Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Výroba, zpracování, činnost: -strojní a třískové obrábění na jedno a vícevřetenových soustružnických automatech a dokončovacích strojích -vyrábíme rotační dílce ve větších i menších sériích, válcování závitů v délkách od 5 do 100mm, drážkování šroubů a vrtání otvorů do průměru 40mm.

Servic CNC strojů s řídícími systémy Numerik řady: CNC600, CNC645, CNC646, CNC700, EFE700, PS2 Regulátory:TDR700, TUD6, DTO Motory řady WSM 2. Zemědělská činnost na orné půdě. Pěstování plodin: mák, kmín, pšenice, řepka, kukuřice apod.

Oprava, servis, údržba: -strojní energetická zařízení. Oprava, servis, prodej: -svařovací technika. Kovovýroba, kovoobrábění, obrábění kovů (kovy), strojní zámečnictví, strojírenská výroba. Řemeslnické práce: -zámečnické práce -svářečské práce -soustružnické práce -frézařské práce. Velkoobchod, prodej: -hutní materiál.

Kovovýroba, montáž: - kovové dveře k zabezpečení sklepů. Výroba, prodej: náhradní díly, autodíly - tlumiče, výfuky, koncovky pro nákladní vozy Tatra.

Společnost LAKUM - KTL, a.s. se zaměřuje na CNC zpracování plechů a lisování kovů. Dále poskytuje služby povrchových úprav - kataforéza - kataforézní lakování, práškové lakování, galvanické pokovování zinkování. Ve Frýdlantu nad Ostravicí se věnujeme vysoce kvalitním povrchovým úpravám kovů již od roku 1998, od roku 2000 jsme svůj zájem ...

Naše společnost se zaměřuje na zakázkovou zámečnickou výrobu a vývoj a výrobu jednoúčelových zařízení a přípravků. V současné době Vám k výše uvedeným činnostem můžeme nabídnout také služby v oblasti 3D tisku. Zabýváme se zakázkovou i sériovou výrobou od návrhu až po finální výrobek a výrobní dokumentaci. V rámci kovovýroby zajišťujeme i strojní ...

Opracování kovů na CNC i klasických strojích. Zaměření na přesnou strojírenskou výrobu, výrobu nářadí, přípravků a jednoúčelových strojů. Jedná se o technologie: - soustružení - frézování - broušení - vyvrtávání - elektroerozívní opracování.

Strojírenská výroba: - zpracování plechů - plechové tabule - plošné dělení na CNC laserových strojích - ohýbání na CNC ohraňovacích lisech - svařování - horizontální obrábění Povrchové úpravy: - tryskání, žárové zinkování, galvanické zinkování, práškování. Prodej, montáž a servis: - průmyslová, prádelenská a čistírenská technika ...

Konstrukce, výroba, kovovýroba: - nástroje: - postupové střižné a tažné - pro tváření nerezových materiálů - formy: - vstřikovací pro plasty, hliník a zinek (na vstřikování a lisování plastů, na tlakové lití Al a Zn). Nástrojárna. Práce: - obrábění na CNC strojích, frézování - hloubení - řezání - děrování.

Zpracování plechů. Strojírenská výroba.

Obrábění na CNC a konvenčních strojích - frézy, CNC soustruhy. Obrábění kovů, plastů, hardox 400/450 - vrtání a závitování. Zámečnická výroba. Nástrojářství. Provozovna: - Nádražní 689, Fulnek.

Zakázková kovovýroba. Specialista na malosériovou výrobu. Sériová výroba dle požadavku zákazníka. Vývoj, výroba a dodání: - jednoúčelové stroje a zařízení. - výrobky pro včelaře, aj. Pálení plazmou, CNC obrábění, tváření, CNC ohýbání, stáčení, zkružování, CNC frézování, soustružení, broušení, lisování, tryskání dílů a práškové nanášení ...

Výroba: - návěsy - brány - kované ploty. Kovoobrábění. Laserové pálící centrum. Svařování metodou MIG/MAG, TIG. Sídlo: Pohořílky č.p.11 74245 Fulnek

Milan Gajdošík se zaměřuje na kovovýrobu, obráběčství a svařování.

Povrchová úprava kovů: - lakování, práškování. Výroba, velkoobchod, prodej: - regály, regálové systémy, stojany, pulty, drátěné zboží, drátěný program. Svařování v ochranné atmosféře. Zpracování plechů, profilů, trubek na CNC strojích.

Kovoobrábění. Výroba: - hydraulické bloky. Hloubkové vyvrtávání. Frézování. Nástrojářské práce. Prodej: - hutní materiál - ocel čtvercová - válcovaná, kovaná, tvárná litina čtvercová válcovaná. Sídlo firmy: - Praha, Domažlická 1256/1.

Kovovýroba, kovoobrábění. Nástrojárna: - frézování, broušení, soustružení, vrtání. Kovoobráběčské práce. Výroba: - střižné nástroje - přípravky - obrábění odlitků CNC řezání plechů plazmou. Výroba: - svařence - speciální svářečské práce (svařování). Svářečská škola: - výuka, školení, přezkušování svářečů. Metrologie, ...

Služby, práce: - rotační svařování třením - obrábění, válcování vnějších závitů, řezání vnitřních závitů, lisování, ohýbání - povrchové úpravy - galvanické a žárové zinkování, práškové lakování, metalizování.

Výroba, servis, oprava: - důlní stroje a zařízení - hydraulické ventilové bloky - brzdné vozíky. Služby: - řezání hutního materiálu - frézování strojních dílů - soustružení CNC i na klasických soustruzích.

Řemeslnické práce: -kovoobrábění, kovoobráběčské (obrábění kovů, obráběčské) -soustružnické, soustružení -frézařské, frézování. Sídlo: - Ostrava, Českobratrská 19.

Dodávka, prodej, oprava, servis: - důlní stroje - dopravníky, důlní vozy, kolejový materiál. Výroba: - ocelové konstrukce - tryskání, pálení, frézování, svařování, žíhání, kalení.

Služby: - CNC obrábění dřeva, překližky, plastů, silonu a tvrzeného kartitu - gravírování a řezání laserem Výroba, e-shop: - dekorativní dřevěné výrobky - domovní čísla - svatební oznámení - vánoční ozdoby

Služby: - broušení - frézování - soustružení - výroba jednoúčelových strojů

Výroba, opravy, servis, modernizace: - optické, optickomechanické přístroje, infrapřístroje, laserové dálkoměry: - pozorovací a zaměřovací přístroje, denní a noční (přenosné - dalekohledy, puškohledy) - hranolové periskopy, krycí a ohřevná skla. Kovoobráběčství. Zámečnictví.

Řemesla, služby - kovovýroba - lisování - svařování - ohýbání trubek