Polotovary z kovových i nekovových materiálů lze obrábět nejrůznějšími způsoby. Soustružení, frézování, vrtání, obrážení, hoblování, řezání závitů, protahování a další operace je možné provádět na jednoúčelových, universálních nebo moderních CNC strojích.

SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
SOKOV Sosnová je ryze česká strojírenská společnost, která se zabývá zakázkovou výrobou v oblasti kovoobrábění. Zaměřujeme se na obrábění, soustružení, frézování i broušení. Máme dlouholetou tradici v oboru a spolupracujeme s mnoha spokojenými zákazníky z celé republiky. Pokud vás naše nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat.
SOKOV Sosnová, výrobní družstvo
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Na zakázkové zámečnictví a kovoobrábění se zaměřuje firma ZAKO Turčín, spol. s.r.o. Zlín-Březnice. Zajistí výrobu zámečnických a strojírenských dílů na zakázku i s následnou montáží. Postarají se o výrobu dílů z plechů, kryty strojů a strojních dílů dle dokumentace dodané zákazníkem. Kovoobrábění na vertikálních, horizontálních a pětiosých CNC ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - výroba obráběných zámečnických, strojírenských dílů
Kovoobráběcí práce - soustružnické práce

Konstrukce, výroba: - střižné nástroje - nářadí a přípravky, součástky z plechu a pružin - pružiny - ozubená kola a pastorky - lisování menších výlisků z plechu - formy, vstřikovací formy. CNC frézování a soustružení. Svařování, svařování hliníku. Řezání drátem. Elektrojiskrové hloubení. Sídlo firmy: - Jablůnka 580.

Činnost, služby: -zahraniční obchod: -zprostředkování dodávek strojirenských výrobků -ocelové konstukce -přesné nástrojářské výrobky -frézované a soutružené díly -polstrování. -vypracování projektů na čerpání, dotací z fondu EU -inženýrská činnost v investiční výstavbě. Výroba, kompletace, projekt, kompletace, dodávka, montáž: ...

Výroba, montáž: - technologická zařízení pro chemický, potravinářský průmysl a energetiku - pro zákazníky z oblasti zpracovatelského průmyslu konstrukce zařízení štěrkoven, pískoven, zařízení na výrobu betonu apod. - pro výstavbu v energetickém průmyslu kusové dodávky - technologické celky pro čistírny odpadních vod v ČR i ...

Výroba, prodej: - součástky na freerideová kola. . Kovoobrábění.

Obráběčské práce. Zámečnictví. Opravy automobilů.

Výroba: - lamely do forem pro výrobu pneumatik - kolíky soustružené kovové železné Kovovýroba: - laserová řezání plechů - řezání dílů na rámových řezačkách - kalení, popouštění - soustružení malých dílů.

Elektroerozivní obrábění (hloubení) kovů.

Výroba: - soustružené dřevěné díly pro nábytkáře (úchytky, dřevěná schodiště). Řemeslnické práce: - soustružnické práce.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník -obrábění kovů, kovoobrábění. Výroba: -upínací, podávací pouzdra pro jedno i vícevřetenové automaty -lisovací, střihací nástroje -lisovací formy na pryž -odlévací formy na polyuretan.

Výroba: - kovové, ocelové zárubně - ocelové dveře - kovové palety

Obráběčství, kovoobrábění - frézování. Strojní vybavení: - numerické soustruhy SPRY 40NC a 25NC - klasický soustruh a R5 - frézky - vrtačky.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Pracovní agentura. Personální agentura. Zprostředkování: - nabídky zaměstnání, pracovní nabídky, práce pro fyzickou osobu, která se o práci uchází - vyhledání zaměstnanců pro zaměstnavatele, který hledá nové pracovní síly.

Kovovýroba. Strojírenská výroba. Kovoobrábění: - třískové obrábění: - CNC* soustružení, frézování - broušení na plocho i na kulato.

Kovovýroba: -díly. Práce: -soustružnické -frézařské -brusičské -opracování plechů na CNC* strojích. Lisování: -termoplasty -technická pryž.

Výroba, práce, řemeslo: - zpracování plechů na CNC strojích - řezání laserem - vysekávání, nýtování, děrování plechů - lisování plechů.

Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Kovovýroba: - kusová i sériová výroba na klasických a CNC strojích. Obrábění kovů: - soustružení, frézování, vrtání - broušení na kulato, broušení děr a broušení na plocho - dělení materiálu. Práce: - povrchové a tepelné úpravy kovů.

Výroba: - ozubené náhradní převody pro traktory Zetor Práce: - frézování ozubení - obrážení ozubení - zaoblování ozubení - soustružnické na CNC a klasických strojích - frézování - broušení na kulato, na plocho a broušení otvorů - pneuservis pro osobní a dodávkové vozidla.

Kovoobrábění na NC, CNC strojích - výkovky - odlitky (materiál ocel, litina) - barevné kovy - nerez materiál - měření součástí na 3D Mitutoyo.

Výroba a prodej těsnění, zakázková výroba: - frézování hliníku, mědi a jiných měkkých slitin - CNC obrábění.

Strojírenská výroba. Výroba: -jednoúčelové stroje. -technologické linky. -montážní přípravky. Práce: -obrábění nerez ocelí.

Výroba: - kuželové ozubené kola - závity - šneky. Broušení ozubení. Drobné soustružnické práce. Obrážení vnitřních drážek.

Zámečnictví, kovovýroba pro: - automobily - přepravní palety - pásové dopravníky - kanálové mříže - přepravní vozíky pro pneumatiky. Výroba a montáž: - vzduchotechniky - odsávání pro dřevozpracující průmysl - hutní průmysl. Práce: - soustružnické - frézařské.

Kovovýroba: - kovoobrábění - zámečnictví - zámečnické práce - soustružnické - frézařské práce - oplocení.