Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Výroba: -zdravotnické přístroje -zdravotnické prostředky Kovoobrábění: -soustružnické práce na CNC strojích -bezhrotové broušení -možmost kooperace.

Kovovýroba. Obráběčské práce, lisování a válcování kovů.

Orientujeme se převážně na hospodárnou kooperační výrobu součástí, a to především technologií třískového obrábění s možností sestavení jednoduchých montážních podskupin vč. řídícího systému či hydrauliky. Nabízíme: - komplexní dodávky hotových dílů včetně materiálu, zhotovení dílů z Vašeho materiálu nebo provedení pouze jednotlivých operací. ...

Naše výrobní aktivity: - komponenty pro rolovací mříže - komponenty pro shrnovací mříže - rolovací mříže - shrnovací mříže - sekční vrata - předokenní rolety - bezpečnostní okenice - pevné mříže Dále nabízíme z produkce mateřské společnosti: - vyklápěcí vrata - průmyslová vrata - rychloběžná vrata - průmyslová sekční vrata - ...

Výroba, opravy: -pracovní stroje -stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -zámečnické.

Výroba: -zednické nářadí -autopřívěsy -kovovýroba -svařování, lisování, třískové obrábění, broušení bezhroté -CO2* -strojní lisy 25-100 tun -zámečnické práce -zakázková kovovýroba -výroba pružin.

Služby: -opravy aluminiových ráfků -svařování lehkých kovů metodou WIGTIG/MIGMAG -pneuservisní služby -kovoobrábění.

Přesná strojírenská výroba. Speciální stroje a zařízení. Lisovací a tvářecí nástroje. Konstrukce, výroba a montáž: -strojů (dle přání zákazníka) -zařízení (dle přání zákazníka). Technická příprava výroby: -konstrukční podklady a programy pro CNC* stroje. Obrábění: -opracování prostorových tvarů -frézování -vrtání ...

Vývoj, konstrukce, výroba. Vývoj a výroba: -jednoúčelové stroje a zařízení -svařovací a ostatní přípravky -nářadí -jednoúčelové stroje a zařízení. Práce: -kovoobráběčské -svářečské -zámečnické -elektroinstalatérské.

Kovovýroba: -brány posuvné, křídlové, včetně dálkového ovládání -branky -ploty -ocelové konstrukce.

Ostření, kovoobrábění: -broušení -vrtání -frézování CNC -soustružení -ostření kovo a dřevoobráběcích nástrojů. Prodej: -ložiska ZKL*, ZVL*, SKF* -zahradní technika a řetězy OREGON -lepidla LOCTITE.

Výroba: -ocelové konstrukce -přepravní a skladovací kovové palety.

Kovovýroba: -kovoobrábění -CNC obráběním -soustružení -frézováním -sériová i kusová výroba. Výroba dekorativní i užitkové keramiky na zakázku.

Výroba: -díly pro laserové a lékařské přístroje, automobilový a letecký průmysl, rychlovlaky -mechanické díly pro telekomunikační průmysl -součásti hydraulických a dřevozpracujících strojů -díly pro elektro a průmyslové počítače.

Výroba: -střední a drobná kožená galanterie -aktovky -kabelky -pilotní kufry -manažerské desky. Strojírenská výroba-obrábění. Výroba jednoúčelových strojů a přípravků, prostřihovadel, vysekávacích nožů na useň.

Výroba: -zámečnická -kovoobráběcí činnosti. Stavba: -ocelové konstrukce -zásobníky.

Povrchové úpravy a svařování kovů. Výroba strojů a zařízení pro všeobecné účely. Velkoobchod.

Zámečnictví. Kovoobráběčství. Nástrojářství. Výroba: -řezné nástroje -nástrojové systémy.

Práce: -obrábění na NC strojích -kovoobráběčské práce.

Kovoobráběnívýroba - kovové součástky na soustruhu a frezce

CNC frézování - válcování závitů

Kovoobrábění - soustružnické práce - frézování Zámečnické práce

Služby: -základní a opakovací školení obsluhy zdvihacího zařízení -revize tlakových nádob -revize zdvihacího zařízení -zvláštní posouzení zdvihacího zařízení -posuzování a návrhy zdvihacího zařízení (technické způsoby, statické výpočty, uvádění do provozu) -opakované školení obsluhy stavebních strojů, výuka základních ...