Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
Tvarové řezání CNC stroji: - vysokotlakým vodním paprskem - plazmou. Dělení materiálu: - pásové pily do průměru 450mm. Kovoobrábění CNC stroji: - frézování - soustružení.

Výroba: - elektrické rozvaděče - zařízení nízkého napětí do 1000V - elektrovýzbroj pracovních strojů. Práce: - elektroinstalace, elektromontáže - hromosvody - svařování v CO2 - kovoobrábění - stříhání plechu.

Broušení, kovoobrábění: - broušení vnejších i vnitřních povrchů - hrotové broušení - bezhroté broušení - broušení otvorů - broušení zubů ozubených kol - broušení klikových hřídelů.

Strojírna. Strojírenská a kotlárenská výroba z materiálu: - třída 11 - nerez - hliník - titan. Zakázková výroba: - tlakové nádoby (zařízení), výměníky, kolony - bezucpáková čerpadla řady ZVS. Svařování. Zakružování plechů. Ohýbání trubek. Soustružení. Vrtání, frézování. CNC řezání.

Strojírenské středisko. CNC obrábění: -základové desky -těžké odlitky -rozměrné svařované konstrukce. Tvarové frézování. Hluboké vrtání.

Přesné zpracování plechu na NC** strojích, výroba pálením laserem a plazmou, vysekávání, ohýbání, svařování MIG* a TIG*. Montáž: -rámy kopírek Kodak -zařízení pro medicínu Kodak -rámy pro vysokozdvižné vozíky.

Výroba: - ocelové konstrukce - prosklené portály, fasády, zábradlí, madla - stavební zámečnické dodávky - schody - zábradlí - nerez výrobky. Obrábění kovů.

Výroba, prodej: - zemědělská technika (návěsy, valníky, nosiče kontejnerů, přepravníky zvířat, kontejnery). Kovovýroba: - korby, bočnice a nástavky na vozy TATRA a LIAZ - stavební, dopravní a ocelové konstrukce, zábradlí. CNC obrábění. Svařování. Povrchové úpravy kovů. Soustružení. Frézování.

Kovovýroba. Kovoobrábění. Strojírenská výroba.

Výroba: -zábradlí -ploty -konstrukce -schodiště -zahradní doplňky -čerpací a závlahová technika -elektromotory.

Kovovýroba. Výroba: - kovové konstrukce - kovové výrobky. Obrábění, obráběčské práce. Svařování, svářečské práce. Povrchová úprava kovů.

Broušení klikových hřídelí. Opravy hlav válců. Prodej: - náhradní díly na motory - těsnění hlavy válců - ventily - pístní kroužky.

Kovovobrábění. Modelování 3D. Soustružení, frézování, vrtání. Svařování CO2. Kovovýroba. Zakázková výroba strojů-ohýbačky.

Zámečnictví. Nástrojářství. Obráběčství.

Výroba: -sportovní tříkolky pro mládež -velikost-základní vybavení od 110 cm-150 cm -provedení Long 110 cm-170 cm -pro kategorii mládeže od 5-ti let Řemeslo: -kovoobrábění -soustružení -frézování -broušení. Služby: -montáž.

Řemesla: - truhlářství - kovoobráběčství - zámečnictví - opravy silničních vozidel.

Firma se zabývá strojním obráběním kovů a litiny. Obrábění zajišťujeme na konvenčních strojích, CNC* řízeném soustruhu MAZAK SQT 250 a frézovacím centru MAZAK N 510 C (4 osy). Dále také provádíme dělení materiálů pásovou pilou na kov* CNC MOD 46.32.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Truhlářství.

Nákladní autodoprava - vnitrostátní - kontejner AVIA Prodej - stavební materiál Kovoobráběčské práce Svářování v ochranné atmosféře Zámečnické práce - kovovýroba na zakázku

Broušení Zakázkové obrábění - frézování - soustružení Povrchové úpravy včetně lakování Svařování Výroba - kovové součástky na CNC strojích