NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Zemědělské družstvo: -rostlinná výroba, sady - jabloně, hrušně Oprava, servis: -zemědělské stroje. Služby, práce: -kovoobrábění

Výroba, práce: -rytí, gravírování -zámečnická -štítky, jmenovky -psí známky, klíčenky, firemní a informační tabule -razidla, razníky včetně kalení plombovací kleště -stříkací šablony -vypalovadla -gumová razítka, samobarvící TRODAT, dřevěná, číslovačky, datumovky Výroba: -pneuměřiče pro osobní i nákladní vozidla -výfuky, díly výfuku ...

Kovoobrábění na soustružnických CNC strojích. Specializujeme se na větší i malé série 100ks až 1 000 000ks /rok. Odvětví pro které dodáváme - zdravotnícká technika, automobilový a letecký prům.a radiotelekomunikace.

Remopa, s.r.o. poskytuje montáž, opravy, revize a zkoušky: - plynová zařízení - tlaková zařízení a nádoby na plyn - elektrická zařízení Činnost: - topenářské práce - vodoinstalatérské práce - zámečnické práce

Výroba: - součásti pro TV, audio a automobilový průmysl, pro domácnosti, kanceláře, za použití termoplastů, typu PC, PS, ABS, PP a dalších. - TV housing - TV stojany - automobilový průmysl - ostatní výrobky.

Práce: -stavební.. Nákup, prodej: -stavební materiál. Obchodní činnost.

Lakýrnické a natěračské práce. Malířské práce. Pokládka: - podlahové krytiny. Svářečské a zámečnické práce. Testování: - měření - analýzy a kontroly.

Zámečnické práce : - bezpečnostní a ochranné mříže i kované - vjezdové brány posuvné i dvoukřídlé - vrata a branky - plotové panely na míru dle Vašich požadavků (výplň dřevo, plast, kov) - zábradlí. Zámkové, historické kamenné i cihlové dlažby - obkladačské práce. Stavební práce: - fasády s klasickou omítkou, fasády včetně ...

Výroba: -obrábění kovů -kovovýroba na zakázku -svařování -CNC obrábění -NC tvarové pálení materiálu, dělení -obráběné lakované svařence -vyvažovací stoly -konzola, konzoly -výroba svařovaných komponentů pro energetiku, automobilový průmysl, strojírenství a zakázkovou výrobu.

Kovoobrábění, soustružení, frézování. Výroba na CNC soustužnických automatech. Výroba, prodej: - přesné díly jemné mechaniky, mechanika - soustružení na automatech - CNC. Sériová výroba, klasické obrábění na CNC. Provozovna Cvrčovice 76

Práce: -topenářské -zámečnické, zámečnictví -nástrojářské, nástrojářství -potrubářské -svářečské. Pronájem: -plošiny.

Povrchová úprava výrobků, práškované llakování.

Strojírenská výroba: - obrábění kovů - soustružení, frézování - zámečnické práce.

Výroba: -kovovýroba -pálení CNC laserem a plazmou -zpracování plechu, ohraňovací lisy -svařování CO2 a svařovacím robotem -výroba krbových vložek a příslušenství -kooperační práce

Kovovýroba. Kovoobrábění. Lisařské práce, lisování. Smaltování.

Na špičkové zabezpečovací prvky pro interiéry a objekty se zaměřuje naše společnost AD Security s.r.o. z Brna. Pořiďte si únikové, trezorové, požární, protipožární a bezpečnostní dveře nebo mříže přímo od českého výrobce. Máme pobočku v Praze, ale poradenství, montážní, servisní a revizní služby provádíme po celé České republice.

Zabýváme se specálními metodami svařování. Svařujeme: -hliník a jeho slitiny -šedá litina -ocelolitina -titan -nerez.

Společnost WELD MASTERS s.r.o. se zabývá se speciálními metodami svařování. Svařujeme: -hliník a jeho slitiny -šedá litina -ocelolitina -titan -nerez. Provádíme: -pevnostní svařování -práškování tvrdokovem, keramikou, plastem, gumou -pájíme mosaz, měď, stříbro aj.

Hlavní náplní společnosti Czech Metal Works, a.s. je opracování hliníkových odlitků. Opracováváme ocel, nerez, slitiny hliníku a plast.

Společnost DYBR s.r.o. nabízí zámečnické práce. Zabýváme se výrobou drobných součástek a kompletací dílů. Provádíme soustružení, řezání a frézování. Činnost: - zámečnické práce - výroba drobných součástek - kompletace dílů - soustružení - řezání - frézování. Sídlíme na adrese Pechova 1312/31, Brno - Židenice.

Firma SYSTEMOTRONIC, s.r.o. se specializuje na průmyslovou automatizaci, výrobu jednoúčelových strojů a dodávky bezpečnostních komponent. Prodáváme výrobky pro automatizaci a bezpečnost strojních zařízeních. Vyvíjíme a vyrábíme jednoúčelová strojní zařízení, testovací přípravky a automatické pracovní stanice. Nabízíme zpracování dokumentů spojené ...

Truhlářské práce Technická správa budov Dodávka - centrální vysavače Zateplování fasád Výměna - okna - dveře Revitalizace panelových domů - stavební činnost Realizace - střechy Kovovýroba

Zámečnická výroba, zámečnictví: -výroba mříží -ploty, brány -mřížové dveře -nůžkové mříže -TETRA mříže -zakázková výroba.

Společnost je držitelem certifikátu ISO 9001:2007, ISO 14001:2005, OHSAS 8001:2005. Montáž, rekonstrukce, opravy, revize elektrických zařízení převážně pro ČR: -rozvodny, trafostanice nízkého i vysokého napětí -vnitřní i venkovní instalace v průmyslových a bytových objektech -kabelové rozvody elektro i telekomunikační -bleskosvody, ...

BC Diamonds Group s.r.o. se zaměřuje na vrtání a řezání diamantovou technologií, na prodej rekuperačních jednotek, jádrových vrtáků a na bourací práce.