Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Strojírenská výroba: - opracovávání kovů třískovou technologií - frézování - vrtání - tepelné zpracování oceli.

Výroba, dodávka: - díly pro lokomotivy. Soustružnické práce. Frézování.

Strojírenská firma. Kompletní zpracování plechů na CNC strojích. CNC řezání, ohýbání, děrování, vysekávání, vypalování laserem, svařování, broušení, kompletace plechů. Povrchové úpravy: - komaxitování - kataforéza - zinkování - balotina - omílání - sítotisk. Výroba a prodej: - průmyslové terminály IPC. Sídlo firmy: - ...

Zámečnické služby. Obráběčství. Broušení. Svařování. Lisařské práce. CNC ohýbání.

Strojírenská zakázková výroba včetně výroby prototypů. Návrh, výroba: - vibrační třídiče a podavače (včetně typu Mogenzen). Výroba: - formy pro lisování pryže. Dodávky: - pryžové výlisky. Svařování, svářečské práce. Obrábění, obráběčské práce. Soustružení, soustružnické práce. Kalírna, kalení. Výroba: - plničky 5l soudků na pivo ...

Kovoobrábění, kovovýroba. Specializací společnosti je třískové obrábění kovů frézováním a soustružením na CNC strojích. S přibývajícími požadavky trhu byla činnost rozšířena o válcování závitů, broušení a svařování kovů. Provozovna Studénka: - Matiční 8, 742 13 Studénka, - tel.: 556413333 - freso.studenkafresocomp.cz.

Kovovýroba: - lehké ocelové konstrukce - ozdobné ploty, brány, mříže. Řemeslnické práce: - zámečnické - kovoobráběčské. Umělecké kovářství. Zakázková výroba.

Zahradní design z povrchově upravených plechových dílů.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, tryskání, povrchová úprava - kovy: - prášková ekologická barva KOMAXIT. Výroba na CNC strojích: - dělení plechů CNC laserovými stroji - dělení plechů CNC vysekávacím centrem - ohýbání plechů na CNC ohraňovacích lisech. Výroba a montáž ocelových konstrukcí.

Zámečnictví. Kovovýroba. Zpracování a tváření kovů, nerezu a barevných kovů. Řezání kovů. Ohýbání na CNC ohraňovacím lisu. Lisování na výstředníkových lisech. Ohýbání trubek. Svařování metodou MIG, MAG, TIG. Sídlo firmy: - Brantice 341.

Výroba, montáž: - ocelové konstrukce. Svařování. Frézařské a soustružnické práce. Lakovna - povrchová úprava: - tryskání, průmyslové nátěry a metalizace.

Pobočka - pálící centrum. Služby: - pálení ocelových výpalků na CNC strojích - dělení tyčového materiálu - dělení za studena válcovaných svitků do přesných formátů - dělení nerezového materiálu.

Kovovýroba, kovoobrábění, soustružení, svařování.

Poradenství: -v oboru dělení materiálu -třískové obrábění a svařování -technologické a technické poradenství ve strojírenské kovovýrobě.

Strojírenská výroba: - obrábění - soustružnické automaty - klasické soustružení - frézování - vrtání.

Zlatnictví. Oprava, prodej-zlaté šperky. Výroba, oprava, servis: -elektrická saunová kamna, prodej saun -klimatizační jednotky do hutních provozů. Nábytkové kování. Povrchové úpravy: -zinkování -niklování -systém KOMAXIT. Kovovýroba, lisování, strojní obrábění. Výroba nástrojů a forem.

Strojní opracování kovů a plastů. Práce na NC a CNC strojích. Kovoobrábění, frézování, broušení, soustružnické práce, soustružení NC a CNC stroje. Soustružení na automatech. Zajištění: - galvanické pokování zinkem - chromování - komaxitování - kalení - indukční kalení - žíhání.

Zámečnictví, umělecké zámečnictví. Povrchová úprava. Kovoobrábění, svařování, lisařské práce.

Montáž - ocelové konstrukce. Oprava, servis - energrtické zařízení. Práce: -kovoobráběcí -svářečské -zámečnické. Návrhy projektové dokumentace, výroba, montáže, úpravy a likvidace ocelových konstrukcí zejména: -haly, kontejnery, potrubní systémy, části výrobních linek, příčníky, podpěry, vazníky, drážky, schodiště, ...

Řezání a válcování závitů různých průměrů. Povrchové úpravy: -komaxit (vlastní komaxitovna) -zinkování (externě) žárové i chemické -máčení ve vodou ředitelných barvách. Výroba: -Solární systémy-montáž solárních systémů pro ohřev teplé užitkové vody. -Cu program (měď)-tvarování a ohýbání CU-trubek do požadovaných tvarů a sestav se ...

Výroba: - nástroje - jednoúčelové stroje. Kovovýroba, kovoobrábění. Služby: - třískové obrábění - frézování - svařování - broušení.

Výroba, vývoz, export, import: - kovovýroba - zápustkové výkovy děrované, kruhové, tvarované, válcované Prodej: - hutní produkty a válcované oceli. Strojní opracování strojírenských dílů. Maloobchod, velkoobchod, prodej: - nástrojové oceli - oceli pro kování výkovků - ocelové profily, plechy, trubky - feroslitiny.

Kovoobrábění, obrábění kovů, kovy. Soustružnické práce.

Strojírenská výroba. Zámečnictví. Svářečské práce. Soustružení CNC. Frézování CNC. Řezání plasmou.