NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Společnost pana Vladimíra Jarůška z Mikulova se zaměřuje na etiketovací služby. Firma disponuje etiketovačkami, etiketovacími stroji na láhve, ale také plničkami lahví a moderní plnící linkou na plnění lahví vínem nebo pivem.

Společnost Kovoobrábění Korvas s.r.o. se zabývá kovoobráběním, obráběním kovových i nekovových materiálů na CNC soustruzích a frézkách a na konvenčních obráběcích strojích a také svařováním menších dílů. Firma realizuje jak kusovou, tak sériovou výrobu. Působí v oblasti Hodonína.

Strojírenství, strojírenská výroba: -kovovýroba, kovoobrábění -obrábění a kompletace dílů, díly pro traktory, zemědělskou techniku, nákladní vozidla -CNC obrábění litiny, hliníku, kovů -elektroerosivní obrábění -tváření dílů z plechu -přesné vrtání -povrchová ochrana lakováním -vakuové pokovení (Al, Ag, Au) -měření CNC 3D -omračovací ...

Služby pro výrobce nábytku - formátování dílců - olepování a hranění - CNC obrábění.

AMM Otáhal sídlící v Kobylí na Moravě je výrobce a dodavatel rodinných bazénů a zastřešení, průmyslových nádrží a dalších výrobků s vysokou přidanou hodnotou, technologických celků pro chemii a průmysl. Z nabídky AMM Otáhal Vás může především zaujmout široký výběr bazénů, nádrží a zastřešení. Výroba, prodej: - plastové výrobky, zařízení z ...

Zakázková výroba, montáž: -umělecké kovářství -stavební zámečnictví vrata, dveře, okna, okno, ploty, brány, brána, zábradlí, schody, mříže, krbové nářadí, rošty, kovové konstrukce, haly - výroba z nerezu a hliníku

Zabýváme se kovovýrobou. Nabízíme obrábění kovů, zámečnické výrobky, svařování nerezi a hliníku. Vyrábíme nerezové a ocelové zábradlí.

Specializujeme se na výrobu kovových částí zahradního nábytku a pivního setu. Vyrábíme pomocné kovové prvky pro stavebnictví z kovu i nerezu, kovové konstrukce pro zahradní nábytek. Dále nabízíme obrábění, svařování a dělení materiálů, stavební a projekční činnost a technický dozor stavebníka.

Zámečnictví & kovovýroba v Mikulově. Zaměřujeme se na výrobu z nerezové oceli -shodiště, zábradlí, bytové doplňky, kompletní sortiment pro vinaře do sklepa

Výroba, práce: -kovovýroba -nerez výroba -zámečnictví -zařízení pro masný průmysl

Kovovýroba, kovoobrábění, strojírenská výroba, zámečnictví, zámečnické práce, montáž strojů. Provádění truhlářské práce, truhlářství.

Zabýváme se výrobou a montážemi ocelových konstrukcí, plotů, bran, vrat a zábradlí. Zaměřujeme se také na podjezdové a příjmové koše, dopravníky + elevátory, ocelové zásobníky a sila. Provádíme zámečnické a klempířské práce. Specializujeme se na výrobu atypických konstrukcí dle projektů.

Společnost Petr Lábr nabízí instalatérské, topenářské a zámečnické práce. Provádím instalatérské a topenářské práce či opravy kotlů a bojlerů. Poskytuji zámečnické práce, svařování a kovoobrábění. Hydraulika, opravy hydraulických zařízení, hydraulické agregáty, opravy kovoobráběcích strojů. Vyrábím kroucené okrasné profily.

Výroba a montáž ocelových konstrukcí na zakázku pro občanské, zemědělské a průmyslové stavby. Poskytujeme tyto služby: - stříhání a ohýbání - zakružování a práce na hydraulickém lisu - montáže - demontáže - svářečské práce

Společnost ultimate3D technology s.r.o. se specializuje na 3D modely, 3D tisk, vakuové lití, povrchovou úpravu a pískování.

SVERTEN s.r.o. se zaměřuje na výrobu ocelových konstrukcí, zámečnické práce a na opláštění hal.

Pavel Strejček se zaměřuje na ruční výrobu nožů a pouzder a na broušení nožů.

Zakázková výroba kovaných a zámečnických produktů jako jsou brány, branky, mříže, schody, zábradlí, nábytek. Nabídka dřevěných pelet a briket.. Výroba kované brány, branky, ploty, mříže, schody či zábradlí, kovaný nábytek, svícny, doplňky do vinných sklepů, krbové nářadím aj. Jedná se převážně o zakázkovou výrobu a proto skutečný design ...

Hromadná výroba, plechových dílů na excentrických a hydraulických lisech do 250t.

Firma vyrábí vjezdové a vstupní brány. Zakázková výroba nerezových zábradlí a doplňků, schodišť, zařízení pro zemědělce a vinaře. Drobné soustružnické a zámečnické práce.

Výroba: -zámečnictví -vrata z ocelových trubek a profilů -ozdobné brány, branky, kovové dveře -mříže na okna, dveře i balkony.

Společnost TAMO-KOVO s.r.o. se zaměřuje především na výrobu roštů typizovaných i atypických rozměrů, rošty schodišť a na rošty nájezdů, lávky a rampy. Předmětem činnosti společnosti je zámečnictví a proto je schopna nabídnout i další produkty jako je zahradní nábytek, produkty kovové konstrukce, brány a plotové dílce. Provozovna: Brněnská ...

Zabýváme se výrobou ocelových konstrukcí průmyslových hal, nadstaveb bytových domů, dopravních a potrubních mostů, zábradlí, schodišť, vrat či bran. Dále nabízíme provedení frézování, vrtání, řezání, ohýbání, úpravu kovů, broušení, leštění, opracování výpalků a svařování.