Pro delší životnost, větší pevnost anebo lepší mechanické, chemické i fyzikální vlastnosti se uplatňují povrchové úpravy kovů. Kvalitní zinkování, galvanizování, smaltování, zinkování, niklování i jiné úpravy propůjčí vašim výrobkům lepší vlastnosti.

Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
Využijte profesionálních služeb společnosti Lason CZ s.r.o. Zajistíme kvalitní povrchové úpravy kovů! Provádíme mokré i suché tryskání povrchů, metalizace, nátěry ocelových konstrukcí i protipožární nátěry. V případě potřeby lze využít i mobilní tryskání. Díky naší povrchové úpravě Vám klesnou náklady na opravy a údržbu.
Lason CZ - antikorozní ochrana a kvalitní povrchové úpravy kovů
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Popisování výrobků čárovým kódem či logem pomocí gravírovacího laseru snadno, rychle, profesionálně a vždy čitelně zajistí popisovací laser z nabídky společnosti NOVAPAX CZ s.r.o. z Prahy. Součástí dodávky je ochranná zástěna, ochranné brýle a především notebook s intuitivně ovládaným softwarem pro uzpůsobení velikosti a hloubky popisu s ohledem ...
NOVAPAX CZ s.r.o. - Popisování výrobků gravírovacím laserem
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Povrchové úpravy průmyslových dílců provádí na Zlínsku společnost ZAKO Turčín, spol. s r.o.. Centrum povrchových úprav je v Provodově, k dispozici je nová lakovací kabina kombinovaná se sušícím boxem, tryskací box s automatickým závěsným tryskačem a mycí, odmašťovací box. Nabízíme i služby žíhání, k dispozici je žíhací pec s regulací teploty a ...
Centrum povrchových úprav firmy ZAKO Turčín, spol. s r.o.
Činnost: - tryskání - řezání ocelových a železobetonových konstrukcí - sanace betonu - hydrodemolice.

Služby: - povlakování Výzkum, vývoj: - tribologické vrstvy

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Atelier průmyslového a uměleckého smaltu: - smaltování.

Korozní inženýr - poskytování služeb v oblasti protikorozní ochrany - návrhy systémů protikorozní ochrany - provádění kontrolních zkoušek podle příslušných norem a předpisů - provedení korozního průzkumu.

Zabýváme se obráběním kovů, nekovů a plastů na CNC strojích. Nabízíme tepelné zpracování a povrchové úpravy. Vyrábíme díly pro ultralehká letadla.

Činnost: - renovace střech - pokrývačské práce

-Poskytování technických služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a ...

Naše firma LAKOVNA - Jaroslav Vodrážka se zabývá stříkáním tekutými barvami, odmašťováním, tmelením a broušením. V lakovně Vám poskytneme kompletní profesionální lakýrnické práce, od lakování samotných dílů až po lakování celého vozu. Služby, které nabízíme: - lakování jednotlivých dílů a celých vozů, drobné věci max 1x1metr - leštění a ...

Služby: - kování a kované výrobky - hutní materiál

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a zařízení

Tepelné a chladové izolace potrubních rozvodů UT, CH, ZI. Tepelné, akustické a protipožární izolace potrubí VZT. Veškeré povrchové úpravy včetně oplechování. Pasivní požární ochrana budov.

Služby: - povrchová úprava kovů, betonů a jiných pevných materiálů - tryskání kovových, betonových konstrukcí - metalizace - protipožární povrchové úpravy - ochrana betonových konstrukcí - antikorozní povrchové úpravy

Zámečnická kovovýroba a truhlářství. Výroba - zábradlí, brány, ploty, mříže. Povrchová úprava - žárový zinek, práškový lak, stříkané barvy.

Činnost: - aplikace ochranných povrchů Line-x - využívá v rámci automobilového průmyslu, lehkého i těžkého průmyslu, v zemědělství a ve vojenském a námořním oboru

Výroba - speciální nástroje podle výkresu Povrchové úpravy kovů

Výroba, prodej: - elektrické výrobky nízkého napětí - elektrické skříně Práce: - elektromontáže - plazmové řezání kovu - studené ohýbání kovu - svařování - práškové obarvení.

Střih a ohyb plechů do délky 6 000 mm, výroba ohýbaných profilů a klempířských prvků, velkoplošné frézování, práškové lakování, kovovýroba.

Konečná povrchová úprava galvanickým pokovováním ocelových dílů a jiných legovaných ocelí či komponentů (litiny, atd.) Úprava nekovových materiálů: - měď - mosaz - hliník. Pokovení, leštění pružinového a planžetového materiálu..

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Provádíme značení, popisování a gravírování širokého spektra materiálů progresivní laserovou technologií.

Stavební činnost: -bytová výstavba -nebytová výstavba -dopravní stavby Práce: -povrchové úpravy

Výroba a montáž - ocelové konstrukce Povrchové úpravy Kovovýroba

Činnost: - svařování - obrábění kovů a plastů - povrchové úpravy

Prášková lakovna: -rozměr pece d 4, 8 x v 2, 7 x š 1, 5m -všechny druhy práškových barev