartonové příčky, podhledy.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Poskytování tělovýchovných a sportovních služeb v oblasti ledního hokeje. Zámečnictví, nástrojářství.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

konstruktérská činnost-střížné, lisovací nástroje.

Výroba, vývoj, konstrukce, montáž, prodej: -vysokorychlostní obráběcí stroje a centra pro výrobu: -formy a lisovací nástroje -zápustek, zápustky.

RONAS s. r. o. Rožnov pod Radhoštěm precizní nástrojárna, lisovna plastů Výrobní program: - vstřikovací formy pro termoplasty - výroba přesných obráběných dílů a přípravků - vstřikování technických dílů z termoplastů - kovovýroba - CNC obrábění. Dodávky pro průmysl: - automobilový - elektrotechnický - spotřební - strojírenský.

Obrábění, nástrojárna, frézování: - kovy - plasty - kalené oceli, měkké oceli - výroba jednoúčelových strojů - tvářecí, střižné nástroje.

Výroba, oprava: - vstřikovací a vyfukovací formy - formy pro tlakové lití - střižné, ohýbací nástroje. Prodej: - lasery - CNC - nástroje. Služby: - broušení - leštění - laserové gravírování - dezénování.

Kovoobrábění, nástrojářství. Práce: -obrábění kovu -tříslové obrábění -kovovýroba -frézování -broušení.

Nástrojárna. Výroba - nářadí - střižné nástroje a přípravky - součástky z plechu a pružin - výrobky na výstředníkovém lisu.

Tvorba konstrukční dokumentace lisovacích nástrojů: - střižné nástroje - razidla - nástroje pro transferové lisy.