NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
TSE spol. s r.o. je výrobní společností, která působí na tuzemském i zahraničním trhu v oboru elektroniky a elektrotechniky.

Výroba, montáž, generální opravy a rekonstrukce a provádění revizních zkoušek vyhrazených zdvihacích zařízení. Servis vyhrazených zdvihacích zařízení. Zámečnictví a elektroinstalace.

Zámkařství Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře BEDEX, Sherlock -trezory -zámky -klíčové systémy -nůžkové mříže -nouzové otevírání dveří -otevírání trezorů. -otevírání automobilů

Autolakovna: - lakování vozidel - lakování veteránů - lakování malých letadel - lakování částí strojů

Nástrojářská výroba: - nástroje - formy.

Zámečnictví, nástrojářství

Práce: -nástrojářské -soustružnické -frézařské -lisařské.

Služby: - stavba plotů - tryskání - lakování - prodej nadnormativních zásob v oblasti strojírenství a průmyslu (stroje, motory, čerpadla..atd) - provoz ubytovny

Prodej, oprava, servis: -čerpadla MALYŠ, WILO, CALPEDA -zahradní technika AL-KO -motory TECUMSEH Výroba, prodej: -strojní zařízení -čerpadla ROB-2 -vodárna ŽÁBA. Práce: -soustružení -frézování -svařování -zámečnické. E-shop.

Výroba, servis: -strojírenství -elektrické a pneumatické servomotory -frézované a soustružené dílce na strojích s CNC řízením -propojovací kabely nebo kabelové svazky. Montáže: -jemná mechanika -jednotlivé mechanické prvky do sestav -osazování desek plošných spojů včetně pájení na vlně bezoplachovou metodou.

Služby: -jeden z nejvýznamnějších dodavatelů automobilových finalistů celosvětově -lisování a svařování autodílů -ocelové výlisky.

Stavby: -novostavby -inženýrské a ekologické -rekonstrukce -zateplování objektů -zpevnění ploch a komunikací. Doprava: -nákladní. Práce: -zemní -zámečnické -ocelové konstrukce, zábradlí, mříže -jeřábnické. Oprava, servis: -motorová vozidla. Půjčovna: -trubkové a HAKI lešení včetně ochraných sítí -systémové ...

Zakázková kovovýroba: -konstrukce -schodiště i točité -zábradlí -vrata -okna -dveře -brány -mříže -ploty -lavičky

Práce: -slévárenské -truhlářské -nástrojářské. Výroba: -sklářské formy pro všechny druhy sklářských strojů

Kovovýroba: - přesné svařování - obrábění

Výroba: -ocelové konstrukce -obrábění a zpracování kovů.

Práce: -kovoobrábění -soustružení -svařování

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -hutní materiál Práce: -dělení -svařování -ohýbání armatur -vlnění plechů

Činnost: - obrábění - frézování - výroba přesné komponenty