Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Obrábění. Provozování čerpacích stanic.

Kovovýroba: - rybářské potřeby. Kovopasířské práce. Kovoobrábění a zámečnické práce. Obrábění kovů. Svařování: - nerez ocelí metodou TIG a MIG (argon, CO2).

Zpracování plastů vstřikováním. Kovovýroba. Zámečnická výroba: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení na plocho a na kulato.

Kovoobrábění. Obrábění kovů. Výroba náhradních dílů pro kolejová vozidla. Kusová a malosériová výroba.

Poradenství v oblasti elektroerozivního hloubení, řezání, strojního obrábění. Dodávky upínacích systémů EROWA, spotřebního EDM materiálu, podavačů, svěráků.

Práce: - zámečnické - svářečské - soustružnické.

Soustružnické a frézařské práce. Broušení: - na kulato - klikové hřídele automobilu. Vrtání. Svařování. Zámečnické práce. Repase: - průmyslové převodovky. Lisování na výstředníkových lisech. Hřídelové spojky

Tlaková slévárna hliníku Výroba: -odlitky ze slitin hliníku do hmotnosti cca 3 kg. Využití: -automobilový průmysl -elektrotechnický průmysl -spotřební průmysl -obráběcí stroje. Certifikace ISO 9001:2000 Strojní závod: -kovovýroba zámečnická -soustružnické a frézařské práce -broušení na plocho a na kulato. Svářečská ...

Práce: - ocelové konstrukce - kovoobrábění - kovovýroba.

Agroservis Výroba, prodej: - malotraktory včetně příslušenství - náhradní díly - motory Lombardi - generální opravy - obrábění na CNC strojích.

Výroba odlitků slévárenskou technologií, včetně modelového zařízení a opracování kovů.

CNC obrábění Prodej, servis: - obráběcí stroje.

Nákup, prodej, export, import: -hliníkové odlitky lité do pískové formy, lití do kokil, tlakové lití -šedá litina -zápustkové výkovky -ocelové svařence -tvárná litina -kompletní mechanické zpracování, soustružnení, frézování -povrchová úprava všeho druhu. Výroba, export, import zboží pro následující obory: -tepelná ...

TIGEMMA, spol. s r.o.Bělotín Kovovýroba. Opracování plechů na CNC strojích: - řezání laserem do síly 20 mm, formát 2x4 m - kyslíkové a plazmové řezání plamenem do síly 180 mm, formát 2, 5x6 m - ohýbání na ohraňovacím lise v šířce 4000 mm, tloušťce 8 mm - svařování v CO2 a TIG/WIG. Povrchová úprava kovů a ochrana plechů: ...

Kovovýroba: - výtahové dveře se zárubněmi - povrchová úprava kovů - výroba forem pro pryžové výlisky - dodávka plastových výlisků - výroba lisovacích, svařovacích a jednoúčelových přípravků - zámečnické, obráběčské práce - lisovací práce.

Výroba: - válečkové dopravníky. Výroba, dodávky: - sportovní nářadí Obrábění: - strojní.

Práce: - obráběcí práce na CNC strojích - soustružení - frézování - broušení materiálu - lapování, leštění materiálu - dělení materiálu.

Základním předmětem podnikání: - kovoobrábění - zámečnictví, nástrojařství - výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely - maloobchod provozovaný mimo řádné provozovny - výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků.

Kovovýroba. Veškeré zámečnické práce. Svařování.

Obrábění kovů: -soustružení -frézování -broušení na kulato -kalení -povrchová úprava kovů.

Kovovýroba - zámečnictví: - atypická vrata, dveře, schodiště, zábradlí i nerez. Veškerá kovovýroba dle přání zákazníka Servis, dodávka, montáž: - elektrická garážová vrata - pojezdové a posuvné brány.

Činnost: - obrábění kovů.

Práce: - kovoobrábění - kovovýroba.

Kovovýroba. Zámečnické práce: - svařování. Dělení materiálů. Kusová i sériová výroba.

Kovoobrábění. Strojní obrábění-soustružení - frézování - vrtání a závitování - broušení na plocho. Zámečnické práce.